• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK:zajimavy :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ne, tyjo, vycucala jsem si to z prstu :-D

KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: fakt? mě to vypocetlo bazál cca 2100, při lehké aktivite udržovací cca 2700 a hubnoucí 2200. asi by mě to přišlo zbytecne agresivni hubnutí ale pod bazál to neni
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUCIASHECK: já si tam žádala stávající váhu (+že ji chci udržet) a vykopli mi to 10000 kJ 😅😂 kéž by.....to bych se musela futrovat od rána do večera
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LUCIASHECK: mne ta kalkulacka hazi vcelku smysluplny cisla, co tak muzu soudit dle "anekdotickych evidenci" na sobe
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MARINNE: Ha, dalsi kalkulacka, co na hubnuti doporucuje jit pod bazal. 1700 neco malo hazi bazal, na hubnuti asi o 80 min.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já se tu asi pomalu smiřuju s tím, že budu prostě tlustá :D Nejsem schopná udržovat restriktivní jídelníček, v kombinaci s rodinou, která má svoje chuťové preference a já fakt nebudu vařit pro sebe extra a mlsně na ně koukat, jak jedí něco lepšího :o)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MARINNE: Podle toho mam mit 1765 kcal pro hubnuti, to jsem snad ani nechtela videt...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    KURE: tak ked si tu zadáš ženu vek 35, konfekčnú výšku 168cm a 85kg, pri ľahkej fyzickej aktivite je udržovací príjem 2100kcal. Máme to blbý no.

Bazální metabolismus, výpočet denního příjmu kalorií
    https://www.bezhladoveni.cz/kalkulacka-denniho-prijmu-kalorii/
    GALE
    GALE --- ---
    CORNELA: 720 kcal, 39,4 g tuku, 29,5 g bilkovin v kureci verzi. Neptejte se me, jak to vim. Patecni vecerni cesty na Moravu jsou za trest.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    GALE: jasný, už chápu. Takže když má dejme tomu průměrná žena cca 30% svalů v těle, tak ty máš těch třicet, nebo trochu víc. Špatně jsem to pochopila a vyděsila se, co že jsi to za monstrum :-)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ARGANNAH: oukej. Protože pokud by měla tolik svaloviny, tak se vítěz Mr. Olympia může jít zahrabat :-)
    GALE
    GALE --- ---
    VESTIGIA: Když chodím na inBody, měří mi to množství svalů a na takovém obrázku ukazuje, kolik mám svalů v kg a v procentech, což bude počítat dle nějaké jeho vnitřní tabulky. Vím, že to není přesné, tabulku jsem neviděla, nicnéně bude reflektovat nějakou normu pro můj věk a pohlaví. Chtěla jsem tím říct, že svalů mám dost.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    VESTIGIA: Odhaduju, že stroječek poměřil Gale s nějakou abstraktní průměrnou ženou a vytiskl papírek, že má stejně nebo o trochu víc procent svalů.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    GALE: 110 procent svalů? To asi potřebuji vysvětlit.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ARGANNAH: Taky blbý.
    GALE
    GALE --- ---
    KURE: Mám režim nastavený na 1650 kcal. Ženy to mají přeci jen trochu jinak. A to nejsem žádná křehká víla. Mám 174 cm a dle meření po celém těle 100 - 110% svalů dle tabulek. Jsem taková ta selka, co by utáhla pluh, kdyby klopýtla kráva.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Jasně, zdravotní důvody jsou jiná písnička. Mám třeba nězné vzpomínky na jedno mladé, libové bio jehněčí a ledový salát s olivovým olejem, nádherné jídlo, jak moc by mu to v těch tabulkách slušelo. Ovšem můj žlučník si o tom myslel něco jiného a myslel si to tak důrazně, že jsme si to šli vyjasňovat na pohotovost
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pak jsme tu my, co si tu pizzu dát nemůžeme, aniž by nám pak střevní kličky předvedly své umění. V podstatě mi to pomáhá stravu držet, když jsem si řekla, že věci, co mi dělají zle na střeva a cukrovku nebudu jíst. Jsem bez nich už tak dlouho, že pominulo aj bažení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam