• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když jsem byla mladá, štíhlá s velkou prdelí, tak jsem se dívala na ty starší ženské, jak jim zpod sloupovité všude stejně široké sukně koukají hubené nohy a říkala jsem si "ty jo, takhle bych vypadat nechtěla, ještěže ten tuk mám dole". Tak už tak vypadám, akorát že ani ty nohy nemám kdovíjak hubené :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POZITRON: Nikdo nejsme dokonalej. :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KOCHANSKA_CH: a ted si vem, ze se tak uz narodis. :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POZITRON: Díky věku a proběhnuvšímu přechodu sleduju, jak se kompozice těla přehazuje, jak o tom píšou v článcích pro ženy. Tuky z prdele se sune na trup a ženský křivky už nejsou tolik výrazný.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: s jizvou dole uz by to nemohla byt mini, mam pupik nizko a na abdominoplastiku jako takovou mam jine favority, Skalu ne. studuju to dukladne uz asi 2 roky, protoze to bricho je bohuzel mindrak s velkym M.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: skála ti vybere nejlepší řešení pro tvoje břicho.
    A ta jizva v podbřišku je dokonale schovaná do kalhotek.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    (Videla jsem zajimave reseni, kdy se urizne pruh kuze pod prsama a bricho se vytahne nahoru, takze jizva neni v podbrisku, ale je schovana v ryze pod prsama. Pupik se nechava, je to miniabdominoplastika. To spolu s liposukci bych do budoucna chtela, snad jsem vhodny adept a videla jsem to u dr. Skaly.)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ARGANNAH: ano, je to vytahana kuze, ale prekvapive ne az tak moc a pak hlavne tuk. na podzim 2022 jsem byla na konzultaci k liposukci bricha a doktor byl tim mozstvim tuku az prekvapenej, protoze na prvni pohled vypadam stihla, hlavne teda zepredu a to jsem mela o nejakych 8 kg vic nez ted. jenom liposukce uz nepripada v uvahu, uz tehdy to bylo s kuzi na hrane a ja jsem mezitim jeste jednou rodila, takze to uz je passe, to by nevypadalo dobre.
    ten podzim 2022 jsem byla i ja bodystatu a na trupu to bylo pres 200% tuku, vyrazny nepomer oproti zbytku tela. ted netusim, ale z profilu vypadam jak tehotna a diastazu ani po 3 detech nemam. jsem rozhodnuta, ze bricho necham uriznout a budu se modlit, aby se pak tuk ukladal treba na zadku nebo stehnech, to by bylo super, hlavne ne treba v obliceji. :)
    kazdopadne moje telo vypada jak slepene z 2 lidi, stihle a celkem svalnate koncetiny a k tomu trup radsi bez komentare.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: No, mne tuk do stehien nejde nikdy, len do brucha.
    Cely sa hromadi v oblasti trupu, nozicky a rucicky hubene. Ma to cela matkina strana rodiny.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ARGANNAH: já taky hubnu břicho dost blbě a nabírám zpět první, zatímco boky a stehna jdou lépe.
    Když jsem naposledy hubla, vypadala jsem jak zápasník - zadek, boky a stehna šla dolů relativně rychle, zatímco břicho jako poslední a jak mám široká ramena, tak jsem vypadala jak trojúhelník.
    Teď, pět let po porodu, můžu zodpovědně říct, že břicho je zpátky a je to tuk, ne povolená kůže.

Jsme holt jiný typ postavy. Moje matka byla v mládí tyčka a pak i vlivem léků jablko s tenkými nohami a tlustým břichem. Já jsem dostala nějaké geny od táty, že mám i pas, ale to břicho naskakuje ochotně hned.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    POZITRON: Díky za koment! Ale doplňující dotaz, nemůže to být z větší části vytahaná kůže a povolené svaly spíš než tuk? Zvlášť jestli jsi relativně čerstvě po porodu
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ARGANNAH: na me tvrzeni "Všichni víme, jak snadno hubneme břicho a jak zatraceně blbě jdou dolů stehna nebo zadek." take absolutne neplati, bricho hubnu az jako uplne posledni. PCOS, androgynni postava, takze je to hormonalni zalezitost. ted v lete jsem byla na svem vahovem minimu za dlouhe roky, mozna bych se nezdrahala pouzit ani slovo hubena (jinde by me vypiskali, ale tady snad ne, takze proste hubena), ale bricho se drzelo i tak. pneumatika pres zaludek i spodni bricho. az dokojim, necham si ho uriznout, jina cesta u me neni a hladovet odmitam.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: no to mi připomnělo moji tetu Máňu, co přežila koncentrák a už nikdy se nepřestala cpát. Měla 200 kilo.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUCIASHECK: Ok, chápu. A děkuju za tu poznámku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARGANNAH: A ženy po čtyřicítce. Mladší ten tuk mají většinou v podloží a dole (zadek, stehna), starší jdou do koule.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ARGANNAH: Kdyz ve velkem prispevku pises o zenskem hubnuti a zenske tloustce a ja na nej reaguju, nereaguju na chlapske hubnuti.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUCIASHECK: Tak v tom velkém příspěvku jo, ale teď reaguju na to, co jsi psala, že je to problém skoro kohokoliv, kdo má předpoklady k jablkoidnímu typu postavy, to jsou především skoro všichni chlapi
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ARGANNAH: Tak ja myslela, ze mluvis predevsim o zenske tloustce a zenskem hubnuti. Snad zadny zensky jabko nehubne snadno bricho a tezko stehna.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARGANNAH: Já teda břicho snadno nehubnu a většinu tuku mám teď právě v břiše. Doby, kdy jsem byla typ hruška a špeky schovala pod sukní, jsou nenávratně pryč.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUCIASHECK: No nevím, po mnoha letech pozorování, jak hubne můj muž (ve zkratce, začne makat, malounko míň jí a padá to dolů skoro samo), bych si teda nemyslela, že je to takhle univerzální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam