Asi ankete moc nepomuzu.
Ja si vzdycky myslela, ze mam fortelnej zaklad, ale jak tu ctu ty vase cisla, tak to asi nebude tak horky… mam 163cm a 56-57kg. U doktora je vazenu formalni, protoze se musime vejit do BMI 30 a to se mi vzdycky smeje, ze nezvladnu ani s kabelkou. Pan je zkuseny, vi, ze nase zavazadla neco vazej :)
Tehotenstvi zadne, prechod taky jeste ne.
Tloustnu rovnomerne, coz neni uplne vyhoda, tloustne mi i oblicej a ja poznam i dve kila. Okoli asi pozna kulovy. Ale stihlounke vili nozky jsem mela jen jednou, kdyz jsem omylem zhubla stresem (to se mi z jidla nedela dobre) a mela jsem 51kg a to uz bylo i na moji konstrukci malo.
Ruce jako hulcicky jsem nemela nikdy, a nikdy myslim fakt nikdy - narodila jsem se jako kralik sotva 2.5kg a matka volala z porodnice, ze jsem mala, hubena ale ruce mam jako od mnohem vetsiho miminka. Coz otec kontroval prohlasenim, ze kdyz ji nekomu ubalim, aspon si to bude pamatovat. Ano, o mnoho let pozdeji jsem velmi neodbytnemu napadnikovi, ktery se po me zacal sapat, v sebeobrane jednu natahla a zlomila mu nos. O dalsich mnoho let pozdeji jsem jednou rukou otevrela kabinu od akrobatickeho letadla jednou rukou a provedla go-around ve dvoumotoraku, kdyz jeden motor vysadil. Oboji zvladne jen kazdy druhy chlap, jsou tam velke sily na pace.
Diety nedtzim, kdyz jim jen “zive” jidlo, nenuti me to mlsat. Proste se to telo reguluje samo.
Zjistila jsem, ze dostatek odpocinku a nejaky pohyb (lyze, brusle, plavani, hodne chodim a beham na trampoline) to poresi.
Jako dite jsem kolem puberty byla tezsi, ale to se stovnalo kdyz jsem uprchla od rodiny, ktera me stresovala (taktez zmizely zazivaci potize, ktery tehdy zadny doktor neumel lokalizovat).