• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    RSZ
    RSZ --- ---
    KURE: jo a bacha, mezi tofu různých výrobců je dost rozdíl, já mám rád ty tužší, třeba lidl tofu imho stojí za prd
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: POZITRON: RSZ: LA_PIOVRA: takže to všichni smažíte? :) jde to jen tak upect nebo uvařit?

GALE: jj jasny, ale kureci prsa nevydržej měsíc v lednici a zmrazeny nejsou tak šikovně po ruce.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KURE: tofu dobre absorbuje jakoukoli chut, ber ho jako nosnou materii s bilkovinama a ochut ho v souladu s tvymi chutovymi prioritami:)) Team tofu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    KURE: Na plátky na pánvičku a to si potom hodím nahoru na salát, to jím alespoň 2x týdně. Jinak nejraději ala panyr v kari pastě. Tofu mi vyloženě chutná.
    GALE
    GALE --- ---
    KURE: Moje šikovné rychlé bílkoviny jsou šunka a proteinak s mlékem. Tam, kam by se dalo dát tofu, dávám kuřecí prsa. Doba přípravy stejná.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KURE: na platky osmazit a hodit do pho, to jsem driv delala, kdyz jsem nejedla maso. ale zas tam se daj hodit i vejce natvrdo, coz je taky zdroj bilkovin. takze se spis pridavam k tvemu dotazu. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KURE: Vejce, vysokoprocentní šunku, tvaroh, sejra. Ale já jak mám většinu tejdne home office, tak fakt hodně vařím, takže většina mejch bílkovin beztak jde z masa, luštěnin a celozrnný mouky.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Ja nerada maso, takze klidne vlajku tofu ponesu sama :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Ja kupuju uzeny a davam ho vsude misto masa, tj treba kdyz varim gulas, tak sobe si dam stranou omacku a do ni prihodim na panvi upeceny kousky uzenyho tofu.
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: :D koukám že středoevropské valkýry nerady tofu :D
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: vejce jasně.
    To neni tak že nevim co jíst, ale že si chci rozšířit obzůrek. :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: co třeba vejce? Tofu nemůžou lidí se sníženou štítnou žlázou.
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: :D :D
    a co máš jako rychlej šikovnej zdroj bílkovin?

ELIZHANNAH: já umím orestovat i obyčejný tofu a výsledek je jedlej, ale nějak mam pocit že to musí jít dělat líp :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KURE: Já jsem tým "spláchnout do záchoda a koupit si něco jinýho". Ano, ani vzdáleně se to neblíží konstruktivnímu příspěvku do debaty, ale muselo to ven. Vyprovodím se sama, nenechte se rušit.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: tak tohle mě taky zajímá. Já sama kupuju jen uzené nebo marinované a obvykle ho nakrájím na kostičky a orestuju s nějakou nakrájenou zeleninou, když chci večer něco teplýho a zdravýho a nemám moc nápad.
    KURE
    KURE --- ---
    když už jsme tu tak v tom vaření, (jak) děláte někdo tofu?
    Mě to připadá jako potenciálně hrozně šikovnej zdroj bílkovin, ale nějak nevim jak to používat. A pokus o hledání receptů mě vede do nory asijskejch jídel kde je halda divnejch omáček který moc nemusim a nevim jestli je uplně zdravý je jíst.
    (a když teda budu kašlat na zdraví a sníst nějakou pasárnu, tak si koupim buřta a nebudu se plácat s tofu, tak to trochu popírá důvod proč bych to chtěl zkoušet)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Hrasek pouzivam ako prilohu k vege ikea koulim, ked sa mi nechce varit. A mozem ho zjest faaakt vela.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: Skupina B má zakázané kešu ořechy, avokádo a rajčata. Tak s tím ať jdou do prdele. :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: hmmm, proc ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam