• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: jo, je to nejak podezrele malo, tady v odkazu to hazi 1326.
    Kalkulačka BMR - bazální metabolismus - Pomůcky pro diabetiky - MTE
    https://www.mte.cz/kalkulacky/kalkulacka-bmr-bazalni-metabolismus
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: No tos to teda vysvetlila. Vic obecne uz by to neslo, kdyz tu zpochybnujes alespon nejak exaktni veliciny?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUCIASHECK: funguje to tak, že když se prostě narodis do těla, který není přirozeně hubený (ano mám v rodině dámy co jedí normálně a mají 50 kg) tak musíš makat prostě víc a víc se hlídat. Mě to hlídání se nebaví, takže jsem to neřešila....... teď už bohužel musím. 🙁 A to se hýbou fakt hodně, všude chodím pěšky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: ty jsi docela drobná a máš nízkou váhu, ne? Ale i tak mi to přijde podezřelé.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: že je to nějak málo? jsem si říkala že tohle by mi nestačilo :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: chytra vaha tvrdi, ze mam bazal 1276. je to chytra vaha doporucovana pred lety id Vestigia, tak treba se to aspon trochu blizi realite. :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: wow. Chci být muž.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: no mě na mejch 100+ spočetli 2680 nebo tak něco.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: A jak to teda funguje?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: po tom možná zhubnu, ale taky asi okoušu stůl. Hrozně mě baví, jak člověk děsně vychystává něco, co když sní, tak se mu chce akorát tak střídavě plakat, že jako dobrý, předkrm bychom měli, ale kde je to jídlo? a střídavě omdlívat a padat hlavou do talíře a usínat kdekoli a kdykoli. A do toho nároky rodiny a taky by měl člověk pracovat a hýbat se a měl by na to mít nějaký čas a nějakou energii, žejo. Nechápu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: tak to tvůj pocit byl velmi správný

jde to pod bazál většiny žen
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: lol 1450
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA:

Snídaně celkem:
    Kcal: 269
    Bílkoviny: 9 g
    Sacharidy: 48 g
    Tuky: 4,5 g

Svačina 1 celkem:
    Kcal: 270
    Bílkoviny: 12 g
    Sacharidy: 15 g
    Tuky: 17 g

Oběd celkem:
    Kcal: 340
    Bílkoviny: 38 g
    Sacharidy: 33 g
    Tuky: 7,7 g

Svačina 2 celkem:
    Kcal: 270
    Bílkoviny: 12 g
    Sacharidy: 15 g
    Tuky: 17 g

Večeře celkem:
    Kcal: 298
    Bílkoviny: 19 g
    Sacharidy: 11 g
    Tuky: 20,3 g

CELKOVÝ SOUČET:
    Kcal: 1 447
    Bílkoviny: 90 g
    Sacharidy: 122 g
    Tuky: 66,5 g
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Já vás chápu, že si počítáte bazal, ale takhle to fakt nefunguje. Vždycky si vzpomenou na Sissi a její nonstop cvičení a anorektickej jídelníček, aby byla hubená. Teď dobrzuju odobnej jídelníček jako psala Eliz a víte co? Těch 5 měsíců se to nebylo ani o píď, ale zmizely váhové výkyvy během dne +- 2 kg. Teď budu přidávat cvičení a vím, že to půjde dolů.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: kolik to má bejt kalorii?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: shcválně to hoď do kalkulačky, jestli to dosáhne třeba můj bazál :D (Mám 1725 kCAl)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ELIZHANNAH: já mám 170 cm a 92 kg. Nevím jaký máš jídelníček teď, ale na tenhle nejde jen tak přejít. Mě to trvalo postupně asi 5 měsíců.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: hlavně je důležitý počítak ty sherry rajčátka, nedejbože aby se nesnědlo o rajče víc! nebo víc než 50g okurky :D

na mě to působí strašně hystericky podle tabulek. strašně moc kontroly. a všechno vážit je opruz a stress.
    Asi tam neni nic špatně a počítat kolik to je kalorii se mi nechce. nevim jestli je uplně ideální Palouček se svejma 30% tuku. asi bych radši víc lžic něčeho méně tučného.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LUSINDA: :) nevím, asi moc syrového "listí" a málo sacharidů. Je to přímo pro mě. Ovšem já mám 175 cm a 100 kg. Tohle když sním a budu se pokoušet i o nějakou pohybovou aktivitu, tak teda nevím.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ELIZHANNAH: za mě je to v pohodě. Co přesně ti tam nesedí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam