• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MARINNE: taky nemám ráda syrovou zeleninu, zvlášť v zimě mě fakt neláká. Max. tak pažitka na brambory :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já mám dneska bulgur s bolonskou. Bulgur proto, že se v termos e nerozmatlá jako těstoviny.

MARINNE
    MARINNE --- ---
    ARGANNAH: ona je aj chrípková sezóna. Pre mňa je choroba vždy obdobie keď vypadnem z režimu. Plus tá tma pridáva na únave.

ELIZHANNAH: toto by som nevydržala ani týždeň. Zčasti je to subjektívne, nemám rada surovú zeleninu a tieto potraviny pre mňa sú jak papier, nezasýtia ma, necítim že som jedla. Bez kopy polysachararidov ani ranu. Tiež ma napadá, že či pre niekoho nie je lepšie dať si väčší poriadny obed miesto obeda a svačinky1? Môže si potom uvariť nejaké normálne dobré cestoviny.

Nie som výživový odborník, ale pokiaľ diéta neobsahuje chleba, cestoviny a normálne jedlo typu játra s ryžou, tak mi to príde ako stratený boj. Veď to má byť na celý zvyšok života.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: zhubla asi kilo a to se fakt nepočítá, ale ty váhový výkyvy dvě kila nahoru dvě kila dolů během 24 hodin .....na to si tu někdo stěžoval a je to fakt hnusný. Teď je.mi.pocitove líp.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: nemám ji zpátky. Nabrala jsem v době, když jsem onemocněla na štítnou žlázu. Tu únavu jsem kompenzovala jídlem a ty kila od té doby prostě dolů nejdou. Jim normálně, nikdy jsem nebyla hubená ani v dětství ( mimo období cvičení) a to jsou mì rodiče a sourozenci hubení. A jsme si podobní takže výměna v porodnici taky nepřichází v úvahu 😂
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: fungovalo a teď máš zpátky obezitu. Za 5 měsíců jsi nezhubla nic. Takže asi nefungovalo.

Nechci být zlá, jen tady trochu zkouším zabrzdit tu tvoji cestu k metabolické pasti.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUCIASHECK: já nevím jak to vysvětlit za svůj život jsem zkoušela hubnout mockrát. (Ne dietama) tohle jako jediný fungovalo....... jídelníček složený jen z masa, sýrů, vajec zeleniny a ovoce a každodenní cvičení. (nic obrovskyho 100 dřepů, 50 angličáků a další cviky) Stačí si přečíst kolik hereček v historii diety a asketický režim aby bylo hubených. Výpočet bazalu by pro ně byl rajská hudba 😅
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KURE: ok
    KURE
    KURE --- ---
    POZITRON: bazál je nezávislej na životnim stylu. bazál je to co udržuje tvoje srdce v pohybu a rozsvíceno mezi ušima. Skutečná sportřeba je pak vyšší, podle toho životního stylu.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    i kdyz i to je urcite k nicemu, kdyz ta kalkulacka nijak nezohlednuje zivotni styl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: jo, je to nejak podezrele malo, tady v odkazu to hazi 1326.
    Kalkulačka BMR - bazální metabolismus - Pomůcky pro diabetiky - MTE
    https://www.mte.cz/kalkulacky/kalkulacka-bmr-bazalni-metabolismus
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: No tos to teda vysvetlila. Vic obecne uz by to neslo, kdyz tu zpochybnujes alespon nejak exaktni veliciny?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUCIASHECK: funguje to tak, že když se prostě narodis do těla, který není přirozeně hubený (ano mám v rodině dámy co jedí normálně a mají 50 kg) tak musíš makat prostě víc a víc se hlídat. Mě to hlídání se nebaví, takže jsem to neřešila....... teď už bohužel musím. 🙁 A to se hýbou fakt hodně, všude chodím pěšky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: ty jsi docela drobná a máš nízkou váhu, ne? Ale i tak mi to přijde podezřelé.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: že je to nějak málo? jsem si říkala že tohle by mi nestačilo :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: chytra vaha tvrdi, ze mam bazal 1276. je to chytra vaha doporucovana pred lety id Vestigia, tak treba se to aspon trochu blizi realite. :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: wow. Chci být muž.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: no mě na mejch 100+ spočetli 2680 nebo tak něco.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: A jak to teda funguje?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: po tom možná zhubnu, ale taky asi okoušu stůl. Hrozně mě baví, jak člověk děsně vychystává něco, co když sní, tak se mu chce akorát tak střídavě plakat, že jako dobrý, předkrm bychom měli, ale kde je to jídlo? a střídavě omdlívat a padat hlavou do talíře a usínat kdekoli a kdykoli. A do toho nároky rodiny a taky by měl člověk pracovat a hýbat se a měl by na to mít nějaký čas a nějakou energii, žejo. Nechápu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam