ja se zadycham i do prvjiho patra po schodech a ze se snazim provozovat zazitkovou aktivitu s ruznou intenzitou i parkrat tydne na to nema bohuzel zadnej vliv...
zadycham se vzdy a vsude, kortikosteroidy pomohly, ze to zvladnu pul patro bez infarktu a strachu tech, co me vidi, ze omdlim, ale ze by libovolny moje snahy o cviceni, trx atd meli pozitivni vliv, tak nemaji.
porad neudycham ani kopce ani schody. v roce 2023 sem nachodila 1800km, z toho asi 1000 s krosnou (12-18kg) a nemelo to zadnej vliv na muj dech...
takze uz taky zacinam byt frustrovana z toho cvicit pro zdravi, kdyz se nijak nemeni a je porad mizerny...
a taky je teda pravda, ze posledni rok mam jinou pracovbi dobu a uz nestiham ani 1x tydne do posilky a chtela sem od novyho roku zacit zase alespon 2x tydne doma, ale napred sme nevhali odejit psa a pak par dni s horeckama, ze su rada ze odpracuju na HO pracu, natoz nejaky cviceni...
a poprve po letech si to porad desne nevycitam, ze su zdechla lina a kdyz uz mam jen teplotu, ze bych urcite aspon domaci cviceni dala...
a az budu zdrava, zkusim to upravit aspon nq 1x tydne... nevim, mam vlny kdy me to bavi pro ten pohyb a mam.vlny, kdy nemam chut ani jist a pit a pak se tezko prekecava do zazitkovych aktivit...
ackoli hodne veci delam jen pro sebe, nekdy mam fakt pocit totalni marnosti, jako ze kdyz cvicim nebo necvicim, tak nevidim zadnej rozdil v beznym zivite, jen v tom cviceni...
a pak si nejsu jista, jestli to neni napul k nicemu... kdyz se mi stejne lip nedycha a po 30km su unavena