• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MARKYSHA: tak to bylo v rámci té přeměny, pokud zhubne pod 130kg
    myslím, že na stepper šel, až trochu zhubnul, začínal tréninkem typu chůze/běh do schodů, on měl problém se i zvednout z lavičky několikrát za sebou atd..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VALENTINA: u nás v rodině jsou/byli všichni hubení kromě mě. Akorát jsem měla tetu Máňu, která přežila koncentrák a pak se nemohla nabažit jídla. Vážila 200 kg.
    LUSINDA: paní rozhodně není morbidně obézní, tyhle velký zadky a stehna se strašně blbě hubnou.
    LUSINDA: já myslím, že přeháníš i u sebe.
    VALENTINA: fakt zadarmo úprava převisů? To bych brala. Navíc mě zajímá, které fitko má stepper s takovou nosností.
    LUSINDA: jenže to zase vycházíš z BMI
    KURE
    KURE --- ---
    VALENTINA: ne jakože se tělo brání razantnímu poklesu hmotnosti. A několika frontách. Dojde k metabolicky adaptaci, kdy je BMR nižší než u člověka kterej nezhubnul. Přitom apetit je vyšší.
    To se děje vlastně každýmu, ale tenhle "show" model je asi ten nejblbější, protože to je dohnaný do extremu aby to bylo divácky zajímavý.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KRISKA: na fotce mám 92 kg na 170 cm takže obezita dál za hranicí nadváhy.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    LUSINDA: fakt uz spadas do obezity a ne jen nadvahy? dyt mas moje nohy:D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LUSINDA: tak já nevím, schválně koukni,
    dnes to dávají, tam paní uvidíš v reálu, ne jen na fotce a nezdála se mi rozhodně morbidně obézní

KURE: jakože je to moc rychlý zhubnutí? pán nakonec dostal zadarmo úpravu převisů, což ho třeba nakopne znova nepřibrat
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VALENTINA: tak to ani náhodou....hodím sem svoji obezitu a paní je o moc větší

VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    LUSINDA: paní určitě není morbidně obézní, má silnej spodek,ale max nadváha.
    Zajímavý je, že děti obě hubený, jeho brácha hubenej.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VALENTINA: no co vidím z fotek, tak jeho paní je taky morbidně obézní (obličej má stihlej) to by museli na režim najet oba. Pan je sympaťák....viděla jsem s ním video na FB
    KURE
    KURE --- ---
    VALENTINA: statistika říká že ne.
    výsledky z americký verze tyhle show jsou dost tristní, naprostá většina byla za pár let zpátky nebo na větší váze.
    bohužel to vidim i na sobě. :(
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Já včera koukala na Extrémní proměny, pán zhubnul za rok z 230kg na 129kg, všechna čest teda, začátky měl krušný. Akorát tam teda vůbec nebyla zmíněna strava, jen trénink. A teda moderátor mluví úděsně, ale pánovi jsem fandila, snad to udrží.
    https://www.blesk.cz/clanek/radce-zdravi-a-zivotni-styl-zdravi/807483/prvni-dil-dokureality-extremni-promeny-uz-dnes-tomase-43-jeho-231-kil-uveznilo-v-byte.html#utm_content=freshnews&utm_term=Extr%C3%A9mn%C3%AD%20prom%C4%9Bny&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    LUSINDA: presne vzdycky v obchode hledam, zda nekde neni min... super tip na moravia ochucene podmasli nebo madeta fitness. to sem bohuzel jeste nikdy nevidela v mnou bezne navstevovanych obchodech:(
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GALE: ano, takze x 5 na 500g baleni je cca tech 10 kostek cukru
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: takže vyrobce keca a je v tom víc cukru než píšou?
    nebo si nějak nerozumíme.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-vyzive/Test-mlecnych-vyrobku---jen-5-vyhovuje__s10010x9437.html. Ten test co kolik obsahuje máš dole ve videu....fakt nebrali to co je psaný na balení. Bohužel je to natočený trochu strozsi formou.
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: no jestli dobře počítam tak ne.
    to ochuceny kefirovy mliko ma na obalu 10g/100 = 50g v pixle = 10kostek
    neochuceny ma 4,1g/100 = 24g = 5 kostek. (laktozy z mlika doufejme)
    do ochucenyho bylo pridano 5 kostek cukru, ne deset.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: dyt tam píšou jen ten přidaný cukr....úkolem obrázku je upozornit, že ne všechno co se tváří zdravé je zdravý. Ale můžeš si postěžovat České obezitologicke společnosti.
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: to je ale vyčůranej obrázek. tohle mě sere a strašně to snižuje důvěryhodnost podobnejch apelů.

každá ta krabice je jinak velká, takže je to zavádějící.
    a u ochucenýho píšou x kostek cukru ale u neochucenyho píšou žádny přidaný cukr.
    Ovšem ten kefir má 4g/100 cukru sám o sobě. ergo má cca půlku cukru co má ten ochucenej.
    GALE
    GALE --- ---
    KRISKA: Jenže z těch 500 ml musíš vypit jen 100. Měla bys ho tedy na 5x. To mě by se nikdy nepovedlo a dala ho aspoň půlku, ne-li cely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam