• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: to je mozne,.ale zasyti. Ja kalorie nepočítám, tohle je moje snidane uz leta a udrzi me to bez hladu docela.dlouho..mozna uz je cas se na nejake kalorie vysrat a proste se najis?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Jo, ale to ma tak dvojnasobek kalorii, co “neprijatelna” kase.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: ctyri vejce ba pánvi se sunkou, cibulkou, parmezánem, k tomu nejak chlebík a treba rajce
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NIGHTFURY: Tak Moody to na cele dopoledne nezasyti. Btw mna tiez nie, i ked tam nepridam nic sladke. Moj metabolismus tie skroby odburava velmi rychlo a ked mu nedam nejale vajicka alebo maso, tak som o 10 hladna, ze by som niekoho zabila.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MART1NKA: Ovesná kaše přece může být domácí a slazená minimálně, pro mě to je v zimě jistota, jak se zasytit na celé dopoledne a neprasit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MOODYCAT: Nieco co ma v sebe hodne bielkovin a malo rychlych cukrov (co tie sladene ovsene kase maju vela a je to vlastne skrob plus cukor). Cukor nespaleny sa uklada. To mam nejak zafixovane, takze jest ho, ked sa nehybes neni moc dobre. Ked sa hybes, tak naopak je to najrychlejsi zdroj energie.

Priklad:

2 vajicka s kusom celozrnneho chleba, zelenina, sunka, lucina. Syr podla toho, jak moc clovek hubne

Tuniakova pomazanka (tuniak vo vlastnej stave (nie v oleji) zmiesany s lucinou, sul, pepr, citron), kus celozrnneho chleba

Hummus s chlebom a zeleninou

A tak…
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MART1NKA: A co je tedy dobra snidane, kdyz ovesna kase, po ktery ma clovek za hodinu hlad je "moc" a "muze" se jen pred sportem? :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: Je tam tma a zima :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MART1NKA: No kruci. Kdyby mě někdy opustil manžel, vím, kam se odstěhovat
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Ked este zvladnes zabit Rusaka holymi rukami, tak mas bonusove body :D
    To je asi inam, ako sem, ale obcas mam na reelsoch videa ako si zenske nechavaju do lytok ci trapezov pichat botox, aby sa im zmensili a mali onu zensku siju alebo sa zmestili do kozacek. Ako z tejto sfery to je jedna z najvacsich 🔸, co som videla za dlhu dobu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Vo Finsku som sa na ne naucila i ja, ale tiez tam spotrebujes hromadu energie na vyhrievanie organismu a beauty standards su tam uplne niekde inde. Velka silna, co ujede kromadu km na bezkach = krasna.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: na ovesných kaších jsem žila ve Finsku, ale tam po ní následovala cesta mrazem do školy :) a finove neměli kult vyhublosti, tam holky mohly jíst kaši.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANNIKA: Ovsené kaše sú fajn raňajky, keď ide človek následne robiť nejakú športovú aktivitu a nechce mať v žalúdku nič ťažkého. Predtréningové jedlo. Treba kupovať tie napytlíkované na porciu a neosladené, dosladiť medom/džemom, pridať ovocie. Bez tej športovej aktivity to nie je úplne dobrá vec, čo jesť pred tým, než človek sadne za comp na 8 hodín. Blbý glykemický index na to, aby s tým človek sedel na prdeli.
    To isté všetky tie proteinové a muesli tyčky. To je pre ľudí, ktorí napríklad idú 8 hodín pochod a potrebujú niečo na svačinu, čo im nezahĺti žalúdok a dodá energiu. Nie pre niekoho, čo sedí doma na zadku.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TAPINA: Samy benefity :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOODYCAT: Mně bylo řečeno, že zdravotnice rodí zásadně císařem (a to ne že by chtěly, ale prostě to tak dopadne). Takže nebudeš mít rozestouplý kosti, ale rozříznuté břicho :o)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MOODYCAT: ale to přece nemusí takhle být a 178 cm není málo, já mám 160 cm. A dcerka hlavně má strašně dlouhé nohy, než by byla obecně celá velká. 58 cm 4080 g měla. A byl z toho hroznej průser,protože prostě nejsou doktoři, tak ten jeden byl jinde, já rodila 13 hodin a ona se mi zasekla v porodních cestách, měl to být císař asi. Ale jak říkám, syna jsem vyflusla za tři hodiny od prvních kontrakcí a nebylo mi nic. A měl 3700 g, to taky není prcek. Když si holt záprdek pořídí děti s velkým chlapem🤣
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MARKYSHA: Ja jsem radna slovanska selka, 178cm/105 kg :) Ale stejne se na petikiloveho macka necitim.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MOODYCAT: tak taky záleží na tom, jak jsi ty velká. Jà jsem mrňavá.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MARKYSHA: Jj. Ja spis vidin katastroficky scenare. Predstava, ze s rozestoupenyma stydkyma kostma (u nas v rodine jsou zasadne velky deti 4-5kg) ordinuju v ambulanci zni vylozene mnamozne :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: nejtemnější
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam