• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: máš dojem, že prefabrikovanýho jídla sníš násobky než domácího? Jakože má nějaké speciální žravé složení? Myslím tím jídlo jinak stejné jako chleba a chleba, domácí hranolky a kupované, domácí koláčky a z penamu atd.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: slepice mají zrní a kočky top granule (je tam sušený maso, a samý dobrý věci) jen teda kapsy (ty jim skoro vůbec nedávám) taky jsou zlo a jedna kočka po aniach měla slušný mňoukaci abstaky
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: no je zajímavá náhodička, že ani domestikovany zvířata netrpěly nadváhou dokud se nezačaly krmit prefabrikovanejma granulema.
    ale je to pro to, že najednou začaly bejt psi a kočky líný....
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: hele když pozoruji svý kočky a slepice, který mají nonstop přístup ke žrádlu 😂 tak si nemyslím, že tu návykovost musí nějak moc zkoumat. Máme největší slepice ve vesnici. 😅 I soused ze staré sedlácké rodiny se nad nima podivoval. A kočky jsou taky koule. Ty brambůrky radši ani nekupuju......snědla bych klidně i dva pytlíky.
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: Odborníci proto vyzývají veřejnost k větší péči o své zdraví. Klíčem k prevenci je vyvážená strava, pohyb a včasná lékařská konzultace.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/obezita-nadvaha-hubnuti-zdravi-srdce-tuk.A250312_123521_domaci_rts

ať jdou celý slavní odborníci do prdele.
    Všichni vidí že je něco systematicky blbě s tím jak jíme, ale protože jde o prachy velkejch korpoací, tak se dělaj tanečky kolem toho jak máme cvičit a jíst málo,
    a smějou se ti do xichtu a na pytlík brambůrků napíšou že doporučená porce jsou 4 lupínka
    přitom platí miliony vědcum aby brambůrky udělali tak návykový jak to jenom jde a maximalizovali šanci že sežereš celej pytel.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: *přišly
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KRISKA:
    To jsou takový pomluvy. Marilyn měla 42 tak max když byla těhotná. Vždycky o ní píšou pomalu jako kdyby byla plus size......ale ona byla sakra štíhlá. Do toho oblečení z 50 let se vejde málokdo. Mě nedávno přišli šaty z 80 let číslované jako 42......ehm no je to něco mezi 36-38 😂
    Na mě zas vykouklo tohle.
    Češi se potýkají s epidemií obezity. Polovina populace přibrala - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/obezita-nadvaha-hubnuti-zdravi-srdce-tuk.A250312_123521_domaci_rts
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MARKYSHA: ale tam to chce registraci a zaplatit. nebo to jde nejak obejit?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: tak je to nejakej podivnej a je tam presne jen ta zminka v rozsahu co v uvodu asi v 8minute a za me to nema vubec smysl na to ani klikat
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    „Proč ženy trpí bezmocí? Může za to váha modelek.“ Omeletky Haliny Pawlowské o moci a bezmoci | Dvojka
    https://dvojka.rozhlas.cz/proc-zeny-trpi-bezmoci-muze-za-vaha-modelek-omeletky-haliny-pawlowske-o-moci-a-9421946

jeste sem to neysela/necetla ale nadpis/shrnuti je zajimavy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Na Oneplay (dřív Voyo) jsou oba díly.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tak na webu nova.cz je zatim take jen prvni dil, takze to zverejnujou se zpozdenim
    OLIII
    OLIII --- ---
    MAR_TINA: Bez televize, placení a reklam se dá stáhnout na https://fastshare.cloud/ Je tam zatím jenom první díl.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: urcite, na webu nova.cz jsou cele dily poradu, akorat se musis obrnit a prezit hodne reklam.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dá se na to někde dívat bez televize? Jo a bez placení :)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jeste me na tom poradu vcera nasralo, ze kdyz nesplnila jeden z cilu o asi 2 kila, tak to licili jako selhani a chybu, ze ktery se ma poucit. Uplne to rozmazali. Coze? Tak to snad neni zadnej rozdil, ne? Jestli za 3 mesice zhubla 15 nebo treba 13 kilo. Uspech je to tak jako tak a velkej.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VALENTINA: Mně se taky líbila nejvíc, když měla těch 82 kg.. Na konci už bylo vidět, že jí hrozně vylezly vrásky a zestárla v obličeji tak o 15 kg. Ale operace břicha se povedla, stehna v těch bonusech taky ukazovali.. Ještě by mě zajímaly ruce, tam jí tý kůže taky zbylo hodně..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tady to máte
    Jak teď vypadá Dominika z Extrémních proměn? Podstoupila další operaci | TV Nova
    https://tv.nova.cz/porad/extremni-promeny/video-bonus/124932-jak-ted-vypada-dominika-z-extremnich-promen-podstoupila-dalsi-operaci#Echobox=1741811768
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: ne, to bylo už po skončení, nejdřív byla na břichu, pak na stehnech, bylo to v nějakých těch bonusech
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: to tam bylo? :-o zaznamenala jsem akorat, ze ji odsouhlasili operaci, ale nevidela jsem vysledek a ani na jakych mistech se nadbytecna kuze resila, ale je fakt, ze jsem to nesledovala uplne peclive kazdou vterinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam