• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Gervais Fit i Lučina&Skyr (ještě lepší hodnoty než Lučina Linie) jsou moc fajn, kupuju pravidelně.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: hele, to žerve fit vypadá dobře i mazání pečiva pod šunku
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Lusindo, at si z tebe nedelame jen prdel…
    Pokud chces rozumovat o tvarohu, anglosasky zeme jeho primej ekvivalent nemaj. Nejbliz mu je quark/quark cheese. Muzes jit hledat doporucene mnozstvi na porci pro ten ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUCIASHECK: Tam je taky slušný rozptyl :D

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NIGHTFURY: Jeste tam svihni nejakou zakysku, at to mame komplet :-D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUSINDA: Přesně jak píše
    LUCIASHECK:

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A creme fraiche teda taky ne, ty jsem si vsimla az ted :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Bože bože, do čehos to duši dal.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: Kde se tam pise o tvarohu? Cream cheese neni tvaroh.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NIGHTFURY: tady je porce dokonce ve lžičkách.
    Když někomu kdo leží na gauči přijde vpohode sníst za měsíc 7,5 kg tvarohu tak proč ne.
    Portion guide - Dairy foods and alternatives - Heart Matters - BHF
    https://www.bhf.org.uk/informationsupport/support/healthy-living/healthy-eating/healthy-eating-toolkit/food-portions/dairy-and-alternatives
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUCIASHECK: 23 zůstane na stěnách vaničky, když to budeš neopatrně nabírat, to je ok 😁
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Pro muze to bude 127, abys 23 musela vyhodit!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Jako jestli si začneme takhle omezovat i čistý polotučný tvaroh, tak jsme už úplně v prdeli 🤣
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Pro sebe bych tam hodila nějaké vločky a trochu míň toho proteinů a úplně ok.

NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUSINDA: To fakt není důvod, proč si může dát vaničku tvarohu s proteinem a ovocem. To by mohla udělat každá žena, která se úplně normálně pohybuje a neleží jen na gauči. A vlastně i ta na tom gauči.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VESTIGIA: ty ale cvičíš tak za 4 lidí dohromady ☺️
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    XMARGE: mounjaro na 4 tydny vyjde asi na 3200 kc, oproti saxende, kdy baleni vydrzi 18 dnu a stoji 3500.
    ale uz jsem to sem asi psal, kupuju desitkovy z toho si picham davky inzulinkou.
    ale koukal jsem ted jeste, ze ultra levny by melo bejt v anglii, oficialni cena je 170 liber za pero. jen nevim jak tam uplatnit ceskej recept :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    I na obalu granulí granulí pro kočky jsou doporučené denní dávky podle váhy kočky.
    Ale pro ženu, jeden kus, to bude právě 100 g tvarohu a zbylých 60 % vaničky vyhodím. Doufám, že pro muže, jeden kus, to je 150 g tvarohu, abysme tu vaničky dohromdy snědli.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VECTOR: Mounjaro je levnější než saxenda a ozempic? To jsem teda žila v jiným dojmu... Kolik tě stojí mounjaro?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    XMARGE: nevím, já sežeru denně vaničku polotučného a ještě si tam nasypu odměrku proteinu. S pistáciovou příchutí :-) A k tomu hrst borůvek a sekaných mandlí. K snídani. Ach jo, tahle doporučení mě jednou zabijou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam