ZATAMOKO: Ahoj, svoje prvni pastovani jsem delal v nekolika sklenicich. Mel jsem stoceny med v 1kg i v 4l okurkaci, jak pises. Zapomen na ockovani a na to, ze to je slozite.
Rano a vecer jsem do kazde sklenice ponoril varecku upnutou do vrtacky a zavrtel. Stacila chvilka do promichani cele sklenice. Delal jsem to asi tri dny a krasne spastovano.
Druhy rok jsem med pastoval ve 40l staceci nadobe michadlem na beton. Stejny princip zamichat rano a vecer. Bohuzel se mi trochy pekla vrtacka ;)
Letos jsem koupil pastovaci hranol ve vcelarskych potrebach. Je to lipovy hranol s nerezovym trnem. Opet ve 40l staceci nadobe rano a vecer zamichat pokaze cca 20s - proste jsem promichal cely obsah. Vrtacka netrpi, med krasne zpastuje.
Pokud mi med ve staceci nadobe vic stuhe, tak ho jen rozmicham vareckou a krasne jde stocit.