KUATO: ja jsem slysel, ze mel nejaky oplytacky za to, co napsal do lidovek. proto uz snad ani zadne vcely nema. z jeho pohledu to tedy jakysi smysl dava. ono oficialni bychom napr. vsichni meli "lecit" amitrazem. pokud to nedelas, a pouzivas treba jen org. kyseliny a nejsi biovcelar, tak muzes mit potencialne problem. nicmene kdo ti dokaze, ze jsi amitrazem nelecil, ze ... na druhou stranu je to takhle spatne: stat by nas nemel nutit obchazet zakon.
jina vec ovsem je, ze takhle produkuje vcelstva, ktera budou sirit varou a pripadne dalsi nemoci. na druhou stranu, pokud se mu to povede, tak za par let by prirozenym vyberem mohly vzniknout vcely celkem varoatolerantni.
ZATAMOKO: to je tezka otazka, asi tak jako Vim vs Emacs:). je pravda, ze oddelky sezenes vetsinou na adamcove mire, ale da se to prevest na langa. daji se sehnat i oddelky na lanzich. ja jsem se rozhodl pro langa z techto dvou duvodu: 1) je to svetove standardni mira, takze se da koupit mnoho dodatecneho vybaveni, ktere proste sedi (napr. prima stresni krmitka z recka); a 2) nizke nastavky jsou lehci nez klasicke nastavky s ramky 39x24. Hmotnost pro me hraje velkou roli, protoze si nechci znicit casem zada a taky mi obcas pomaha zena a casem snad i syn.