nedá mi to....je toho moc, na co by se tu dalo reagovat, ale podstata toho co chci říct, je, že nejde o neustále pranýřování pedofilie jako poruchy sexuální preference. a že myxslím, že nikdo ani společnost (jak se zminuje diva´) netvrdí, že pedoifilie sama o sobě je zločin
Tady je to jasné a nikdo nezpochybněje, že je to neovlivnitelné, ale.... ale pořád jsou tyto osoby chráněny zákonem a jako nepříčetné bývají trestně neodpovědné......, z pohledu poškozených i laické veřejnosti... to je nepochopitelné a nespravedlivé.....
Jak psala někde snad zase Diva ...."to že někoho vzrušuje něco jiného (něco navíc) oproti "standardním" praktikám neznamená, že bude představy realizovat. upřímně, řekla bych že lidí nerealizujících svoje (byť legální) sexuální fantazie je moc, jako hodně moc. stačí jim k sebezapření že jim to přijde "nevhodné". a takový běžný malý šedý človíček být pedofilem, zřejmě se bude krotit stejně jako se krotí v případě S/M, piss, whatever "
.......jenomže to neplatí u těch kdo nemají reálný náhled na sebe a tedy svoji poruchu a těch je právě moc...... a to jsou ti, kteří si pruchu sex. preference nechtějí přiznat a nepřiznají-.... a v tom to je..... ti jsou nebezpeční a právě nejčasteji pachatelé....
jinak osoby - znalecké terminologie "sexuálně neukázněné" jak možná psala někde Jelena a přidala se Zuzakou, se taky skutečně dopouštějí stejných nebo podobných sex. delitů..... ale rozhodně to není většna pachatelů sex. deliktů oproti pedofilně orientovaným pachatelům......
jo a navíc sexuálně neukázněným se to právě pořádně zúčtuje např. v trestním řízení
I když statistiky beru s rezervou mám í v sobě z praxe vlastní statistiku..... a ta mi říká, není to tak jak píše Jelena a zuzäkou....v převažující většině je tam vždy porucha sexuální preference a k tomu buď nekritický náhled či ta sexuální neukázněnost !!!!
jo a pro postesk littelboye někde dříve....že se nemůže otočit na ulici za krásnýnm dítětem, zatímco jinak orientovaný herero či homo může......
tak to je dost síla..... myslím, že otočit se můžeme za kýmkoliv, ale pokud je v tom sex. potřeba a má to tento podtext v rozporu s normama a zákonem, tak to je prostě problém toho dotýčnýho a měl by si ho přiznat, ovládat ho nebo ho začít řešit.....jinak by byly ulice plné sex.rozrušených hetero, homo, atd.... :-)