• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    http://www.factmag.com/2012/02/10/rustie-sepalcure-scuba-l-vis-1990-and-more-heading-out-to-poland-this-summer

Hotflush will be out in force, with label-head Scuba and Sepalcure (the duo of Machinedrum and Praveen Sharma) both making an appearance. Rustie will also be bringing his critically lauded brand of digital maximalism, and Night Slugs man L-Vis 1990 should supply the party. Elsewhere, Warp stalwart Chris Clark, New Yorkers Gang Gang Dance and Dels producer Kwes will be in effect.
    CIL
    CIL --- ---
    YARIN: ale notak
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak s kym se zitra potkame ve wroclawi?
    YARIN
    YARIN --- ---
    ONDRAT: jo ten subotnick byl podarenej, to je pravda. a co si jeste vzpominam, tak zacatek soboty v laznich byl taky hodne dobrej. nez jsem se teda ztratil na parketu behem 2562.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Nebo v kině vizualizace na Subotnicka, které dělal Lillevan.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JIMMI15: Teda já nevím, ale co jsem viděl velkoformátové projekce na večerních párty v Laznia Nowa, tak byly vždy výborné (speciálně MFO).
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: ja nevim, ze vas ty projekce jeste vzrusujou. kdyz to neni zrovna zed amona tobina, tak jeho to stejne vsechno na jedno plochy brdo a navic nevim, kdo z vas ma pri tancovani jeste cas a chut sledovat, co se deje na platne.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    to neni debilní, to je futureshock!
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: hm, vidim, ze debilni videoprojekce opet vladnou unsoundu
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    YARIN: omg to je video jak lopata...
    YARIN
    YARIN --- ---
    best of unsound 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JdcOJ5vSA40
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    prasoš
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    neco z machinedruma:

Machinedrum live @ pauza club krakow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zsJuWbjQ3KU

machinedrum live @ pauza club, unsound final party - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lOECYA-HlSg
    YARIN
    YARIN --- ---
    VOJTABOSS: to je dost dobre mozny, ale kdo vi, kolik tech diskuznich krouzku za ten vecer meli, ja daval prednost poslechu a tanci :)))
    YARIN
    YARIN --- ---
    yarin to nezminil, protoze kdyz ten prispevek psal, tak jel nonstop uz dovikolik hodin v kuse vcetne 10hodinovy cesty z krakowa zpatky.. space dimension controller i morphosis me bavili moc! morphosis mel akorat smulu, ze ho dali na velkou stage, kde mi prislo, ze publikum ocekavalo porad akorat slapani zeli a kdyz to do deseti minut nedostalo, tak mizelo pryc. daval si to vsechno z hardwareu, zadnej laptop, docela experimentalni set.

jo tak vy jste na machinedrumu vubec nedorazili, jo? jsem si rikal, ze je fakt divny v ty minipauze vas nepotkat za celej vecer. machinedrum super, ovsem mistr praveen sharma to tentorkat s koksem nebonevimcim fakt prehnal, protoze nebyl schopnej dat ani jehlu na desku, akorat se porad chechtal a i kdyz zahral par dobrejch desek, tak lip bych to zamichal i ja, haha. fail festivalu pro me. zas takova hvezda to neni, aby si mohl dovolit takovyhle excesy. a mam ten pocit, ze den predtim byl zkalenej uplne stejne a ty chyby, ktery byly v hrani sepalcure slyset, bych s klidem po nedelni zkusenosti pripsal na jeho triko. ale travis stewart respekt. tak.
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    TOOMUCH: Morphosis byl super, zpomaleny techno pod 120BPM
    oproti albu ale skoro zadny melodicky plochy... :/
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    TOOMUCH: No oproti SDC a Kassem Mosse to bylo hodne experimentalni az netanecni, dlouhy tahly plochy bez zmeny beatu s kroucenim nejakyho analogu. Myslim ze mel do toho i svoji projekci, a bylo to rozhodne dost progresivni a zajimavy ale vytratila se jakoby ta predchozi nalada, v kotli pak zustali jen skalni defakto.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    LAYUP: Morphosis konkretizuj. se divím, že to Yarin vůbec nezmínil
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Nikde tu nevidim Space dimension controler.. podle me naprosto vynikajici spacey funk flow.. a jinak Motown.).. prisel mi zajimavej i Morphosis ale asi v jiny cas by to pusobilo lepe.. druhy den jsem dal bohuzel uz jen Enclaves of the future.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ah, rashad a spinn, ty jsem v lineupu ani nezahlíd!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    me by jen zajimalo, co Braille bere za drogy... nonstop rohlik nahore, neuveritelny :)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    laurel halo naprosto nesrovnatelný s holy other!
    od stellar om source jsem čekal ten introvertní ambient, co hrála onehdá v crossu, takže jsem se přes tohle electro nedokázal přenýst. ale sympaťačka to je.
    kirby je fakt zabiják!
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    za mne...

Sepalcure - komplet novej material 125-145BPM, album bude pecka
    Chris & Cosey - trip do analogovy doby chladna, vyborny
    Lauren Halo - asi nejvetsi prekvapeni, zahrala lip a barevneji nez Holy Other, pomaly a vyborna atmo... kazdopadne o trojuhelnickarich jeste uslysime...
    A Winged Theory For The Sullen - slyset tyhle veci od Wiltzieho nazivo s krakowskym synfonickych orchestrem, navic v zidovske synagoze byl fakt zazitek
    Jacques Greene - barevnej DJ set, i kdyz mu to krapet ujizdelo... Four Tet, Caribou, Koreless, Floating Points, Creep a dalsi emicka...
    2562 - super techno..
    Morton Subotnick - r.1967, analog prasos a vyborna prace se stereem
    The Caretaker - supr ambient a nejlepsi outro ever .)))
    Stellar Om Source - hrozna sympatacka, ciste analog (vicemene 303) set
    Ekoplekz

nejvic provar...

Rustie - hral strasny hovna, kolotoce a vrtule, oproti jeho lonskemu livku strasne... navic poustecka z kompu bez jedinyho mixu
    Kode 9 - pseudo art kravina, kde dokola mezi odrikavanim "pribehu" poustel asi 4 stejne smycky
    ... a nase zaspani Machinedruma...

VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    z toho prodlouženýho víkendu to mám takle:

deaf center - oproti těm co hráli po nich to bylo dost potichu, jinak dobrý
    holy other - takový burial s rovnějšim beatem; hlavně že tam byla ta atmosféra
    kassem mosse
    dylan ettinger - nevim, jestli to bylo záměrně, aby zapadl do toho 80s soundu všude okolo, každopádně jeho minimal synth mě překvapil a dostal.
    2562
    objekt
    spinn a rashad
    haxan cloak
    ekoplekz - překvapil power electronics/drone setem
    jacaszek - nemůžu se dočkat vydání glimmer (checkujte 6. 12.)
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak nez to zaspim protancovany skrpale:

2562 (ultra masaker)
    MMM (masaker)
    DJove Rashad a Spinn (Footwerk masaker jak swin, prodrel jsem podrazky, chicagskej juke rulez!)
    Andy Stott (bassss masaker)
    Model 500 (navrat do 80kovho detroti techna jak vysitej)
    Machinedrum - dexempomultosumpoplex masaker)

koncerty (bez poradi):

Villalobos a Loderbauer
    Deaf Center
    Jacaszek
    Kangding Ray

festival roku zcela bez diskuze. a nejvetsi borec a klatic a kalic je Leyland Kirby, pratele. ten si nas vsechny dal jako psicky.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    jinak dneska jsem už s batohem dával dával jacaszka a bylo to co do kvality srovnatelný s deaf center. to byla poslední věc, kterou jsem stihl, pak na vlak. ten mi ujel, protože změnili nástupiště a ženská, který jsem se ptal, co hlásili (hlášení klasicky jenom v polštině), mě poslala na jiný. nikdo ze zaměstnanců, kromě ženský na informacích, tady neumí anglicky - odpovědí je kyselej ksicht a "no speak english" takže jedu nějakym zkurvenym spojem, kterýmu to do ostravy trvá 7 a půl hodiny. teď sedim v macdonaldu a jsem pěkně nasranej.
    po tak super festivalu tohle...
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    YARIN: jestli jsi nebyl v todzovym diskuznim kroužku ve stejnou dobu jako já, tak jsem tě asi neviděl, tričko s nakousnutym nanukem v barvách katalánska bych si pomatoval...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    jojo, Objekt... pan temnot :) me udelal mega radost hned prvnim trackem..

jdete nekdo dneska jeste na Machinedruma a Brailla?
    TODZO
    TODZO --- ---
    na nas dolehly ty štrüdly, prisla tma a slo se dom.. ale jinak jako i jo... posledni borec na hlavni sazel dle meho gusta :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    jsem vas pak uz nenasel... nechal jsem dusi a nohy dole na jukeu, chlapci z chicaga to neuveritelne valili... vcera kazdopadne party roku ty koxo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam