• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    Audioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Up To Date, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    rozbalit záhlaví
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    JIMMI15: jj,Braille
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    btw ja nemel nejmensiho tusaka, ze sepalcure je machinedrum a jeste naky jiny typek. dobry.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    http://www.factmag.com/2012/02/10/rustie-sepalcure-scuba-l-vis-1990-and-more-heading-out-to-poland-this-summer

Hotflush will be out in force, with label-head Scuba and Sepalcure (the duo of Machinedrum and Praveen Sharma) both making an appearance. Rustie will also be bringing his critically lauded brand of digital maximalism, and Night Slugs man L-Vis 1990 should supply the party. Elsewhere, Warp stalwart Chris Clark, New Yorkers Gang Gang Dance and Dels producer Kwes will be in effect.
    CIL
    CIL --- ---
    YARIN: ale notak
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak s kym se zitra potkame ve wroclawi?
    YARIN
    YARIN --- ---
    ONDRAT: jo ten subotnick byl podarenej, to je pravda. a co si jeste vzpominam, tak zacatek soboty v laznich byl taky hodne dobrej. nez jsem se teda ztratil na parketu behem 2562.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Nebo v kině vizualizace na Subotnicka, které dělal Lillevan.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JIMMI15: Teda já nevím, ale co jsem viděl velkoformátové projekce na večerních párty v Laznia Nowa, tak byly vždy výborné (speciálně MFO).
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: ja nevim, ze vas ty projekce jeste vzrusujou. kdyz to neni zrovna zed amona tobina, tak jeho to stejne vsechno na jedno plochy brdo a navic nevim, kdo z vas ma pri tancovani jeste cas a chut sledovat, co se deje na platne.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    to neni debilní, to je futureshock!
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: hm, vidim, ze debilni videoprojekce opet vladnou unsoundu
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    YARIN: omg to je video jak lopata...
    YARIN
    YARIN --- ---
    best of unsound 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JdcOJ5vSA40
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    prasoš
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    neco z machinedruma:

Machinedrum live @ pauza club krakow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zsJuWbjQ3KU

machinedrum live @ pauza club, unsound final party - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lOECYA-HlSg
    YARIN
    YARIN --- ---
    VOJTABOSS: to je dost dobre mozny, ale kdo vi, kolik tech diskuznich krouzku za ten vecer meli, ja daval prednost poslechu a tanci :)))
    YARIN
    YARIN --- ---
    yarin to nezminil, protoze kdyz ten prispevek psal, tak jel nonstop uz dovikolik hodin v kuse vcetne 10hodinovy cesty z krakowa zpatky.. space dimension controller i morphosis me bavili moc! morphosis mel akorat smulu, ze ho dali na velkou stage, kde mi prislo, ze publikum ocekavalo porad akorat slapani zeli a kdyz to do deseti minut nedostalo, tak mizelo pryc. daval si to vsechno z hardwareu, zadnej laptop, docela experimentalni set.

jo tak vy jste na machinedrumu vubec nedorazili, jo? jsem si rikal, ze je fakt divny v ty minipauze vas nepotkat za celej vecer. machinedrum super, ovsem mistr praveen sharma to tentorkat s koksem nebonevimcim fakt prehnal, protoze nebyl schopnej dat ani jehlu na desku, akorat se porad chechtal a i kdyz zahral par dobrejch desek, tak lip bych to zamichal i ja, haha. fail festivalu pro me. zas takova hvezda to neni, aby si mohl dovolit takovyhle excesy. a mam ten pocit, ze den predtim byl zkalenej uplne stejne a ty chyby, ktery byly v hrani sepalcure slyset, bych s klidem po nedelni zkusenosti pripsal na jeho triko. ale travis stewart respekt. tak.
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    TOOMUCH: Morphosis byl super, zpomaleny techno pod 120BPM
    oproti albu ale skoro zadny melodicky plochy... :/
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    TOOMUCH: No oproti SDC a Kassem Mosse to bylo hodne experimentalni az netanecni, dlouhy tahly plochy bez zmeny beatu s kroucenim nejakyho analogu. Myslim ze mel do toho i svoji projekci, a bylo to rozhodne dost progresivni a zajimavy ale vytratila se jakoby ta predchozi nalada, v kotli pak zustali jen skalni defakto.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    LAYUP: Morphosis konkretizuj. se divím, že to Yarin vůbec nezmínil
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Nikde tu nevidim Space dimension controler.. podle me naprosto vynikajici spacey funk flow.. a jinak Motown.).. prisel mi zajimavej i Morphosis ale asi v jiny cas by to pusobilo lepe.. druhy den jsem dal bohuzel uz jen Enclaves of the future.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam