a ještě zajímavé:
Provádím Várisaru už 25 let, dovolím si pár poznatků, které se někomu mohou hodit.
Pokud se vám vůbec nepodaří otevřít sifon, změňte dobu provádění. U mě například funguje to, že čím dřív ráno začnu, tím rychleji je vše hotové, ideální je začít už v 5 hodin, 7. hodina je poslední, kdy to má cenu zkoušet, kdybych začal v 8 hodin, už by to bylo velké trápení a možná by mi to vůbec nešlo. Nevím proč, ale je to tak, možná to tak může být i u ostatních.
Co se týče toho másla do rýže, tak nevím, vždycky se uvádělo použít olivový olej, já používám buď olivový nebo slunečnicový. Kupované máslo je totiž ten nejhorší humus a je přece škoda se jím hned zaneřádit.
Pokud se vám vůbec nedaří, zkuste cviky přerušit a sedněte si na židli ke stolu tak, že nebude mít nohy na zemi, ale skrčené pod sebou a opřete se o stůl (můžete si třeba číst na počítači). Stehna stlačí žaludek a střeva, v této pozici vydržte pět minut. Jakmile se zvednete a stlačení břicha se uvolní, je šance, že vše už dál půjde lépe, normálně pak pokračujte v pití a cviky.