• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    RAV
    RAV --- ---
    OVERDRIVE: no ved prave... vylez hore na Jirak, este hore az na Korunni a zvez sa 3 zastavky tram smer Zelivskeho a si na Orionke :-) klub je kusok pred zastavkou...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAV: jasnym mam to temer za barakem ;]]]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Video Coil: Love's Secret Domain - nemalo dobre, asijsti chlapeci v bordelove atmosfere...

    An Idiot's Guide to Dreaming: Love's Secret Domain
    http://loki23.blogspot.com/2011/09/loves-secret-domain.html
    RAV
    RAV --- ---
    Kludne sa stretnut mozeme
    RAV
    RAV --- ---
    Je to na Korunni, pri Flore, vola sa to tam Orionka
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAV: hmmm, nezni to spatne, za ty prachy. navic defacto jedinej, kdo dneska jeste dela nejake novinky nebo zajimavosti v muzice jsou rusaci, takze vazne uvazuju a spis jo. jen se asi potkame nekde predtim, protoze mam pochybnosti, ze vim, kde je praha 10 ;]]]]]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: cela deska ke stazeni tady, mmchodem muze byt zajimavej blog pro lidi, co maji radi alt-country jako treba ja: http://hellbillystorm.blogspot.com/2009/04/kill-devil-hills-heathen-songs-2004.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    14.11. : PONDĚLÍ : 20:30 : Koncert [IMHO HODNE SE TO PODOBA NICKU CAVE]
    The Kill Devil Hills : ukazka:

    KILL DEVIL HILLS - NASTY BUSINESS - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zHhSYCuB4Qk


    The Kill Devil Hills jsou typičtí Australané. S ničím si moc nelámou hlavu, hrají ostře od boku a bez rozpaků. Klasický australský sound, hodně blues a po trochách country, rock'n'roll a punk. Drsně upřímné, místy obhroublé a pijácké, jindy zase dojemné a ublížené songy, hodně života a spousta energie. Při poslechu The Kill Devil Hills snadno vytanou na mysli taková jména jako The Beasts of Bourbon, The Gun Club nebo například The Drones, které s The Kill Devil Hills spojuje mnohé. Když rock'n'roll, tak bez zábran, když dojetí, tak hluboké. Klobouky, zaprášené špičaté boty a zaschlé pivo ve vousech. Premiéře The Kill Devil Hills 14. listopadu v pražském A Studiu Rubín sekunduje domácí trio The Drain se zbrusu novým EP Boy Boy Girl Girl Boy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lidskou pozornost od nepaměti poutaly děje, které se příčí přirozenému běhu věcí - třeba umělé květiny ze skla či ptačího peří, ač v zahradě je těch opravdových dost, či renesanční mechanická skákající žabka, byť by v nejbližší louži bylo hejno žab reálných.

    Jaká je povaha naší civilizace? | dialog.ihned.cz - Komentáře
    http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-53098110-jaka-je-povaha-nasi-civilizace
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    OVERDRIVE: http://www.novyprostor.cz/archiv-cisel.html?p=384 neaktualni cisla jsou na webu.. tak muzes okostovat tam, obcas nejaky clanky stoji za to. kvalita je ale taky dost kolisava. z tech zahranicnich me docela v posledni dobe zaujali clanky z aj verze al jazeery .
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JINDRICH: reflex nectu uz roky, to nejde, to je Blesk v podobe casopisu.
    ctu Respek, A2 [tu ych chtel jako predplatne do Kindlu, ale zatim nejsou love], Hospodarske Noviny.

    Referendum jsem neznal popravde.

    Jinak hodne posloucham Cesky Rozhlas 6 kvuliva analyzam [neco jako prostredni stranky denniku, jak jsou tam vzdycky takove ty obsahlejsi komentare k deni, vetsinou 3 na stranku, takovy format ma CRo6 taky]... kvuliva kulture CRo Wave, i kdyz jsou to popickari obcas.

    Rikas Novy prostor? Tam je neco ke cteni? Nebejvalo, byval to takovy platek aby bylo co prodavat. Rikas, ze uz to ma format casopisu konecne? Zkusim.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kniha: Sebevražedné chování
    Autor: Koutek; Jiří; Kocourková; Jana
    Suicidium - sebevražda - i suicidální jednání představují závažný problém, který je v centru zájmu řady odborníků. Je možné na něj pohlížet z hlediska medicínského, psychologického, filozofického, ...

    Dostupnost: odesíláme do 7 pracovních dnů
    Nakladatelství: » PORTÁL
    Rok vydání: 2007
    Počet stran: 128
    Rozměr: 23 cm
    Úprava: 127 stran : ilustrace
    Vydání: Vyd. 2.
    Vazba: brožovaná
    EAN: 9788073673499
    Předmětná hesla
    Sebevraždy
    Děti a mládež
    Psychologie dítěte
    Psychologie adolescentů
    Klinická psychologie
    Psychiatrie
    Popis
    Suicidium - sebevražda - i suicidální jednání představují závažný problém, který je v centru zájmu řady odborníků. Je možné na něj pohlížet z hlediska medicínského, psychologického, filozofického, etického, sociologického, právního... Zkušení autoři, psychiatr a klinická psycholožka, společně podávají přehled současných přístupů k problematice sebevražedného chování. Zvláštní pozornost věnují přitom sebevraždám u dětí a adolescentů. Kniha popisuje epidemiologii sebevražd, klinický obraz na rovině chování i prožívání, vývojové aspekty suicidálního chování, zdůrazněny jsou rizikové faktory a jejich detekce. Podrobně se věnuje různým terapeutickým přístupům i prevence.Výklad je doplněn řadou případových studií z praxe autorů. Informace zde shromážděné tak umožní odborníkům různých profesí lépe vnímat signály hrozícího rizika sebevraždy, správně volit postup léčby tam, kde již k sebevražednému pokusu došlo, případně citlivě pracovat s pozůstalými v případě dokonané sebevraždy.
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    JINDRICH: Jo Bakala, resp. Economia.
    JINDRICH: Aha, no tak o tom nevím...
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    JINDRICH: nebo to od knizete koupil bakala... - no jeden z nich, tedka nevim. kazdopadne se k tomu snad tehda vyjadrovala i redakce v uvodniku.
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    WATTEVILLE: tak jako hlavni sdeleni prispevku nebylo, ze je to vip, ale ze ty sracky islamofobni, antisociální (nenávistný k nepracujícím, bezdomovcům...) co sem se tam jima driv kochal uz nejsou dostupny.
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    OVERDRIVE: je tam nejaka vip sekce.

    jo respekt byl vlastnen schwarcenbergrem.. kdyz sel do politiky, tak to prodal babišovi. tzn. jestli se ti smali, tak sou trochu opožděný, protoze ted uz to snad kníže nevlastni.

    jako fakt těžko radit - u toho resepektu vis aspon kdo za tim financne stoji, coz u cesky pozice neni moc jasny, zajimave je referendum - otevrene se resil finanční model... obcas blisty (vlastně soubor blogů) - ale jako jasny ze je to nekdy dost ujetě radikální. A2 a novy prostor - v techhle si obcas poctu něco střízlivýho. ale bohuzel je to tu obecně dost bída. kdyz otevru reflex, tak je mi na blití - dobre je videt ten posun, kdyz se kouknes na cislo z posledni doby a neco starsiho -3/4/5 let zpet..
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    JINDRICH: Většina článků jen pro předplatitele je na jiném obskurním serveru a to http://www.motejlek.com/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JINDRICH: pockej Ceska Pozice je jen pro predplatitele? Me tam normalne jde cist...
    Jinak jsem nevedel, a kolegove se mi za to hrozne smali, ze Respekt je nejak vlastnen Schwarzenbergem...
    Co se tady vyplati cist, co jako je alespon trosku nezavisle? Pripadne opozicni.
    Jak treba koukat na Britske listy. me pripadne, ze jsou hodne radikalni, az mi to pripadne nekdy k neuvereni...
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    hmm. celej ten server je dost obskurni.. driv to bylo dostupny, ted myslim uz jen pro predplatitele - rubrika soumrak bileho muze či tak nejak, snad i semin, dost a podobny mrdi z tydle bandy tam psali.

    jinak to bude predpokladam, jak znam cj media a todle tema, jen prelozenej nejakej necitovanej aj článek...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Standardní výbava

    Írán převzal rozhodující podíly v telekomunikačních společnostech, aby mohl kontrolovat telefonní, mobilní a internetovou komunikaci. Současně pracuje na vlastním intranetu zahrnujícím celý Blízký východ. A jeho kyberpolicie je schopná vypátrat disidenty, přestože používají šifrovací software.

    V Súdánu byly rozšiřovány falešné informace o místech protestu. A kdo se na ně dostavil, byl zatčen. Bahrajn během nepokojů zaplnil Twitter vládní propagandou. Běloruská tajná policie KGB je zase pravidelně první na plánovaných opozičních demonstracích. Čína a Vietnam nejen prohledávají Facebook, aby získaly informace, ale vybudovaly i vlastní konkurenční sociální sítě. V Rusku je takovou sítí Vkontakte.


    ....


    Sociální sítě MySpace a Facebook pravidelně odstraňují ze svých stránek fotografie s líbajícími se homosexuální páry.


    Chci panu autorovi napsat, z jakych zdroju cerpa tyhle informace, coz mmmchodem ladi presne s upozornenim jinak katastrofalniho clanku: http://www.ceskapozice.cz/zahranici/geopolitika/internet-pod-kontrolou-aneb-diktatori-google-jako-stasi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam