JULYZ: zrejme ne, vsimam si i nepodstatnych detailu, zvyknul jsem si, ze podstatne detaly v serialu umyslne nejsou, nicmene vetsina pripadu, ktere davaji smysl [tedy ne Hound of Baskerville, ktery je sracka jroziva] jde vyresit driv, nez na to prijde samotny Holmes... treba Bloody Guardsmen, nebo jak se jmenuje ten svatebni... ten jsem dal asi tak v momente, kdy Holmes prohlasil, ze nikdo nezna jmeno Hamish, ktere me taky divne trklo... to je dobre, podle me je to zamer... dobre napsana detektivka umoznuje imho ctenari vyresit ji o chvili driv nez se to stane v deji, to je majststick... bez tohohle by byl svatebni pripad prekombinovana hloupost [coz je i tak]...
takze ne, chocobo imho nema smysl v celem deji, je to odkaz nekam ven, pozdej jsem si vsimnul, ze na nem sedi amorek, takze predpokladam, ze je to avantgarda, nebo picovina uplna a je to zavadejici...
jo... hezke je, jak si nekdo ujel na tom, ze Holmes a jeho oponent jsou si podobni... nevim co to je za klasickou tvar... hmm a to je dobrej fail, nemuzu zaradit... tak ma na usich sluchatka, vlastne trosku jako vavriny... [pomoc, co je to za sochu... Venuse vystupujici z musle? ne... hmmm, pomoc, tu sochu znam..] kazdopadne ma sluchatka podobne jako Holmesova bizoni lebka... ale to je jedno. proste me ten serial bavi.
co je to za antickou sochu? Athena? ze by Athena? bohyne inteligence, podvodniku, vedeni, crafts... hmm ne, podle meho se diva na prst, kdyz to neni busta, vstyceny ukazovak na leve ruce...