SHASHA_KRASTY: nevis jak to dopadlo s Luciferem? Videl jsem pilot a pak jsem na to zapomel.
Zaroven jsem videl zatim vsechny serky Walking Dead a musim rict, ze cely serial je VYNIKAJICI a porad me jeste bavi.
Pak by me taky zajimalo, jestli uz dopadnul-vypadnul Muz z vysokeho zamku.
JVMLOK: Gibsonuv Comix? wut?
Jinak ma ted novou knizku, ale necet jsem jeste, cet jsi?
MMchodem o weekendu jsem si byl koupit nejaky hadry, pac posledni jsem si poridil v roce 2014 [a potrebuju jeste ty boty, ktery jsem si taky poridil davno, resp 2008 - zn. Vegetarian Shoes, na Zizkove v takovym HC/Punk kramku, kerej uz tam neni, maj jen hrozne prosoupanou podrazku uz]... no a za 19,- EUR jsem si poridil dalsi Mko, summer, black vrch, vnitrek je modrej...
co se perek tyce, tak jsem nakonec vymyslel, ze si je koupim v potrebach pro kone... sorry, ze tady resim hadry, ale dycky jednou za par let me popadne nutnost poridit si neco na sebe, a cim dal vic minimalizuju design a zvysuju funkcionalitu, ale zatim mi z toho furt vychazi agresivni punkovej otfit, urban survival... v zime jsem treba nosil Mko a baret a lidi rikali, ze to ma hrozne military podton [k vanocum jsem od J. dostal okrovou palestinu s vysitejma kasnikovama, ale to jsem ja nevymyslel ;]
Tzn. boty perka, ala Asutalske Pracovni, aka Chelsa Boots:
http://www.jpostrava.cz/detail/perka-jezdecke-kentaur-nizke