OVERDRIVE: Tuhle desku jsem neznal (nikdy jsem neslysel zadnou celou desku 3 sester, myslel jsem si, ze je to neco mezi opozicne politickym oi a kabate, ale kupodivu jsou tam treba veci typu Nagano, kdy kamove si davaj navstevu v bordelu do dani, takze jsemzjistil, ze i z toho beer punku jdou vysosat pisnickarsky komentare k desetileti - tady proste poctivy devadesatky; tedy moje neucas - mea culpa!!!)
Jinak napsal jsem asi strankovy komentar k tomu, jaky je to upadat do deprese (bohuzel mam diagnostikovanou “mayor” verzi a zrovna dneska se to rozjizdi, zacalo to tim, ze Adela neco rekla a pak si veterinar vzal 5000 za lumbalni punkci kontrastnim roztokem, ktery i ja dokazu dat s 80:20 (extreme blbe!!!) bez celkove anestezie, cloveku a za cca 1,5€ za jehlu, strikacku i roztok; spojilo se mi to s tim, ze neni mozny na mojem/Juliine aute vymenit svetla 2x20W v diodac, pac to pry neuzivi elektrika auta (oproti halogenum 1.generace) a spojilo se mi to s tim, ze Alza prodava autoradio 4x40W*12V (to cele na 10A pojistce!!!!)... a spojilo se mi to s tim, ze nemuzu vzit ucebnici fyziky, nacpat ji autoopravarovi do huby, a vzit ucebnici “prvi pomc pro zdravitni sestry”... tyhle ucebnice narvat lidem, co okradaji jiny lidi, do drzky, a pak do pevne vazaneho hrbetu knihy kopat martenskou tak dlouho, az jim urizne pres usmev, horni pulku hlavy jako kanadanum Terencovi a Filipovi... oni kurva ikradaj lidi, a moji blizci lidi na to skacku. 4x40W na 12V baterce, jasne, 10A pojistka.... kick, kick, low punch, low punch, low kick, low kick, high kick... fatality!!!!
Alumbalni punkce vodou a kridou, za 5 tisic. freeze shower, elbow, knee knee, freeze, low kick, high kicky, slide, high punch, animality!!! Flawless victory.
Jsem ozralej, chybi mi heroin, uvazuju, ze nejlepsi sebevrazda je omotat si krk 3 smickama rep snury o orumeru 8,5mm, privazat k operce na sedacce, plynovy pedal te lina 63KW dieselove svine na podlahu v poradi 1,2,3 20m pred barakem, 4, 5 na Bohuminske, a jet jet jet, do prvi zatacky, tam to povesit na svestku!!!
Je mi zle, znam ten stav, jde to nekolik dni dolu, nebrat si klice od auta, precist 1600 stran za 24 hodin, insomnia neinsomnia...
... je toho vic, case. Casem i odpovim...Sorbakovi dik za postavu, i na toodpovim... asap