SORBAK: Lol. Sice nevim proc, ale to je asi sumak, vicemene me zajimalo jen to, jestli mam zkouset mu psat tady... zavolam mu, ale az se domluvi ostatni, nechci resit kazdyho zvlast.
Burkhar rikal, ze to tentokrat FAKT DA! ja bych mu veril, dokonce jsem ochotny kvuli tomu resit jeho strach z opacneho pohlavi (to, ze si z nej nebudu delat prdel ovsem ne!) ;)
Mmchodem ma te v ignoru je fakt lol, dat si na nekoho ignore na siti, kde nepouziva postu a pise jen do jednoho auditu, ktery staci unbooknout ;) ale myslim, ze to bude nejaka stara krivda, rek bych doba, kdy me moji spolubydlici nechali v byte samotneho, pac mi v pulce mesice oznamili, ze pristi mesic uz tam nebudou bydlet (pac hybl si nasel matku svich deti a chtel byt s ni a ti dalsi dva se rozesli a nemohli uz bydlet spolu - tehda jsem byl kurva nasranej, pac jsem pak 3 mesice musel platit 18k najem, nez jsem nekoho sehnal. Od te doby si beru od spolubydlicich mesicni kaukci)... kazdopadne ten ignore je mi uplne volny, za tech 7 let ;)
(Potazmo jsou mi volny vsechny ignory, s kamosema se vzdycky domluvis, zbytrk jsou jen kontakty, kteri cloveka pouzivaji, dokud se jim to hodi, kdyz pak nic nepada, museli by neco objetovat nebo by museli neco tolerovat, urazi se, davaji ignory a podobne. Znam jen jednoho cloveka, jehoz ignore plne chapu, ac si nemyslim, ze po 6 letech od rozvodu je jeste potreba. Kazdopadne se mi to stava relativne bezne, ale treba s 99% zen s kterymi jsem kdy chodil, tak ignory presly po cca 1/2 roku. Plati vyse napsane, pokud za to stoji, ignore neni treba.)
Mam to trochu i s timhle hranim, chci videt 4 lidi, s tim, ze dracak je proste moznost, proc to zorganizovat.
Jeden resi, ze pojede jen kdyz pojede druhej, jeden resi, ze nepojede, kdyz tam bude zenska.. proste fakt demence.
Kua, kdyz si chci zahrat, muzu si zahrat, navic s druzinou, co se behem 4 hodin nezmasti hulenim a chlastem a hrat chce. Nemusim kvuli tomu jezdit na barak, kterej pak budu muset celej vymalovat, resit kdo nema na vlak a kdo me ma proc v ignoru.
Tak jsem trosku cekal, ze vezmete kostky a drahu a prijedete. Kdy, to necham na vas a prizpusobim se.
Ale trosku mam dojem, ze vlastne neni az zas tak proc. Nebo se pletu?