OVERDRIVE: Ne vazne, je to jenom spankova paraliza... paraliza... pamatujete si nekdo film The Crash, je to dost sexy a vubec, akorat v jedne scene tam buchta nebo typek (uz nevim), samo po bouracce v kare, ktera je rajc sama o sobe, a vlastne sex, co sledujes, je ziveny jen vzpominkou na kroutici se plechy, zarezavajici se do lidskeho tela, volant deformujici hrudnik a tristici se sklo, pri narazu lidske hlavy... no tak jeden, ze soulozici dvojce ma paraliticke nohy... nimz se ale neprokaze, ze to je nejvic zavazejici cast pri koutu... pokud chcete vedet vic, co s nema delaj, dohledejte si knihu Bouracka od J.G.Ballarda (nikdy jsem to nedocet, stejne jako 120 dni Sodomy, ale to ani Bibli) ... neebo aspon film od Cronenberga (nikdy jsem jej nevidel cely, vzdy se muselou soustat)...
To je jedno, jen, ze... proste, spousta lidi umre vlastne... aniz by spoustu veci spozorovali...
V jedne hre z 90. byla scena, kde slo pustit nekonecnou scenu, kdy vasi personifikaci operuji cosi v dutine ustni...
Ne, fakt nemyslim na Peklo, jenze Eden neni nic jineho, nez vnimat jako somelier, ktery prirovna k louhu, jenznikdy nepil
(Vcera mi jmeel blizky neznamy, jasne, definovane, fakticky... pred tremi tydny se mi kamaradka napila louhu v hotelu v africe, kde jej nechala uklizecka, ve flasce od vody ... PET, kdyz se mi zabil mily me ex-, ovazal si krk spagatem, nez to ve 50mph vzal na svestku, kolem operky,... ve 12 letecj jsem miloval holku, ktera mela pidriznuta obe zapesti osklivou jizvou, a odstehovala se i s ditetem, pote, co ji jeji muz, co me ucil hrat sachy, kopal na chotbe naseho panelaku, ovsem jen v opilosti, videl jsem uhodit blesk ve vzpomince 100m odeme v letnich horach, do hromady kameni.... ty vzpominky vsechny mam, a napil jsem se louhu, ac stale mam chut i cich, porad citim pachut, kterou ne a ne vyplivnout, a to se ani nebojim, ze se zabijeme jako druh driv, nez nase deti zapomenou cist a psat, protoze ikonky budou dost... nebojim se niceho, utechou je vzdy fyzyka....