Trochu predcasne jsem dostal darek k narozeninam. Ne moc. Vlastne ani nevim od koho, i kdyz trosku cekam, kdo vi, ze jsem cet Lilina a zaroven vi, ze miluju noze. Tohle je original, pevne a precizni otvirani. Nuz co neni na chleba, a kdo vi jak, nezabije, ale neprohraje. HROZNE MOC DEKUJU. Slibuju, ze buvol, z jehoz kosti je strenka, byl by na svoje rohy moh byt hrdy i po smrti. Budou odted naporad soucasti me ruky, tak jako on je nemel pro paradu, a neohanel se s nima, kdyz nebylo co rict. // darek potesil oto vic, ze jsem zeovna hrozne nachlazeny aje mi nedobre. Zaroven mi hara fena a naucila se zdrhat pres vsechny prekazky. Darek potesil proto, ze jsem dnes nackovi rozmluvil blbosti o znasilnujicich imigrantech. Darek potesil proto, ze jedna pani poudala, ze me potkala, abych mel dnes stesti a zaroven me a Zoju pozdravil uz ctvrty neznamy clovek na ulici, aniz byc pro to udelal cokoli, nez jen pozdrav opetoval usmevem q kyvnutim hlavi. Nuz se jmenujeFelina. Od kocky az ke stistku. Tak teda dekuju, vsem lidem, co je mi s nima dobre, davame si darky a taky se na sebe treba jen tak usmejem.// snad se k vam dostalo moje prani hezkyho 17.listopadu, jednomu z mala svatku, co slavim. Pokud ne, tak hezkej 18.listopad, a pak y dalsi dny. // pozdravuje vas Pavel Dobes, kteryho jsem po 20 letech videl zas na zivo, a porad je to frajer, i kdyz dnes uz sedivej. A vubec, jsem z ty revoluce a darku nejak na mekko. Tak sorry, za divnej prispevek. :7