LAUNCHER: Nebrat nic absolutne. Ja mam doma Adelu! Pro nie gewehr fuj, pritom ma nastrileno 10x tolik co ja.
Ja ji proste nedam nic ostreho, palneho, s kusi jsem to ani nezkousel.
Vim co delam.
Moje ex, s kterou mam dceru (na zkurvenym Slovensku, pokud budou hranice zavreny 2 roky, uvidim dceru az ji bude 16; uz tyden z toho nespim, a klepu se vzteky, ze nevim, jak to resit).
Tak Hyena (ex-) veme do ruky vz.58 (nezcivilneny), nastrili neco, o cem ja si ani nenecham zdat, veme brokovnici s laboraci, ktera mi udela modrinu, pac jsem navic drevo, parkrat si vystreli. Sedne do kary a z Martina odridi na Rujanu, pak usne; sezere na svou vahu 5x porci vaji cek se slaninou a jde si zaplavat 7km do Severniho More, nebo co to tam kua je.
Lidi jsou ruzni, Adela je zenska, co se semnou po brutalnim znasilneni dokaze pomilovat, o weekendu odridi 550km, jen proto, ze chci, a dokaze vyhrat mistrovstvi evropy v nekolika konackych disciplinach.
Co jsem ja? Dokazu opravit cokoliv se svareckou, pajkou, rozbruskou, krompacem a heverem. Na koni se 2-3h v sedle udrzim, umim krast, podvadet, lhat, a to az na uroven preciznich zamku...
Jak to ma Gilhat: ten umi to a ten zas ono.
Me to jde s holkama, lidma, zviratama, kytkama a mechanikou. Hur s elektrikou a chemii.
Umim zasit i hrozne rany, srovnat zlomeniny.
Odnes jsem holku vic nez sve vahy, s akutnim sokem, 12km do spitalu.
Sejmul jsem cloveka, ze nebude dobrej.
A pak si probodnu hlavni zilu na litku kusem klacku, pote, co 4 h sekam kminky tloutsky toho litka, fiskarskou, ktera da obe kosti na jeden uder.
Porval jsem se se svojima 64kg s fizlama v mosh-pit pred Klinikou, zapalil jsem dum molotovem, a mam to vychytany. Ukrad jsem ozralej auto, a pak rano resil, co s nim kurva budu delat, pac stoji pred barakem a ja mam kocovinu jaxsvin.
Kourim 60 denne a mam rad lidi, kytky a zvirata.