Bota01: pamatujes si, jak jsem se neovlad, a rak jsem telocvikari “vole”?! Takovy ten vysoky a knirem, jeste u Senima na “francouzske sekci”? Jak me tim pretah pres nohy?
Zajimalo by me, co je s temahle lidma. Nemam rad telocvikare, matikare, zemepisare, ale faktem je, ze takove na srazy nikdo nezve. Byl jsem jen na jednom, po co? 20 letech (ne, ten by mel byt letos, ne)... a bylo to zajimave.
Ne, ze bych nekoho ze spoluzaky v dobe Slovanskeho Gymnasia snasel, krom vyjimek: Sorbak, Zdenice, Meduna, Ivana, Prawitz, Korycan, Mrazek... proste vsichni ti, co za tyden precetli aspon jednu knihu a meli prumer kolem 2.0.... ale je to zvlastni, uvedomit si, ze kvuli jednomu jsem vlastne hral baseball i kdyz kolektivni hry nesnasim, jiny me naucil biologii, i kdyz mne nezajimala.
Tak letos asi 20. vyroci nikdo nezorganizuje. Pritom je to za cca 2 tydny :/
Zadnymu z nich, kdo jeste ziji, nepreju smrt na c19, a ted proste jen vzpominam, ale je mi stejne smutno, jako pri predstave, ze mozna uvidim dceru, az kdyz si bude myslet, ze uz je dospela.
Jak snadne bylo, kdyz jsme si to mysleli my, uz?
Uz jste nekdo dospely? Rozdelil bych odpoved na ano - muz, ano - zena, taktez ne.
Popravde, odpovim:
Ne - muz (v produktivnim veku)...
Zvlastni doba.
Jak se vlastne dosahuje dospelosti? Rytual ceho? Jaky?
Byli dospeli nekteri z tech, co nas ucili?
Treba “eiffel”, co me vzal pres nahy baseballovkou, za ujety vole, pico?
Kdo vi.