OVERDRIVE: mmchodem to s tim mistem, ktere vis presne kde co mas na prvni hmatnuti.
Cet jsem, ze katata 5.11, ty strelecky a sluzebni variantu maj bozi vlastnosti, proc dam asi casem za katata 5,5litru (coz znamena treba 20, aby moh clovek stridat :/ )
A) maji v kolenech a na zadku kevlarove chranice. Kdo si klek z behu na makadam, vi k cemu strelci a dobrodruhu jsou. Navyc jsou vyndavatelne. Prdel je taky cool, narazena kostrc boli, a dik vyplni sednes i na mokre
B) a to hlavne!!! Maj v cargo kapsach jednu stranu sucheho zipu, takze neco jako ALICE system nebo takove ty kumove poradace. Na baterku, na telefon, na zalozku noze, na penezenku... na cokoliv proste pridelas druhou stranu suchace a i v cargo kapsach mas vsechno na miste.
Musim je zkusit, mam americky kapsace z vietnamu, nosim je od 2004 od jara do pozdniho podzimu aspon 1x tydne; byl jsem s nima na cundrech, ... vsude. A to je zazrak. Skoda, ze uz jsou dnes sberatelsky kus. UsA je zrusila, navic to poustni cammo a digital je sice bozi maskac, ale hnus do mesta (navic ty poustni barvy me fakt serou, i kdyz bojiste je jasny)...
Ma to kapsy do kterych se vejde lehci bunda (bomber, flisky,...), udelas v tom stojku a z zadne kapsy (byt rozepnute) ti nevypadnou ani mince ani tezsi veci (zasobnik)...
Zasral jsem je smulou z borovic (zaroven s tim kukri) a normalne se to vypralo, polil jsem je savem a neodbarvily se (pravda jsou vietnamsky zeleny, no). Nejdou zamastit, proste se to vypere.
Furt jak novy. Kamos ma ty same a ma na ne uplne stejny nazor.
Jestly ty 5.11 budou obdoba, za 5,5 stoji vsema 10