LAUNCHER: to je dobra sada.... uz jsem si zvyknul, ze jsi jeden z "power players", ze? Tedy najdes si, jak to funguje, a pak si z toho vyberes top of top.
Mam nejakou obdobnou.
Ja to s chilli mam tak, ze za kazdou cenu nepotrebuju, aby to mastilo [aby to palilo]... me chutna, kdyz to chutna po paprice, a chca nechca, kdyz mam clovek trosku vydrz, tak kazde chilly chutna ruzne. Nejsem z tech, co potrebuji over 1 000 000 SHU, spis z tech, co bavi ochutnavat.
Mam vcelku dobre zkusenosti s kramkem Burning Lips aka
https://paliveomacky.cz/
Me treba hodne chtnaji ruzne veci z produkce statu, co o nem nikdo nevi, ale jmenuje se Belize [akorat uz tam taky neni az tak mir, jak bejval, coz je MOC skoda, pac to bylo jedno z mist, kam bych chtel jet do LatAmer na dovolenou... jeste predloni]
Me treba HODNE chutnaji veci z produkce Mary's Sharp... oni nedelaji extreme palive veci, nebo resp-nemel jsem nic, co nesnesu [coz uz kolem tech 1 000 000 SHU je, uz tak od 400 tis SHU to ma... yeah but pouziti.
Kazdopadne me treba hodne chutnaj ruzne texaske varianty [jsou v tom pecene svestky a hrusky], ale ty jsou takove... kourove, a ne moc palive.
Pak mi chutnaj varianty, kde nejsou rajcata, pac ta poziraj hromadu chuti, smradu a podobne [viz zajic na timianu a rajcatech... rajcata na sezrani smradu zvere, timian k dochuceni... plati i kdyz se pes vyvali v rybe, da se vydrhnout v rajcatech/kecupu, aby prstal srat smradem]...
Takze za me z tech, co nejdou po palivosti treba Mary's Sharp, a obecne produkce statu Belize.