FRDK: ja bysem se bal, ze na cundru se mi nekde vyvykla treba otvirak na konzervu. Ten nuz ma nevychytavky snad ve vsem, ale zasadni je, ze se casem stane to, ze prestane drzet snytovani, strenky se pak zacnou geglat a nastroje (vcetne noze) vypadavaji, a dokonce se protaci do uhlu, kde fakt nemaji byt. Tudiz nefunguji.
Predstava, ze orezavam klacek a cepel se najednou “vylomi” o klacek smerem na ruku, ktera nuz drzi...
Rikam, kdyz jej budes mit rad, muzes ho poladit. Za me by to teda byla desna skoda prace. Jeste tak, kdyz by stal ty 200,- ale za 2000,- muzes mit fakt nadhernej a dobrej kvalitni nuz.
To uz bych si radej pohral s tim, ze bych si koupil victorinox a prestrenkoval bych si jej paruzkem. Dosahnes toho sameho, jen to bude dobry nuz.
Zas jako chci novou kerku, a Mikov ma super “logo”... Cesky Lev s mecem, to mi od mikovu a k tematu vlastenectvi staci ;)
Treba ja sem zas chtel vlastenecky Favorit (kolo) a Prim (hodinky) a oboji je to prohra.
Das za hodinky jako za levnejsi Longines, ktere miluje ma zena, pac delaj casomiry na konskych zavodech, a jsou hnusne. Navic mnohe tikaji.
Kdo nespi s hodinkama, koho nevzbudi i otevrene pivo o 3 mistnosti vedle, nebo komu nevadi, ze na urbexu ztrati ticho, at si poridi swatchki nebo primky. Navic Prim fakt dela hnusny kitch.
Favorit je uz vcelku poladeny kolo, ale za ty prachy nadherne zrecykluju starej favorit, ze mi primo vyrobce posle dekovny dopis...
To me prave na tom patriotismu sere, ja bych chtel pouzivat cesky vyrobky, ale ono je to FAKT neuzitecne a navic EXTREME PREDRAZENE.