Jako jasne, radej bych si dal basturmu, misto salamu, ale zas me tesi kourit dymku, ten Malcolm’s Flake je fakt dobry. Uz jsem tech cernot vonavych mel dost. K virgince se asi nedopracuju, ale burley to porad jeste pritemnuje, s cernym chlebem, cajem, zeleninou a kvasem... parada.
Jen do kvasu nebudu davat kvasnice, furt to po nich smrdi. I kdyz karamelovy roztok (kuler) to zjemnil a je to fakt dobre piti, ty kvasnice mi v tom vadi...
A jinak ma nejoblibenejsi dymka, Butz-Choquin Atlantic Apple.
Je zvlastni tim, ze ji muzes kourit i v leze (uz jste nekdy zapalili les, nebo postel? Zlate cigaro. S dymkama do lesa nebo usnout v posteli: NENE, VUBEC!!!).
Kazdopadne ta dymka by sedela i paraplegikovi, proste vtipne kopiruje (muj) ret, bradu aproste hubu. Muzes s ni ridit, veslovat, sbirat houby, valet se zfetovanej kvetakem nebo cist.
Pokud trochu umis kourit (potahnout 1-2x za minutu, zapalit jen 1x az 2x za obsah dymky), tak muzes treba hodinu pokurovat a ani na ni nesahnout.
Moje uplne nejvic nejoblibenejsi.
Chtel bych nejakou jeji nelakovanou sestricku.
Jednou jsem si dal nejaky ketamin, venku lilo a ja kouril, a zdalo se mi, ze modre lakovana dymka chutna po vode, po oceanu, po svezesti a noci za bourky u more.
Takze krom dokonale pasujiciho tvaru, jeste jsem si ji podminil ve zmenenem stavu vedomi.
To bylo asi pred 5 roky a od te doby se o ni trosku bojim, pac bez ni bych uz nikdy s dymkou nebyl tak stastny.
To je ta druha, co jsem si ji koupil podle obrazku, z netu, a byla to stastna volba.