Adla ted dala k dobremu dobrou storku [pac jsem daval, jak kamosum ukradli ze zahrady 3 kozy, kdyz vedle stal kun, plnokrevnik, v te dobe za bratru 80 tisic, potazmo, jak stejnym kamosum, a u toho jsem byl, ukradli ze sklepa Jawu 250, na ktere jsme prijeli o 20min predtim]... potazmo, ze jinemu kamosovi ukradli ze zahrady barzoje Miu, coz ovsem trosku posrali tim, ze s nim pak sli k veterinari, ktery byl nas znamy, takze to zkoncilo ponekud krvave a pes byl navracen pravoplatnemu majiteli ...
Kazdopadne Adla: no, ja mam kamarada u Karvine, co tam ma farmu, jednou chtil bandu deti, ktera mu po poli jezdila na ctyrkolkach, pricemz on zaroven byl na poli s traktorem. Jak byl nasranej, prejel jim ctyrkolky traktorem, ... dostal za to 1/2 roku podminku.
Vracime se z5 k problemu, ktery jsme tady resili s Lancrem, tedy, zda bych byl ochoten strilet po ciganskych detech, ktere mi kradou boty.
Jsou tady nazory: ano, protoze boty te muzou delit od zivota a smrti... pak jsou tu nazory [treba moje] : ne, protoze nic co mam, krom treba zrovna zbrani, mi nestoji za to, abych vzal zivot...
Obecne furt ale dodavam, ze mi VADI CESKY ZAKONODARSTVI, ktery rika, ze v dobe hajeni vlastniho pozemku, domu, ci svobody a zdravi jsem trestne zodpovedny vic nez "trespasser".
V tomhle PLNE obhajuji US legislativu [mmchodem s tema volne nosenyma zbranema a tak to nein jak si mysli vetsina Eu lidi].... ktera rika "trepassers will be shot, survivors will be shot again"
S tim naprosto a uplne souhlasim. Oznacene misto, ktere rika, budu po tobe strilet, poslu na tebe psy, a kdyz te najdu s dirou v brise, nezavolam ti sanitku, ale strelim te do hlavy, to mi pripadne fehr.
To ted nema nic spolecneho s par kytkama, ty me uplne uprime vubec neserou, uz kvuli tomu, ze hulim tak jednou za mesic, a to jen kdyz nekdo neco ma, a kdyz nema, klidne si na to rok nevzpomenu. [i kdyz ted jsem mel obdobi, kdy bych si zahulil vic, jak jsem odvykal z kratomu]... spis jde o princip. Me se proste nelibi,ze neko muze lezt na cizi pozemek bez dovoleni.
Copak mam stejne pravidlo na sukani sve zeny, nebo koupani v me vane?
Jako v konecnem dusledku mi vsichni rikaj, ze jsem levicak, coz bude asi v mnoha ohledech pravda, ja si myslim, ze jsem pravicak. Nicmene, co mi pripadne svate je "osobni vlastnictvi"
soryy, ale treba i technare, kteri si jen tak udelaj Piknik u cesty na mem pozemku, potazmu squatttery, kteri si jen tak obsadi muj barak, tak bych nejdriv vyslechnul, co a jak, a pripadne bych je hnal hroubou silou [min squattery, vic technare]...