To neni prani spinaveho pradla, to je komentar k survival strategiim.
Ukazuje se, ze je velmi nebezpecne proste verit, ze nekdo pouziva mozek a hadr, co lezi mokry na zemi, pac je to mokra hadra na zem, nepouzije jako obvaz na otevrenou ranu.
To, ze cloveka mas rad, tak bohuzel nijak nevylucuje to, ze to ten clovek udela a tudiz je to extreme nebezpecne.
Kdysi jsem tady uz psal o tom, ze jsem kvuli Julii vlezl do doury v zavalu, pac to po me chtela, a pak jsem tam lezel a rikal si : NE TOHLE NEBUDU DELAT, nebudu uz nikdy delat nic pro bytosti jen proto, ze je mam rad.
Je to proste lesson learned, ze kdyz mas v baglu posledni jidlo, premyslej, zda ho das i nekomu, koho mas rad, ktery pak bude najedeny sedet, nebo jej das nekomu, kdo pujde sehnat dalsi a pritom jeste naplni nalezene flasky vodou.
To je proste zkusenost, stejne jako videt, jak clovek zachazi se zbrani a z toho odvodit, zda to umi ci ne.
Pravda, moh jsem vynechat jmeno Adla, a psat to neadresne, ale kdyz
A) clovek celou noc zuri a uvazuje, proc ma sracku...
B) kdyz pak rano vstane a ono to i pres upozorneni neni vyresene
Tak se potrebuje vypovidat. Je to lepsi jak domaci nasili, a ani tak tostejne nic neresi. Tak je z toho aspon lekce do”overdrivovy knihu polopravd a lzi”, podobne jao: “nikdy nepijte nic co ma vic jak 3 barvy, nebo je v tom paraplicko”