LAUNCHER: Spajdr jsem ja.
Puvodne se mi rika Spider, pac jsem si to sam vymyslem, ctouc v nejakych 199x Spidemana v podani SemicArt, coz byly varianty ze 60.let.
Proste:
- nejlepsi je stat, tam kam ty miris
- kde kupujes ty pilulky proti krase?
- spidey, tvuj dokonalej soused, kterej snese vsechno
Takovy ty hodne vtipny a ne pubertacky sracky, kdy Spiderman byl novinar, co stal vzdy na strane zakona a poradku, pac jednou to neudelal, a stalo ho to rodinu...
Spider je moje hlavni prezdivka, kdyz jsem pak objevil, ze existuje Spider Jeruzalem, z comixu Transmetroplitan, kterej i politicky zastupuje vse, co si myslim, tak se to uplne srovnalo do late.
Bylo obdobi, kdy jsem Transmetropolitan rozdaval lidem na DVD (v te dobe este nebyly usb ssd)...
Takze JA JSEM SPIDER, asi jako je Slunko Slunko, Burkhar Pica z Trebica, nebo Sorbak Sorbakem, nebo Bota Botou. To je... no dnes uz... tss 30 let stara prezdivka.
Overdrive pak pochazi z Mona Lisa Overdrive, vzniklo to v 1994 na serveru Mamedia, pozdej Mageo, pozdej Cyberspace, pozdej Nyx... tedy ceske vylepsene BBS, kde uz casto Spider byl... takze Overdrive
Pouzivam Overdrive, Over23 (two-free, aka tekk), Over36 (3,6-di-acetil-morphin)... a variant...
Do drzky si klidne dat muzem, Fight Club me vcelku bavi, ale po vzajemnem souhlasu. S tim, ze ja automaticky souhlasim.