SPECZ: Me lidi obcas nedavaj, kdyz jsem vykladal, ze jsem chodil s chrtem na kocky... (ale rukou bych je asi taky nezabijel, nevim, se zojou to nejde, jen je potaha a nezabiji, takze bych musel)....
Vysvetleni:
V Olomouci jsem bydlel mezi Olmou a teplarnou. Teplarna byla... hmm, tepla. A predpokladam, ze z Olmy je nekdo krmil zbytkama, nebo tak.
Neco se ve me zlomilo jedno rano, kdyz jsem sel v cerstve napadanem snehu, a obestoupilo me... smecka? Hejno? Roj? kocek. Od spinavych a fakt ekl na dotek az po desitky kotat ruzneho stari.
To si neumis predstavit. Snad poprve v zivote jsem se bal zvirat. To bylo jak nataceni dalsiho dilu Ptaci, nebo tak. Proste MOC!
Vsichni kamosi co jsou veterinari, tak (casto za vlastni cas a penize) kastruji toulave kocky, a to casto i ve vysokem stadiu brezosti.
Nekde jsem cet, ze to, ze jsme nechali takhle namnozit kocky, je vcelku dost ekologicka katastrofa a nachazime se na hranici “opravdu nebezpecne premnozeni”
Muj predchozi barzoj jich zabil asi 5 desitek, pak jsem se od nej odstehoval, ale verim, ze pokracoval i dal. Blbej byl jak konev, ale zabijak to zas jo. Nejhur dopadl vzdy kocour, co mel dojem, ze se muze postavit 40kg zubu a nohou, ktere se pohybuji cca 20km/h. To bylo jak sledovat rozjetej vlak vs chodec na kolejich. Bylo to tak hned, ze yto bylo jak zastrelit.
Boxer dal jednou kocoura, co sral takhle:
Kocour zral psovi z misky. To psa sralo.
Kocour vyskocil na strom nebo na plot, svesil ocas a maval jim boxerovi pred cumakem. A zachvilku, kdyz to psa vydrazdil uplne do vzteku, ladne odesel.
To trvalo tak tri dny.
Pak se pes zamyslel, pockal, az byl kocou na prkennem plote a nabral plot bodycheckem.
Kocour to necekal, a seznamil se s 40kg dost nasrane nalady...