• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: zas nemuzes rict, ze bych ty same zpravy nefiltroval a nepodaval v koncentrovanre podobe, tak, aby se vytezilo maximum, no ne? Proto tu jsem (a radej bych pasl ovce na salasi)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    OVERDRIVE: tady jde jenom o kourovou clonu, zahlceni lidi nepodstatnymi zpravami, ktere nic nerikaj, nic neresi, vykazuje se aktivita pro aktivitu, svola se tiskovka pro tiskovku. a statni krava se dal doji, nekde vzadu, kde neni pres ten kour videt.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    OVERDRIVE: slo nekdy v tomto state o neco jineho, nez co nejlip vytezit cokoliv, za co se da schovat tunelovani statnich penez? IMHO pro korupci a klientelizmus uz tady dlouho nebylo nic lepsiho nez tato pandemie.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pomooc! Tohle uz je fakt nejvic. Chudak Pratchett a Douglas Adams, ve stinu tohohle by se jejich knijham proste MUSELY propadnout prodeje...

    V poutech FBI skončil také Adam Christian Johnson, kterého fotografové přistihli při krádeži řečnického pultíku. Šestatřicetiletý obyvatel Floridy na snímku vesele mává do objektivu, zatímco ve druhé ruce nese řečnický pultík ze sálu dolní komory Kongresu.

    Muž s pleteným kulichem s nápisem „Trump“ svůj pochod Kapitolem vysílal živě na sociálních sítích, podobně jako řada dalších radikálních příznivců prezidenta v Kongresu.



    K tomu patri jeste Aaron Mostovsky, syn vlivneho soudce, ktery prisel do kongresu prevleceny za bobra, nebo co to je za skunka, a jako trofej si odnes kus policajta (skoda, ze ne kone, ale i brncko dobry, +1 za stit, +1/+0 za vestu, +2 k charisme pri jednani se skunky, -8 k inteligenci, nez pomine ucinek vsech narkotik)



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ne, proste nedokazu vymyslet dost absurdni zpravy, fakt ze ne... ja to fakt nemuzu cist, zas se tu od rana tlemim. Nevite nekde o nejakem miste bez internetu, kde potrebuji udrzbare srubu a pasaka ovci?

    Registrační systém na antigenní testy posílá data reklamním gigantům, ministerstvo chystá audit

    Via iRozhlas
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Rohansyti jezdci... ee vedci, zjistili, ze Stredozem je plocha, a pohybuje se vesmirem na zadech 4 zelv, ktere stoji na slonovi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Old news: Gondoru se konecne podarilo dokoncit jednani od odtrzeni od Stredozeme.
    Kone urceni pro export do Mordoru se hromadi na hranicich.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Breaking News: hobiti si referendem schvalili pripojeni Kraje k Mordoru.
    Humanitarni pomoc v podobe 60 skretich divizi uz je na ceste. Spojenec Saruman posila tri hlubinne vrtaci soupravy a cetu vycvicenych SkuruytHai
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: LOGICKA HADANKA.... (viz horkyze sluyze):
    Takze pruser ma primar, ktery prizna, ze 85letou babicku dal na normalni peci a 43 letou holkiu na intenzivku, pac si musel vybrat

    (Taky mohl dat 85 babicku na intenzivku, 43 letou na normalni luzko, a mohly umrit obe... coz je samo “eticke”)

    Kazdopadne zaroven mam ministra (sefa toho sameho primare), ktery nabizi, ze babicka z (treba) Chebu, tak muze na jipku do (treba) Prahy... prednostne.

    A to je jako eticke kde?

    Ja jako nerikam, ze pujcovat si mista a delat skatule v tramci jakesi optimalizace je blbe, jen v uprednostneni jednoho pred jinym vidim stejnou logiku. At uz je to luzko ve stejne nemocnici, nebo mezi spitalama 200km od sebe.

    Nebo to chapu nak blbe?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: Ja mu odpovedel takhle:

    Ja to nechapu, proc se vola s (myslim, ze tam ma byt komu) a zaroven mame registr luzek. Neni to pak zbytecny hovor? Nebo nekdo keca a registr nefunguje jak ma? A ma ten registr rezervacni system “pro kamose”?

    Celej thread je tady: https://twitter.com/over2393/status/1349267795096330248?s=21

    Husty je, jak se ptaj lekari, proc teda neprijmsme nabizenou pomoc od nemcu. (To bych samo taky podepsal).

    Uvazuju, ze proto, ze kdyz je tendr na zdravotnicky material vypsany na 12.rijna, zacnem to resit 7.prosince.


    Jeden muj kamos rika: “stejny odpovedi, stejny znamky”
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Znate Neffovu knihu Tma? Je to defacto post apo, kde proste prestanou fungovat elektrinou pohanene stroje... v Ceske kotlince ..

    Jsou tam vtipny momenty, ktery ted uplne vidim. Kdyz lidi zkjisti, ze netece voda, nefunguje system niceho a neni co zrat, zacnou masove tahnout do Nemecka, pac “Nemci v tom hurcite maji jasno a poradek”

    V dany moment jsou na tom Nemci uplne stejne, takze to konci masovejma hrobama na hranicich.


    Kazdopadne, kdyz clovek cte twitter, tak to ted vidi taky. Chapu, ze lidi z Chebu by radej do blizsi nemocnice, pres caru.

    Ale mnozici se prispevky “zboznych prani”: “Kez by nas pripojilo nemecko”, tak me teda dost urazi.

    Jakoze v nejake zemi je lip jo? Jako na jakekoliv urovni?
    A) neni to pravda, v Nemecku je nakonec stejny bordel jako u nas, akorat vychazi ze zapadniho strihu, kdezto u nas z vychodniho... maji sve nacky a imuigranty a ruskou propagandu a komunisty a v politice se delaj kompromisy
    B) je to xakru o lidech: jestli je prumerny Nemec slusnejsi nez prumerny Cech, tak se na sebe podivej: jak casto lzes, jak casto krades, jak casto hazis sve problemy na triko jinym, jak moc pracujes... a az si zametes, treba ani nebudes muset misto pointy na konci vtipu, pouzivat sloveso
    C) ze mame neschopnou vladu? Jo? Tak jdi vladnout, coz neni to same, jako hejtovat nekoho na Twittru a Fakbuku, proste jdi a neco delej, treba i jen politiku, a pocitej s tim, ze se 100+1 seredne spletes a 300x+666x te nikdo nebude poslouchat a budes za kundu

    Ale k Nemecku prosim ne, mozna jeste tak pripojeni k Marzu, to bych schvaloval.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    OVERDRIVE: 4+4=8? Jsko 8? Srdly?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    K predchozimu

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nene: “slovak ve spatne padnouci roli premiera” ;))) (id Posledni Skaut, tweet)

    Ja ty anti- nejaka konkretni osoba hejte neretweetuju, aby tem konkretnim osobam nedelal reklamu ve smyslu “i spatna je dobra”, coz je konecne cely jejich model

    Hate patri cele te bande blbu,... kazdopadne povznasejici ;)


    Mmchodem Blatny uz to chyt taky? Mikromanagement, kde ma kdo luzko a “ted jsem volal s (komu)”


    Chapu-li dobre, zeby CZ konecne melo registr volnych luzek?
    Ja tomu nerozumim, tak proc si musel teda volat S?

    Ja uz nicemu nerozumim, pomooc.

    Jo a dobry rano... Adela celodeni pracovni nechraneny kontakt s C+ kolegyni... rikam ji... bezva, to je 5 dnu, mazej na ATG test.

    Ale proc, pockam, do pondelka, nez pujdu do prace.

    Uvazuju, ze odepnu remen... a komentuju:

    Jak jako pockas az pujdes do prace, a co dalsi 3 lidi na baraku...

    Tak proste pockam az me vytrasuje hygjena...

    Uz vazne uvazuju o ublizeni na zdravi...

    Ty (kravo... tohle septam) si jako myslis, ze je uzitecny cekat, az toi za 3 tydny zavola student, ze jsi mela celodenni nechraneny pobyt v uzavrene mistnosti s C+? Fakt jako?
    Nezapomen vecer jit pro tu baterku od ata k otci, to je super napad, treba mu pak taky zavolaj z hygeny, jen aby uz nebyl v kremacce v Olomouci (v Ostrave je plno)...


    —-

    Ja uz nicemu nerozumim. 3/4 roku dobrovolna karantena, a pak se chova takhle.
    Obcas mam dojem, ze Adla vubec nepouziva mozek, takovy divny mod, ze tyden OK a pak treba den uplne OFF.

    Proto ji nemuzes dat do ruky zbran, nebo treba rozbrusovacku, pac v ty momenty te proste zabije.

    To je mazets.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: s mozke o velikosti a vaze CELEHO lidskeho ditete... nepamatuju si to presne, ale myslim, ze 20kg mozek treba maji. Konecne i lidsky ma cca 5kg prej.

    Tak me napada: u domestifikovanych zvirat ubyva mozkove hmoty, psi k vlkum jsou na tom uplne mizerne, prasaci k divocaku prej trocha lip, a kocky prej vcelku nejlip. Ale i tak zivot v zajeti pusobi takhle (souziti s clovekem).

    By me zajimalo:
    A) deje se to lidem treba po 20 letech manzelstvi?
    B) dyz by nastal SHTF a lidstvo zdecimovali trifidi, ze by treba po par stovkach generaci fakt aspon treba 20% populace mel mozek a nebal se jej pouzit.. dobre, tak 10%, at nezeru ;€
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Skoda, ze Kopriva tak degeneroval, podobne jako Kulhanek. Kazdopadne u Zabijeni se fakt ferove tlemim snad na kazde radce...

    „Tohle,“ zabodl jsem mu injekci do krkavice. „Podepište mi převzetí a já zase půjdu.“ Ukázkově zachroptěl. Vtlačil jsem ho do bytu a nohou zabouchl dveře.
    Narazil na komodu a rozbil porcelánovou dogu. „G-g-g-g.”

    „Jen klid.“ Bleskově jsem prohledal byt a rozbil mu další dogu. Neporcelánovou. Roztrhla mi kalhoty.
    Nevím proč, ale snažil se dostat do koupelny. Asi si chtěl vyčistit zuby. Skopnul jsem ho na zem. Zemřeš se šakalím dechem na rtech, bílý pse.
    „Christine Mehlingerová, se kterou jsi píchal, ti řekla o hysterické vánočce. Komu jsi to řekl ty?“
    Nikomu. To bylo fajn. Abych zakryl stopu vpichu, podřízl jsem ho”

    Citace z knihy
    Zabíjení
    Štěpán Kopřiva
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.

    (
    Citace z knihy
    Zabíjení autorským zákonem.
    )

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Znate Jane Godal? To je pani, ktera se venuje etologii, predevsim lidoopu.
    Sice jsem ted cet, ze jeji rezervace vykazuje znamky vymirani, a bez dalsich detailu, cim to je (no, vytahni vincetku ze zeme a napln do flasky,...).
    Kazdopadne moc zajimave texty o moznostech komunikace se zviraty ma. A celou metodologii.
    Dost zajimava pani a jako vzdy z toho na cloveka pada hruza.

    Jak rikal nejaky etolog:
    - morsti savci komunikuji s lidmi - ce delame? Jime je.
    - chobotnice dokaze resit logicke ukoly, zvlada empatii, takze co delame - jime je
    ...


    Kdo ted rekne, ze chobotnice je podradnej druh, pac neumi jezdit na koleckovejch bruslich, dostane kick ban (pac taky neumim jezdit na koleckovejch briuce leech)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co treba ale vubec nechapu, tak je zabijeni velkych morskych savcu jen kvuli jidlu, jako pochoutce.
    Chapal bych to pred 100 a vic letama, ale dnes?

    Julyz se hodne pustila do free divingu i proto, ze oni pak jsou ochotni s lidmi komunikovat.

    S pristrojem to pry nejde, pac u morskych bytosti je prej vypousteni bublinek signal agrese (a snad nejaky kosatky vypousti umyslne bubliny do hejna delfinu a tim je dezorientuji a lovi je)...

    Kazdopadne free diveri reportuji, ze ty bytosti s mozkem velikosti lidskeho ditete, tak si chteji povidat.

    Vlastne zvirata jim minimalne, a to jeste “stastna zvirata” a odlovy z lesa. Ale neumim si predstavit, ze bych jedl vysledek velrybarske vypravuy. Vubec (krom smrti hladem).
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Tak rukou jsem to nedělal, vzal jsem sekeru co s ní beru slepice, chtěl jsem mít jistotu že to půjde na první dobrou.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    S cim buych mel ja fakt problem, tak by bylo osobne (teda ne strelnou / palnou) zabit lamu.
    To je tak UZASNE stvoreni. Jestli ma krava nebo srna nadherne oci, tak lama je proste... dokonale chlupate tuli-tuli.
    Nektere z nich maji cumak pokryty srsti, a pokud bych mel rict, jakou nejjemnejsi vec jsem kdy hladil, tak by to byl cumak lamy. To je tak krasny a nezny pocit a zviratko.
    Nevim, zda jsou tak mirne jen v zoo, nebo i ve volne prirode, kde jsem je nepotkal. Ale v Olomoucke zoo dokazu lamu treba 5 minut objimat a jen se tesit, ze ji to pripadne vtipne a kouka na me tema vedoucima a strasne neznyma staryma ocima.

    Zabit lamu, to bych asi obrecel fakt z celeho srdce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam