• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: dobry storky ;)

    Okruhy jsou prave bozi, a me se ted hrozne libi, ze okruh je kdejake parkoviste.

    U Olomouce se delaly skoly smyku na zamrzlych jezerech, i vlastni karou i pujcenou, taky desna prdel.

    Souhlas, je to uzitecne jako jakykoliv skill, cim vic, tim bezpecnej.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: No, ja si taky zaplatil par jizd na okruhu v Moste (zaveje a mrznouci dest included) a fakt jsem rad, ze jsem si mohl v bezpeci (siroke rovne dojezdove pasy kolem asfaltu ) osahat, co moje auto dokaze a co uz ne. A zjistil jsem, ze ackoli jezdim docela dynamicky, tak v normalnim provozu jsem naprosto hluboko v zelene. A ze kdyz to teda zacnu hrotit, tak se to chova docela civilizovane a pravouhle zatacky devadesatkou se smykem na vsechny ctyri kola jsou docela psina a plynem si uridim, kolik presne decimetru od krajnice z ni na konci vyjedu. Na rovinkach nas rodinny vuz ostatni sportaky proste mijely, v zatackach jsem je zase dotahoval zpatky :)

    A kdyz to (ted fakt nevim co presne, ale neco jako bracha manzela dcery bratra te moji nebo tak nejak) pri kaceni stromu motorovkou shora tak nejak protahnul skrz drevo az kloubu od palce, tak se mi to docela hodilo. Dalsi ridic, co tam byl se klepal tak, ze by z parkoviste nevyjel, zachranka tak prej mozna za dve hodiny, zkuste ho sem dopravit sami,jde o minuty ... tak jsem ho vzal ja a "krajni nouze" jel, co to bezpecne slo - cili nasobek toho, co bylo povoleno. Ja nevedel, kam jedu, ale on drzel ruku pohromade, krvacel a suverenne navigoval. V nemocnici ponekud otres, ze tam uz jsme, ze nas cekali mnohem pozdeji - no nejak mu to zastrikovali, aby netekl, ale ze operovat TOHLE u nich nikdo neda, tak mozna v te Prahe ..., ale ze ta sanita se nekde zasekla a tak jestli bychom ... ze fakt jako kazda ta minuta ... no jasne ze jo, po o kreskach co dovolil teren, po dalnici, co dovolil motor a odhadovanou dobu sanitou jsme zase hrube podlezli. No latali ho tam par hodin a dnes tim normalne hyba :)
    Ale fakt ta zkusenost z toho okruhu bodla - bez ni bych si ty okresky v oranzovem rezimu fakt netroufnul, protoze bych ho povazoval za infracerveny.

    Ale holt v bojovem rezimu (zhluboka dychat, pohybovat se pomalu a presne a naopak pekelne rychle myslet strategicky dopredu, zatimco o aktualni takticke detaily se stara telo samo) se z toho da vymacknout mnohem vic, nez bych vubec cekal :)

    Coz mi pripomina, jak jsem vezl z chaty domu mamu te svoji a ona si pochvalovala, jak klidne a pomalu jedu, to ze jeji (ja fakt na ty rodokmeny nejsem), co ji tu normalne vozi, jezdi jak silenec a reze to obcas dokonce i 110 - nejak jsem nemel to srdce ji rict, ze mi to vyklada pri 150 :)

    Takze jo, ty okruhy a jine vyfikundace muzou mit neco do sebe, pokud to clovek dokaze zprocesovat a zurocit :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Adelo, znas aspon jeden “zakon zachovani...?”, ja nevim: zakon zachovani hmoty? Energie? Hybnosti?

    Ne, ja cetla Kunderu.

    V pate tride?

    Hele a co E = m.c^2; co znamenaji ta pismenka?

    E = nic
    m = nic
    c = Adelo dopice!!! Prosim!!!! Aspon konstantu!!! Prosim!!!

    Nic.


    Aha.

    A umis aspon vogonskou poezii?

    Nic.

    Az se budu priste zenit, udelam si takovy test. Bude odpovidat znalostem pate tridy. Otestuju i trojclenku a malou nasobilku. Hlavne, ze kurva vi, kde se pise jakt y/i a s/z.

    Zkusim zachvilku podly dotaz na neprimou umeru, ale obavam se, ze mi Mgr. (socialni prace) jako Bc. (Knihovnictvi) nedokaze odpovedet.

    Eukariotickou bunku nebo treba vzorec fotosyntezy i s vysvetlenim jednotlivych znaku ani nezkousim.


    #naDne #idiot
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dalsi zakladni recept pro lamy (masovy):

    Jatrove (jakekoliv) raznici:
    - vem spejli, nabodavej rytmicky - kus jater, slaninu, klobasu, kus cibule, kus jakekoliv zeleniny (papriky jsou v klidu, jde i celer, muze byt i cesnek, jabko, male rajce, ...)
    - rozehrej panev 1/2 sadla 1/2 oleje
    - vhod co nejvic tycek s navle cenym raznicim

    Mezitim uvar brambory, rejzi, nebo jez jen tak, nebo s chlebem
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zas neproslo, ze hejtman by se melo psat hate-man.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pritom ona furt resi, jak bylo desne bozi, ze dala petku za to, aby si dala skolu smyku.
    To mi pripada, jak kdyz by ridicak dostaval kazdy, aniz vby nekdo slohnul tatovi skodovku.

    Nic proti, Adla ridi paradne a je jediny ridic co znam, ktery jezdi, co auto da, podle situace, pac cas je drazsi nez benzin, ale to, ze se boji obratit auto na strechu, je furt skoda ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dneska, konec cesty s patricnou znackou, po kolena s nich, v tom zabodnuta filcka.

    Ja: adlo, naval klice, tohle bude prdel
    —- adla mi po minute dohadovani navali klice od sveho auta a sedne na spolujezdce
    —- samo jsme tak na 3 konce zapadli, a ja si hraju, jakoze dopredu za jedna, naser si, dozadu, znova do zadu ale se zhoupnutim, dopredu za jedna, dozadu... dopredu na dva a jina se spojkou
    —- proste carmageddon v 40cm snehu
    —- 2 minuty (normalne za tu dobu prumerny player ani nevychyta zakladni pohyby, ne tak comba a fatality) adela poskakuje na spolujezdcu a strasne rve
    — radim a s klidem odpovidam, zda nekam specha, nebo je ji snad lito podrazek gum v pul metru snehu, furt rve a poskakuje
    —- nakonec jsem to dal na artistic combo, jeste s dalsi otockou pres pedal, ne rucku a jeste jsem se u toho chlamal, Saladin style

    U fabky me sere asi tak vsechno, ale co me sere dost je, ze neslysim otacky pres zvuk klimatizace. Normalne, kdyz mas cas koukat na budiky, nasrat, ale ja jezdim (jako i jine) na zvuk motoru.

    No bozi!!!!

    Kdyz bych vedel, ze Adla pribalila moje snehove retezy, vletel bych s tim do pole, ale rekla mi to az doma, koza.


    Nemam ridicak!!!! Ale ridil jsem 20t kamion s navesem (celkova vaha, prelozeny o 6t), kdyz ridic na piku odpad, pote, co jsem byl nabran jako stopar (s 500g hasise v baglu na dalnici s mrtvym ridicem a prelozenym nakladakem u Lionu zustat NECHCES!!!), ridil jsem mercedes 209c, zapadly na 3 kola uprostred pisecneho lesika, kola podlozena bundou igelitem a kartonem.

    Tyvole Fabia? V Ostrave? Ve snehu? ZUUUUUZO!!!!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Ser na punk. Delej to dal.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SPECZ: Cyve, tak to jsem uz rok punkac a nevim o tom! :)
    Nebo se to pocita jen kdyz to delam, abych nasral nejake idioty, ale nepocita, kdyz na ne seru a delam to pro sebe?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Carevna

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Toz squatting na lede neasi

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ohen na lede 2

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ohen na lede 1

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ma zena vypada jak morovy doktor

    SPECZ
    SPECZ --- ---


    Akorat v tom maj sami hokej, svatby a pohrby jsou ve sloupcich nezmeni se i zmeni se :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Se mi poved jinotaj, tak ho musim spamnout vsude:

    Jsem si to vcera predstavoval tak, ze Sauron hodi valku ve Stredozemi na Kraj, hobiti ho s tim poslou k sipku, ze na to nemaji a Sauron rekne: ok, tak navalte Prsten a ja s tim teda neco udelam.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: No a jeste tam jsou takove drobnosti (bejvali, proto to chci videt), ze jako isp musis poskytovat pristup k veskerym datum a to tak, ze povinne umistis jejich man in the middle hardware do svojich serveroven. .... to bude panecku botnet.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Prelozeno do cestiny:

    Naberou zejmena par neschopu za neschopacke penize, ktere by si v soukromem sektoru neskrtli.

    Na vse zasadni si dal budou objednavat soukromy sektor, jako to cinili do ted.

    Secteno a podtrzeno: Dalsi zbytecny urad. Dalsi spatna zprava o vyhazovani penez nas danovych poplatniku.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Cute

    How a Handgun Works: 1911 .45 - Animagraffs
    https://animagraffs.com/how-a-handgun-works-1911-45/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam