• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak jsem zas mesic zkusil socialni site. Jen k FB jsem se uz znova nedokopal.
    Ani nyx vlastne neni vyjimka, ale furt je to o 70% lepsi.
    Holt neni zahrada. Pac snezi. Jinak bych timhle neztracel cas. Jenze dedektivky nejsou interaktivni a z her me nic moc nezaujalo. Nejaky rpg/adventura/dungeon? Kde se resi pribeh a tak, a ne jen to, ze je to desne dobry, pac to pomrkava na neco, co nekdo uz udelal predtim poradne, jen to uz ma starou grafiku?

Na Game of Trones sere bilej tesak : 3000 tis stran, na kterejch nic njkam nevedlo, zadna hyperbola, zadne poucdni, vlastne ani pribeh... telenovely me nezajimaj.

At se jmenujou twitter, facebook nebo nyx.

Takovou hraju jen jednu: zivot
    - a to jeste blbe a nerad
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hloupe na Twitteru je to, ze kdyz uz nekdo neco fakt chce rict, zacina vetou: “tohle neni trolling”... takze za me: zas par tydnu az mesicu bez twitteru; stejne na nej sere pes, jako na vase nazory na anal, ci spravne ucesy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takovy ten moment, kdy si uvedomis, ze na nazoru zadneho jineho cloveka nezalezi. (A to i kdyz bys si to pral).
    #darwin
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Furt Spanelska Chripka: prumer umrtnosti na Zemi byl 3-5%, ale byly zeme a ostrovy s 36% mortalitou.
    A v ten moment si uvedomis, ze je o 100 let vic a jsi na ostrove....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zeptal jsem se Adlych pribuznych, vsechno zeny:

Udelam tu anketu, v niz srovnam c19 s hiv. Pripustite to? Dovolily byste sex ás nahodnym pritelem “jen tak”?

Neda se tu udelat hlasovani, kazdopadne mne to zajima z pohledu zeny. Pokud bych mel soudit podle seme: sam jsem to 4x nedovolil “jen tak”, 1x chtel “jen tak” a nodostal. A treba 10x to nikoho ze zucastnenych nezajimalo... “po nas potopa”; tak chci vete, mezi holkama, co uz dokazi mluvit, jak maji rozum.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

Hiv : vim o co jde (nezobrazuje se, jak kdo)

4 hlasy od 4 respondentů

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Dostal jsem za tenhle prispevek 3 dny zakaz nekam psat. Hezke je, ze @⁨Adelka⁩ to pochopila uz pred 14 dny, a radej nesla na kosmetiky a strihani vlasu. Vlastne proto “ze jsem si to nepral”... obcas clovek chce byt za idiota. Furt je to o tom, ze ja si pamatuju, jake to bylo, kdyz prislo HIV, a v te dobe existovalo jedine pravidlo: “bud si verime do plnejch, nebo sorry kamo, ale do toho ja fakt nejdu. Nechapu, ze lidi furt nechapou, ze tohle je HIV, at se to jmenuje jakkoliv.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Tak jsem do viry dostal ro na tri dny za:

Jak si nerozumi muzi se zenami:
      - kamoska dava video, jak indove lakuji slonum drapky, a ze by taky chtela
      - ja: prosim vzkaz samcu k samicim: na nalakovane drapky, nakaderene vlasy a posledni modu sere kurva pes
      - kamoska: jenze mi se chcem libit samy sobe
      - ja: jenze ja mam problem: mas sice nakaderene vlasy a dobre drapky, ktery jsou mi uplne u prdele, ale jsi nakazena
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Jdu si cist dedektivku. Porad zavreny v protiponorkovem bunkru.

Btw: nabizim bunkr za 400\noc. (Plus pripadne vydaje). Jako reseni jakychkoliv problemu. Sice je tim asi nevyresite, ale odpocinete si. Za me chata v centru Ostravy funguje.

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Pro decka

Terapie sociálních sítí #3 | KOVY
      http://www.youtube.com/watch?v=2IV10qhRuj8
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Ha! Prave jsem zjistil, ze jsem na Burkhara nemel oboustrany ignore. Melo to zajimave konotace. Zacal chodit i do 1/2 a celo-odbornych auditu a rozdavat minuska bez udani duvodu, resp napsal neco ve smyslu “si pica” a dal vsemu co nasel minuska(nastesti neumi pouzivat “zobraz vsechny prispevky tohoto id”)... to je vul.

Tak tohle je muj uplne kompletni ban na nyxu. Prvni. Ever. Doufam, ze posledni...

Priklad a niz. Kdyztak tam dejte nekdo pls +1 at je to aspon na nule, ony ty prispevky maji mit smysl “odborna”

[ OVERDRIVE @ viry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19) ]
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Co myslite, vyjde najevo, ze Sputnik V zabira i proti ptaci chripce? 1:4 ze jo (kurz na sazky)
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Hahaha... muhehe! Rusaci zverenili (no, treba jim i verim), ze H5N1 maji prvni prenos ze zvirete na cloveka (ptaci chripka).
      Muhehe! Uz nekdo zacal dela sekvenovani vyteru z psu a kocek, ktere vlastni 58% ceskych domacnosti? To by byla prdel, kdyz by se ukazalo, ze existuje korelace pritomnosti mazlicku v bytech s nejhorsi v covidu na svete. A tak jsme se smali, ze azijati doma ziji se slepicemi a prasaty, ze? Treba taky chovame morove krysy, jen na to kazdy co... nema cas.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Taky si okamzite vzpomenete na Vec, potazmo vetrelce?

Vědci náhodou našli pod ledem v Antarktidě zvláštní živočichy na místě, kde žádný život nečekali. O objevu houbovitých organismů pod skoro kilometrovou vrstvou ledu, který mění představy o životě v extrémních podmínkách, informovali ve studii zveřejněné vědeckým časopisem Frontiers Marine Science...

....
      „Tento objev přináší víc otázek než odpovědí. Nevíme, o jaký druh živočicha přesně jde, ani jak se vyrovnává s extrémními podmínkami, ve kterých žije,“

Stejne jsou to Zelvusky
      https://irozhl.as/cPb

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      SPECZ: nejcastejsi cas sebevrazd, v prumeru.

Ja se odstehoval do “protiponorkoveho bunkru”, tedy k adele do bytu, kde 8x za noc nervou debilni cokli, kde se zenska netoci jak Havel v hrobe a kde se da proste spat.

Spal jsem celou noc, dnes snad dam dalsi.

Ja jsem extreme citlivy na zvu, staci mi skripani zubama. Tady je tma a ticho. Kdyztak byt pujcim ke stejnemu ucelu. Je to uzitecne.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      ...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam