• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: kdyz pretrpis asi 5 min uvodu, Prof. Hel to vysvetluje tady, a kdyz me k tomu hodne budes nutit, poprosim jej o ty prace, kde je to videt, akorat to chce umet cist v podivnych soustavach, treba 23-kove (proste bys videl rady pismen, ty se od sebe v nejakem tempu lisi, plus jsou otagovane casem a mistem nalezu, pro prehlednost k tomu existuji takove barevne grafy... ja to tedy cist neumim, ale z principu rozdilnosti jsem schopny na hodne vzorcich videt patterny)

O koronaviru a opatřeních se Zdeňkem Helem - Zpátky mimo téma
    http://www.youtube.com/watch?v=UYjVqsKyagk

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Dekuji. Masakr, neznal jsem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: proste existuje sekvenovanim vyrobena mapa, ktera rika, kdy a kde se virus poprve objevil, kudy cestoval, jak casto mutuje a podobne. De facto jde vystopovat az do urovne zakladnich sekvenci, ktere zpusobily to, co dnes zname jako sars-cov2. Z te mapy je presne videt, ze umele vyrobeny neni. Co mapa neukazuje, tak je to, zda neuniknul z laborky, kde se s nim experimentovalo, coz je mj.jedna z veci, co delegace who mela zmapovat ve Wu Han a prilehlem okoli.
    Definitivne to neni lidska prace, protoze tohle zatim neumime, tam by se kdyztak strihaly zname variety koron, a vicemene v ten moment by vzniknul “otisk prstu” dany jak vzorem, tak technologii.
    Sars-cov2 aka c19 je podle “otisku prstu” prirodni produkt na nejakych 99,999.....7%

Mmchodem treba HIV se podarilo dostopovat az po (zrejme) pacienty nula, nekam do 1910.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Au :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Nerozumim..?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: jeden z axiomu zivota: kazdej kamos si vymejsli ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: zadna odpoved neobsahuje “existuje cely evolucni strom ukazujici prirodni vyber i s casovou osou”, ale furt moc nevidim/nemam naladu cist a psat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol, dnes jsem si hral na Davida Bowieho a mel jsem kazdou zornici jinou, jeste ted moc nevidim, ale uz je to lepsi. Definitivne jsem zjistil, ze jsem starej a mam na sklivci zakal. 3 mesice kapky a pak kdyztak mala operace. Aneb: nikdy nekoukejte poslednim zdravym okem do cocky laseru. Akorat z te roztazene zornice desive boli hlave dik “prilis moc svetla”

SPECZ
    SPECZ --- ---

Město Starbase, Texas – Kechlibar.net
    https://kechlibar.net/2021/03/03/mesto-starbase-texas/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: Pls tento konretni autor - treba podle fotky - jak je na tom s BMI on sam (ona sama)? :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    "Stavěl jsem garáž na podzim primarovi ústecký polikliniky a smál se taky a huboval a pořád tam je"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to přece ani nejde si tohle myslet:
    "Já si myslím že dítě mělo i jiný problém nebo do něj nacpali takovou dávku toho viru aby mohli strašit všechny věkové kategorie a zvěrstva se tu ději už dávno strašit děti je teď priorita ať nelezou na hřiště a kupujou se hry domu ať tloustnou a dají se lépe ovládat pak"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    "No mě je to stejne sumak
    x
    czz, dva měsíce tady plácáš něco o tom, že covid skoro neexistuje a teď jako řeneš, že tě to nezajímá? cyvle to je výhra"
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

COVID19 je dle vaseho nazoru umele vyslechteny nebo ciste prirodniho puvodu?

7 hlasy od 7 respondentů

MINERWA
      MINERWA --- ---
      SPECZ: "Nevím propustili ji jde někam do soukromý oční kkiniky asi je sestřiček více ne je potřeba a je hezky že o tom nahraný vypravy známým jaký je to podvod ale to zjistíš venku ne u obrazovky
      Tomas sent Today at 11:59
      Nasrany = nahraný "
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      LIBRIUM: vždyť jsem už psala, že dostala padáka, protožesi řekla o odměny
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: Chapu a souhlasim.
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      MINERWA: A nebo zjistíme že je to celé trochu jinak. Tak jak to podáváš to zní ... krapet zvláštně.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      já nechcinikoho udávat, na to psychicky nemám
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      MINERWA: zdravotna sestra ktora neveri na kovid moze byt v sucasnosti v zavislosti od toho, kde sluzi, dost riziko, hele.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam