• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Tak jasny, situace je ruzna, treba OVERDRIVE: a v Prahe regaly plne, i tam u vas je to co par ulic razantne jina situace, NYX otevrene ctou (a pisou na nej) policajti, {pravo/levo/stredo/eko/ezo/...}-extremiste a posuci, (a kdovikdo potaji), kampane "kdo neklove s nama, klove proti nam" probihaji takrka neustale, jen se obcas prelijou do jinych auditek ... davat sem vzdy vsechno vazne nejde (to na net nikam ...)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Bohuzel se uplne nemuzu a nechci vyjadrovat k mnoha vecem, co se deji, takze mozna nektere veci nedavaji smysl.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak me se to tanto pozdava proto, ze pri dobrem brouseni je to mozna dobry skalpel-like cepel.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: Dam si!

A ano.

(Mmchodem, dost by me ted pobavilo, kdyz bych musel nekam, kde je detektor. Bunda mi stezkla asi o kilo a pul (coz driv byla jen palna, dneska, jak to ma pod kilo...)) to by bylo dobry zelezarstvi: jeden nuz v rukavu, dalsi v kapse, dalsi na opasku. Takticke pero na rukave, v levem rukave chemickej knock out, na klicich boxer a par mensich cepeli ruzne prilepenych, treba na pasku. + celovka a takticka baterka.

Myslim, ze by to nekoho mohlo dost pobavit. Vcelku je to o tom, ze jsem utilitarista a treba takticke pero je proste propiska, kterou lip jde resit neco (treba vyndavani sutru z podrazky), nebo cepelky v penezence - idealni na sundavani klistat psum, baterka je jasna: imho nej civilni nastroj, ktery je zaroven zbran, nuz na pasku ma vyvrtku, tim v kapse se dobre resi drevo na ohen.

Jedine, co opravdu je mysleno jako zbdane, tak jsou pouzdra v rukavech, kdy v levem je policejni tekuta strela a v pravem je dyka.

Vsecko ostatni jsou proste nastroje, ne zbrane.

LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: bud jako Zoja:

Datei:Valium 10mg roche.png – Wikipedia
    https://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Valium_10mg_roche.png

OVERDRIVE: Tantó cepele sa spopularizovali poslednych 25-30 rokov, lebo sa predpoklada ze sa s takym hrotom da lahsie prebodnut balisticka vesta, nie?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak jsem neodolal, a koupil jsem si nuz, zas jednou. Je to me prvni tanto, tak uvidime, minimalne s tim pujdou rezat jemnosti ala dlato.

SW7 S&W Tactical Tanto Fixed Blade Smith & Wesson (S&W) Nože Nůž
    http://www.noze-nuz.com/smithwesson/SW7.php
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tramtadadaaaaa! A mame tu morove krysy. Minimalne pro sebe navzajem. A tudiz navyseny mutacni pool aspon o 3 mega dalsich jedincu

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: A ja si furt rikal, jak tem Slovenskejm mafianum hackli tu Threemu ;)

Jeste, ze tam mam tak maximalne fotku druhe tvare pro Minerwu. Apple ma takovou vyhodu: kdyz reknes, ze iCloud nechces a nepotrebujes: nepodvadi, na rozdil od Mrkwosoftu a Google, a fakt nikam nic neposilaj. Ale verim, ze dat tam bude nepreberne. Nicmene tohle “vypinatko” je jeden z duvodu, proc mam jabko. U Androidich telefonu bych se zrejme musel srat s nejakym firewallem, tady jsem si udelal jen inspection na trafficu a portech a mam klid. Pravda, mohli by to tunelovat a obfuscovat, jak to dela Mrkwosoft u Widli, ale me se nezda.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Wow, to je hezke: jen bakterie, ktere vubec maji jadro (dna) jsou v lidskem tele 10x vic pritomne nez bunky lidskeho tela samotneho.

Dokonce se to pouziva jako forenzni dukaz: slozeni bakteriologicke infikace je pro kazdeho cloveka jedinecne, jako otisk prstu, a meni se napriklad v tehotenstvi, ale jinak temer vubec, i kdyz by se clovek koupal v alkoholu.

A treba jsou zname bakterie, ktere lakaji treba komary.

Tak tohle jsem treba nevedel...

To je hodne dobre video.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Zajimava uvaha: pokud by bylo vyhodne pro vas vypestovat c19 jako biologickou zbran (coz timhle zpusobem neni), bylo by asi logicke, ze by nekdo nejdriv mel uzitecnou vakcinu/lek, coz nikdo ocividne nema.

Taky tam mluvi o tom, ze viry s vysokou patogenicitou (a to je i ta Minewo-vymutovana Spanish Flu), tak proste zabiji hostitele prilis rychle, a tim se vlastne samy zastavi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak nove video s prof. Hel-em (je tam i umelo vyrobene/prirozene... mluvi i o biologickych zbranich a o tom jak moc je to jednoduche, uz zminuje i prenos na zvirata, mluvi i o tom proc c19 neni novy a artificial virus)... pustit u vareni na bedny hifi-veze atd.

Rozhovor s profesorem Zdeňkem Helem o novém koronaviru
    http://www.youtube.com/watch?v=yiOASf-9kjU
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: to je dobry jaxsvin ! ;)))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dyztak takovy light uvod do : rekombinace

Two coronavirus variants have merged – here's what you need to know | New Scientist
    https://www.newscientist.com/...79-two-coronavirus-variants-have-merged-heres-what-you-need-to-know/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pamatujete si, jak jsem psal o tom, ze rekombinace je nebezpecnejsi nez mutace, pac je mnohonasobne rychlejsi. No tak.... (dohledam si link, myslim, ze to nebude jar+britska, nebo tak, ty uz jsou zname dyl, uplne by asi nepsal o necem, co neni trvanlive)

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Na podobnou situaci mam krasnou vzpominku.

Byvala klientka, soucasna kamaradka K:

X: Za tohle vas dam k soudu (nesmysl kde X rozhodne nebyl v pravu)
    K: To mi udelate radost. Uz jsem se dlouho nesoudila, vzdycky me to bavi a jeste jsem neprohrala. Druhou VS mam vystudovana prava, tesim se.

Pozdeji K: Prosim Vas, jeste nic neprislo, muzete to popohnat? Ja se tak tesila, ale zatim nic.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Rozumim, chapu, souhlasim.

Ale slibovat TO a pak ho nedodat, to je takovy:

Dog barking throught the gate PART II
    http://www.youtube.com/watch?v=x-oCHWsNZwI
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Dyk jo. Nejlepsi je, ze neni jiste za co. Puvodne to snad melo byt za to, ze jsem o nem zverejnil 2 informace, verejne dostupne na netu (LinkedIn) : tedy kde pracuje a kde bydli ;))

Vicemene jsem mu tim tehdy chtel ukazat... ehm, druhou tvar. ;))) akorat to me tehda nenapadlo.

Prave treba jedna z kamosek, co ji trosku mrdlo, a mam ji moc rad, zkoncila pak v blazinci, a 1x za 2 roky si to zopakuje, pac prestane brat leky. Tak na me podala TO, ze jsem ji s jejim bejvalym ukradl auto, ve Spanelsku, nebo mozna v USA.

Mam trosku obavu, ze tady to bude mit podobny prubeh.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Jakoze Ti vyhrozoval TO? LOL neni chlap, jestli s tim jen vyhrozuje, ale nepoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam