• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Musim se pochvalit, ve 404 rano jsem byl vytipny na jednoho trola, co tvrdil, ze domaci znasilneni, potazmo domaci nasili nexistuje a Lucie Hrda si z toho dela jen pravnickpu zivnost. Nejdriv jsem mu za pomoci screenshotu statistip PC R dokazal, ze 88% znasilnenyvch a tyranych zen ma prokazaneho utocnika byvaleho, nebo soucasneho partnera.

Pak jsem mu doporucil si kleknout, a 100x se omluvit + deset otcenasu, a pak jsem projistotu pozadal o tohle...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: A dejte mi tak 30000 let a naucim se psat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Ja o tom vim, cekal jsem, jen az to najde nekdo jiny. Kazdy, kdo se nekdy zabyval kerkama (ja neee, ja neee ;) tak vi, ze pikove eso ma dva vyznamy, v CZ je to bud pikove eso, a tudiz zadne tajemstvi, jen je to doslova.
    Nebo v USfokkenA to je prdel klecici buchty (srdicko spickou nahoru), kterou nabyra do dostupnych direk cernej curak ;)

No nic no.

Existuje jeste jedno pikove eso, a to se keruje na prsty, a zcela necekane je to hrac.

Moje psycholozka dela psycholozku v base, a vcera jse mi moc hezky pokecali. Pry statni sprava konecne zrusila to, ze lide s pokerovanymi prsty nemuzou delat bachare.s trochou znalosti veci bych poznamenal (jejim vnimanim a mojim poznanim):
    - existuji lide, co basou prosli, a z nich jsou bachari

Ja dodavam:
    - plbranit jim v tom, je jako chtit, aby hackeri nebyli zlodeji, co berou drogy

Ale nemusite me citovat, nebo muzete.

Dnes jsem ztravil dopoledne tim, jak se stat volitelnym kandidatem za Piraty. Sice nejsem pirat, zaroven neverim v archytect from botttom, ale jsem oportunista v tom smyslu, ze fakt nemam cas a chut resit blbosti typu ods qa cssd, a ten hruznej chaos, co si vyrobili, to radej chci neco delat.

Takze dejte mi tak tyden, a budu volitelny bachar a hacker, s dusi anarchysty i vojaka
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kralovsky se bavim... copy a paste od jinud:

Mmchodem donutit exekutorskou firmu, kdere dluzite litr, aby vam po zaplaceni te castky vystavila potvrzeni o bezdluznosti (coz aktualne obsahuje 8 registru a kazdy vypis je placeny) mi pripadne jako uzitecne reseni exekucniho prikazu. Tak drzte palce, jdu je servat na 3 doby, pac na to meli 28 dni. ;))) #jaJsemStat ;)))
    —-

Lol! Pani z MBA finance nebyla uplne stastnY ;))) zvlast kdyz jsem zavolal ne jejimu nadrzizenemu, ale jeho nadrizenemu, a zaroven uniqa pojistovne, ktere jsem byl dluzen. No omlouvala se mi jeste pred dvema minutami, a co ze pro me muze udelat. Obavam se, ze jsem zas zpusobil nekde to, ze nekdo prisel o praci. // vtipne na tom je ze jsem to udelal schvalne, pac MBA finance jsou asi nejvetsi svine na exekutorskem trhu v cz. Spolupracuji... hmm, ze by s Buresem? Tak to je, kdyz si nekde udelate dluh litr a nekoho to stoji 50. Rika se tomu pretizeni sluzby a jde to delat se vsim, kde si clovek precte smluvni podminky. Citim se pobaven. Ac jsem tim nic nezmenil.

Mmchodem Uniqa pojistovna byla velmi vstricna a velmi profesionalne si vyzadali veskerou dokumentaci k pripadu, coz za 2 min meli, a bude z toho asi velmi halo, ze nekdo vymaha penize na lidech, kteri kupodivu nic nedluzi ;)))

Nutne schanim plastoveho trola. Hodlam si jej postavit nad pocitac, aby mi pripominal, ze byt zly na idioty, za stale opakovanych a prokazatelnych vecnych argumentu, je VELIKA ZABAVA.

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Error vole:
    https://twitter.com/InuVoko/status/1371885201572368391?s=19

"Ovšem ta kérka je fakt uvědoměle národovecká: "The playing cards symbol usually with a 'Q' above or inside. It connotes white women with a sexual preference for black men. It can be seen on tee shirts or even as a tatoo. (...)"

:-D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Zadny muz tam nebyl, a ta raze taky nesedi !
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Podle stolnich hodin; jo tech s cervenejma cislama, tak je 4:04 : sleep not found.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Sll Cops Are Bastards

Jo. Proc tu buchtu vlastne zbouchali, nejak me to minulo, jen jsem si schoval fotku, jak je zakleknuta, ale nevim vc.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Bidenovo vyjadreni k Puntovi.
    Biden se teda moc nezinyruje, a Punta uz si povolal diplomaty na konzultaci...
    Taakze Studena Valka, Round 2; FIGHT!

https://twitter.com/alexandrmitrofa/status/1372207610984861696
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nemate nekdo predplaceny hospodarky?

Šachová hra s totalitou. Autoritáři se dokázali adaptovat novému světu, demokraté se teď musí posunout vpřed | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://archiv.ihned.cz/...i-se-dokazali-adaptovat-novemu-svetu-demokrate-se-ted-musi-posunout-vpred
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Recky atmospheric deathmetal neznam, ale maji na obale desky cute priserku

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja: by me zajimalo, kdo ma ten stat vic v pici, rek bych, ze uz na SK dotahujem
    Adla: to jo, jenze oni muzou aspon prchnout do hor
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Aaaale hovno. Ten kun je dulni kun, a jsou s tim spojeny povesti jak se splasil ... a tak.

Podle me skace pres Prasnou Branu ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol! Oni to tam prej dali jako capcha, pac za rok nestihli vymyslet jak se branit botnetum (takze je tam i geoIP blokace, takze c cz se na sk ockovani neobednas)... pice. Estliva mi nesme ty, bratia, ci co ;)))

EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: nechci Ti kazit myšlenku, že dupe po Praze, ale měl by to být splašený kůň, kterého vypustili Ostravané, při obléhání města nepřítelem, aby způsobili zmatek a mohli je napadnout a zahnat (Pověsti Ostravska)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tykravo!!!! K nedavne debate, tak prave mi prislo z New York Times upozorneni na clanek, ze se podarilo”uchovnit” mysi embria v mechanicke deloze! Typico (ve vic vyznamu toho rceni).

Normalne necituju clanky, ktery jsem jeste necet, ale musim ho ukrast, pac NYT nemam predplacene a to z mobilu nedam.

https://www.nytimes.com/2021/03/17/health/mice-artificial-uterus.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam