Blogysek:
Lol. Sedim, umim na hojej svicarsko - belorusko, ze hyena nema rozumny kafe. Prsi mi na hlavu, ale trojte preso a 6 leta tequila. Prijdou dva ozrali slovaci, malo zubu, hodne let, hodne borovicek. Ze jestli nemam prachy. A cigara. Ja ze nemam. Ale cesky. A oni, ze jak ze nemam a co si kurva dovoluju mluvit na sk cesky. Tuhle hru znam, sedim dal, ale “zavazu si boty”... uplyne 1/2h, hokej dohran, a ja jsem si uz cet, cas jit domu. Zahradka v 7*C a prehankach = nic moc. No. Potkal jsem je mezi panelaky. A furt porvavali. Tak jsem prosel, a rvali mi do zad. Ok. Sednu si na lavicku u policejni stanice, kde bydlim, ale nebudu tahat problemy domu.
Ze me prej kopnou do hlavy. Tak jsem vstal, pac kopacka fakt mohla padnout. Jeden dostal kolenem do kouli, druhej peprakem do xichtu. Peprak = nefunguje. Snazil jsem se odejit, abych netahal problem do hnizda, a ten peprnej zamnou a telefonem svolaval kolegy. Necekal uz, ze zajdu za roh, a tam si pockam. Tak dostal 2 bodla, jedno do nohy, a kdyz se zkacel, druhy do zeber. Otocil jsem bomber na barevnou vrstvu a o 30min jsem prosel kolem toho, co dostal koleno, a on me nepoznal. Taaaakze. Zas delam problemy. Ale bylo to zabavne. Uz delsi dobu jsem si nezatancoval. Kazdopadne mluvit na SK cesky znamena, ze bud okamzite dostanes 2-3 borovicky, nebo mas problem. Taky country for fucur, kukam. Pravda, tech borovicek jsem dostal za 3 dny asi 8.