• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dost dobry rozhovor, mandatory

Česko má stále velmi nízké tresty za znásilnění, varuje advokátka Lucie Hrdá | Dvojka
    Česko má stále velmi nízké tresty za znásilnění, varuje advokátka Lucie Hrdá | Dvojka
    https://dvojka.rozhlas.cz/cesko-ma-stale-velmi-nizke-tresty-za-znasilneni-varuje-advokatka-lucie-hrda-8490930
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To, ze rikam “dete do prdele” neni souhlas k analnimu sexu! #znasilneni
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Doopravdy? Ahrenbergerovy a Buresovy rozkradacky pro me nejsou ani 10% tak dulezite obvineni, jako obvineni ze znasilneni byt jen jedne zeny. Tohle, ciste politicky je jaderna bomba svrzena na Hiroshimu.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    denes jsem si pustil to nejcernejsi, co mam v zaprasenych archivech. jak je hezky, vylezla totiz sousedovic holcicka, a zas si hraje na znasilneni a mlaceni mamy.
    aspon, ze uz nemaji psy.
    taky je dobry, ze tatinek se loni uchlastal k smrti.
    akorat me ta hudba presvedcuje k jednomu, ze neni az tak spatne zabijet lidi.
    jako hovada,
    jako hovada.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Jo, ja byl v v takovych pokojiccich, ze bys neverila, v King adavid, kdy jsem pasl svou starou, ktorou si nekdo vybral z katalogu, v pokojicku soudruha Cerneho, ktery rad suka holky pod 15, a maluje tanky na ruzovo, zmlatil jsem svou starou kdyz chtela jit do pokojicku brutalniho znasilneni, az tak, ze tri dny nechodila, ale na stole jsem ji nechal sto usd.

Prosimte min pis, nez ti bude mentalne aspon 23. Uc se, poslouchej, nemusis vsechno komentovat, rika ti clovek, ktery vsechno komentuje, a 23 uz mu davno neni.

Popravde nezajima me spinavej tamponn z tvoji kundy, ale muzes dat nejakou muziku, napsat povidku, nebo tak. Dokonce me nezajima ani tva prdel, huba a kunda. Ok? Udelej neco systematictejsiho, nez vykriky nevhodne ani pro twitter, jinak ti proste rozbiju hubu.

// ne nemam dobrou naladu a ne, zatim krom jednoho linku jsi ji ani nijak nezlepsila. Na ironii a cynismus bohuzel nemas ani znalosti ani iq, takze drz hubu, nebo delej neco uzitecneho. Dik
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Musim se pochvalit, ve 404 rano jsem byl vytipny na jednoho trola, co tvrdil, ze domaci znasilneni, potazmo domaci nasili nexistuje a Lucie Hrda si z toho dela jen pravnickpu zivnost. Nejdriv jsem mu za pomoci screenshotu statistip PC R dokazal, ze 88% znasilnenyvch a tyranych zen ma prokazaneho utocnika byvaleho, nebo soucasneho partnera.

Pak jsem mu doporucil si kleknout, a 100x se omluvit + deset otcenasu, a pak jsem projistotu pozadal o tohle...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Nejde jen o domaci nasili. U toho, podobne jako u znasilneni, tak je hlavni problem, ze obeti o pomoc casto ani nevolaji a ani ji casto nechteji prijmout...

Mluvim o trestnych cinech/prestupcich obecne: nekdo vykrada barak sousedum, resim, nekdo...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem spravny postup, kdyz potrebujete hlasit domaci nasili, tak je budto primo PCR, ve vetsich mestech, treba Ostrave, tak maji specialne vycviceny team organu, kteri maji vycvik na domaci nasili, znasilneni a tyhle “citlive” pripady.

Dalsi moznost je najit socialni odbor na nejblizsi radnici cehokoliv vetsiho nez je osoblaha, a tam se ptat po socialni praci. Ruzne ty Kruhy bezpeci Rosa a podobne.

Samozrejme chytry clovek si neco vygoogli, ale tezke je udelat ten krok, ze to vubec chci resit. Potazmo pro nektere z nas je proste jednodussi ublizit nasilnikovi, a to i s dlouhodobou pusobnosti. Viz sousedi. Dodneska si holcicka vedle hraje na rodice “ty kravo debilni, co si to zas rozmlatila, svine”
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nekdy jsou dedektivky drsne skoly fakt drsna skola. Bushova administrativa a jeho soudruh viceprezident (????), tak chteli zakazat potrat i v pripade znasilneni. Nastesti se ten pan republikan trochu odkopal, kdyz v senatu tvrdil, ze pokud zenu oralne nekdo znasilni a ona otehotni, ze to neni zadna hruza. Videl jsem zaznam, vetsina senatoru se smala, jedna hrdinka mu vysvetlovala, ze oralni sex nevede k oplodneni, pokud nejsi neco z jine planety.

Tak tedy beletrizovana zena, ktera si nechtene poridila s nasilnikem synka. Pac je to Nesbo, tak musi mit za manzela kneze... to mi vadi, jak to tlaci az na hranu. Nemusi. Vetsina zen o znasilneni nedokaze mluvit ani se svojim partnerem.

#noMeansNo!

„Lebo existuje hranica, po ktorú sa môžu rozprávať. Za ňou je nepreniknuteľný múr.
    Samozrejme, že súhlasila, aby chlapcovi dali meno po Andreasovom otcovi. Aspoň meno nech má z jeho rodiny. Takmer mu tesne pred pôrodom všetko povedala. O prázdnom parkovisku, o tme, o čiernych stopách v snehu. O noži na krku a dychčaní na zátylku. Cestou domov, keď jej semeno ešte stekalo po stehne, sa modlila k Bohu, aby vytieklo do poslednej kvapky. Jej modlitby však neboli vyslyšané.
    Neraz uvažovala, ako by sa veci vyvinuli, keby Andreas nebol kňaz a nemal taký nekompromisný názor na potrat. Keby nebola taká zbabelá. Keby sa Trygve nenarodil. Neochvejný múr však stál, pravda ním neprenikla.
    To, že si Trygve a Andreas boli takí podobní, sa stalo požehnaním v jej prekliatí. Dokonca v nej skrsla nádej. Išla do ordinácie, kde ju nikto nepoznal, dala im dva vlasy, čo vzala z vankúša. Čítala, že to stačí na odhalenie DNA, genetického odtlačku prstov. Lekár poslal vlasy súdnym lekárom do štátnej nemocnice, kde pracovali s novými metódami určovania otcovstva. A po dvoch mesiacoch si bola istá. Nebol to len sen. Parkovisko, čierne stopy, dychčanie, bolesť.“

Citace z knihy
    Snehuliak
    Nesbø, Jo
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Takove to, kdyz vase zena zna znasilneni, ale nedokaze pochopit, ze jeji chteni a laska mi natolik omezuje osobni svobodu, ze se musim premahat, abych se nepozvracel, kdyz se premaham, abych ji nekopnul do kundy a az se slozi, nekopat ji chvili do hlavy.

Milacku, musime se objimat.
    Ne nemusime, xakru!!!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Snazim se zene vysvetlit, proc nemam rad nevyzadane “intimni doteky”:
    Ona: kdyz ja si nemuzu pomoct
    Ja: to tikaji pachatele znasilneni
    Ona: ja te mam rada
    Ja: ja taky, ale nekoho znasilnili jednou, nekdo dostal vic
    #zoufalstvi #laska
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: zas jako jo i ne. Delame nejake veci s kamoskou pravnickou

Jedno z nich je BrightSky.cz

Dulezite je tam to .cz, pac existuji i jine.

Jedna se o web a appku na telefony, kde je mozne pro obet domaciho nasili si vest denik (prijatelny cz pravem jako dukaz), je tam test, zda uz jsi obet, jsou tam lidsky podane zakony, prima volacka na ruzne krizove soc sluzby atd,...

Ja to vlastne jen sirim, Adla je v tom vic, pravnicka Lucie Hrda (doporucuju jeji twitter z ktereho je i ta obalka) dela k tomu pravnicinu, do toho PCR zajistuje zbytek te appky...

No a s Luckiu Hrdou jsme se shodli na tom, ze o znasilneni je treba mluvit, jakoukoliv cestou, i v zuzovem casaku.

Uz jsem to psal, ale cca kazda 3.zena s kterou jsem kdy chodil (a bylo jich vic jak pulsto) mela za sebou znasilneni nebo zneuzivani jako dite (pripadne ve skole/na ucnaku).

Ticho je zvire v nas! A odpusteni? To se nacekas!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jako zas chapu, ze v Ostrave je lepsi mit drobnosti v pici. Kdyz jsem jeste jezdival s klukama z poulicnich aut na vycvyky, nebyli to casto zadni lumeni, nekteri si obcas i uhajlnuli. Ale treba cigose maj zvladnuty. Proste s nima umej tancovat, nejdou do toho jak bili, ale jak cigosi. To je treba hutnej styl a chce to zkusenost a vycvik.

Adla treba rikala, ze po znasilneni, tak byli policajti proste dokonali. Nejen, ze pachatele dostali v ramci hodin, ale jeste ji pomohli se vsim, vcetne “obouvanim bot” a to az tak, ze ji vlastne pomohli, aby typek dostal 4 roky.

Stejne si myslim, ze mu zachranili zivot v, vlastne, pac Adla tou dobou zila s vojakem, ktery byl od Jugosky az po Afgan, a je fakt, ze by asi “prosakly” informace, pokud by soud nedopad.

Sak, kdyz mi Adla rikala, ze kdyz bych se nekde za hranicema dostal do problemu, sla by za timhle typem, a vysekalo by me z toho cpulka NATO, pripad jsdm si, ze me ma fakt rada.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jdu si na spani pustit Cestu jako audioknihu.
    Me se to teda driv moc nelibilo, ale to ani Tahle Zeme,... on clovek musi McCartyho cist opatrne, postupne.

Myslim, ze ma i knihu neco jako Syn Bozi, a to dost vyrazne pripomina min dokonale zverstvo Caveovy Uzrela Oslice Andela.

Proste typek, co uz dal demenci a alkoholismus dotah nemoh, kterej se rozhodne pachat, ve smyslu zabiti milenci a znasilneni mrtve holky na zadnim sedadle kary.

To me teda vcelku bavilo, Caviva Oslice je silnejsi, sice Euchrid je vicemene presne stejny druh pekla na dvou nohach, ale Oslice je o bohu, vnimani, pekle a prozreni, taky o starym zakone a tak. To McCarthy se s tim nesere, u nej je to kazuistika vrazdiciho blba. Ale cist se to da, i dvakrat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: otazka je, zda nejsme pohrobci studene valky v tom smyslu, ze jsme ZVYKLI na to, ze nekde byl nejaky nepritel.

Uz jsem sem psal, ze "Muz bez valky, je muz bez miru." a sklidil jsem za to ne posmech, ale nesouhlas.
    Ja jsem nikdy nerikal, ze chci jit nekam nekoho zabijet, dokonce mi vadi i zabijet zvirata, ktera jim a kdyz nemusim, proste radej zvirata nejim, z tohohle duvodu, ale ze stejneho duvodu nejsem vegan.

Objevilo se to ted id LORNES, ktere by mohlo vedet, jak to bylo s tim cisarem, co v Japonsku zakazal zabijeni zvirat, az z toho byl hladomor... off topic ted.

Kazdopadne se obavam, ze valka, boj, nasili, dokonce i znasilneni, sikana, nasili na zenach ... name it.
    Ze to nejsou vedlejsi produkty miru, ale lidskost.

Vzdy jsem mel rad myslenku, ze delfini si o lidech mysli, ze jsou idioti, pac vylezli na breh, a vymysleli digitalni hodinky.... ano, budiz.

Kdyz se pak podivas na dokument o morskych savcich, o kosatkach... uvidis zas a znova valku, boj, nasili. Mozna bez nastroju, ale treba ta racionalita tam je.

Trosku mam dojem, ze zrovna comixy a akcni filmy nam pomohli oddechnout si, kompenzovat. Rambo, Terminator, Smrtonosna Past, Batman, Spiderman, .... zas se vratim k dokonalym Watchmenum [a memu vzoru V jako Vendete, potazmo pak i k Jacku Rozparovaci v podobe komixu Z Pekla]... to jsou uz metazanry, ktere pochopili, ze terrorismus muze opravdu vest k revolte proti totalite, ze totalita muze byt i absolutini dobro, ze neci hnuti mysli znamena X-Y zavrazdenych prostitutek. A to vsechno je pravda. Neci, nebo i spolecenska. Nebo treba laska, nebo treba... hmm lust... chtic?

Podivej se na Sedum, podivej se na True Detective, na Pustinu... vsechno jsou to lidske, savci pravdy.

A pak ctes treba Laska v Case Tmy, o tom, jak lidi, kteri nikdy uplne nechteli budovat zadny stat v pousti [Izrael], jen proste nemeli kam jit, pac z getta to vedlo rovnou do koncentraku, tak jak zivori v cizi zemi, ktere nerozumi, nechteji tam byt, a chteji psat knihy o tom, proc tohle slovo znamena neco jineho v tom kterem konceptu.

To je vcelku desive.

My si dokazem predstavit valku, demokracii, diktaturu, plizivou totalitu, jako cosi, co je ... meta? Jako cosi, co uz vzeslo jen z instinktu k moci, nasili, preziti, ...

Japonsko, ktere, pokud uz vubec pojmenovavalo ulicice, jmenovaly se nejak jako Luk a Sip, nebo mec, ktery zabiji nepratele,... zaroven ta sama zeme, ktera v dobe, kdy jsme tady meli spinu a hladomor, tak mela dokonalou organizaci, lide se tam koupali, a i ten nejchudsi byl z dnesniho pohledu bohatsi nez mnoho bohatych v Evrope. A zaroven to byla zeme, ktera defacto neustale vedla obcanskou valku.

Terry Pratchett kdysi napsal, ze tma neni opakem svetla, je pouze jeho nepritomnosti.
    Spolecnosti, kde by eugenika byla normalne prijimana, a nebylo by to tak, ze co clovek, to podvratak, jake by asi byly? Tisic let miru, na ledove pustine. Mnohozenstvi z duvodu toho, ze ve vetsine rodin chybi muz? Den trifidu? V jako Vendetta? Pravo a poradek? Survival v Sarajevu, ktery si porad jeste mnoho mojich kolegu pamatuje? Dokonale a na cas jezdici vlaky.

Pravo, poradek, mir. Ve sluzbach koho? Kdo je hrdina? Batman nebo Joker?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Adela rika, ze po znasilneni, nejsi ochotna a schopna se mstit. Tak ja nevim, chlapi to maj asi jinak. Za a] me nidko nedokaze znasilnit, pac nema zadne hranice, co bych nebyl schopen si uzit, pokud je pak dost horke vody [tenkrat na zapade, klaudia kardinal]; za b] nikdo ne neurazi bez viny... vzdy a vsude si pamatuju kazde slovo..

proto nenosim ten hippie kriz, nikde vykerovanej, ani na hadrach, protoze ja neodpoustim, ale to neznamena, ze svet neni paradni. tak jako to vi adela, ktera tehdejsiho stareho nenechala zastrelit toho hajzla, tak to vim i ja. pac obcas proste slapes na brouky a lezis na kytkach.

tak to je.

nekdy bcych rad sdelil lidem, ze neni nic, jako absolutni pravada, vina a svedomi... jsem papirovou lodkou na rece casu, ale papiru trva, nez se rozmaci, a nakonec? mozna na nem vyrostou houby nebo rasy. konecne, je to jen organicka hmota.

jsem nadseny. Tak, jako kdyz jsem na Psi Vojaky a Evelinu vyskocil z balkonu v prvnim patre, tak, jako jsem se v Huline poblil pred 30 rokama na Zmacich, ta jako si dnes hraji z nozem, tak, jako jsem dokazal napsat svuj svet, tak, jako jsem dal radost par detem a prum, tak, jako jsem vzy stal, aby se o me mohla oprit futra domu, co se hrouti.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Storka z Maroka, kde jsem byl s Luckym, Upirem, Cesim a Truce (ma ex-manzelka, viz kamaradi rikaji “ne-ne” a ty milujes)...

Kazdopadne cil byl lezt na Atlase, plavat v rekach tamtez, projezdit az k zapadni Sahare, Tangir, Casablanka, Mekness, modra Medina v Cef Chauenu. Utratit vsechno, korm 700€, coz je maximum, co odtamtud dokazes dovezt... to je fuk.

Takze Gibraltar (pa-ra-da!!!!, nelitujte penez za Devils Gap, a vubec vyslap na horu, ktera se tyci nad letistem i pruplavem, krasa, i kdyz se nezajimate o strategicka mista sveta, opice jsou tam bozi, ale otravne, more krasne, lode s nakladem velke jako malicek,... kdo nevi, nevi, za 15€ nadherny vylet), Tanger po stopach Williama Burroughse (jen bez heroinu, pac to byl cistej pulrok)... Maroko JE NADHERNE!!!! Dobre jidlo, krasny buchty, lazne na kazde ulici, snesitelnej hasish i tabak, zadnej chlast... jen ridici jsou... hmm arabaci/berberi,... takze ani Allah nema oci vzadu, ale proti Spanelum a Frantikum ridi bezva. Navic, kdyz mas cokoliv od Mercedesu do 2000, nebo cokoliv mechanickeho, kde maka svarecka a soustruh? No za 100€ ti udelaj z auta limuzinu. Smlouvej!
    Dobrej trik je prijit se zenskou a za praci, kde si reknou 300€ rict OK, i kdyz vis, ze za 5€ je to drahe. Zacnou se stydet a nastavi cenu na fehr. Ale chce to situacni cit.
    Mmchodem: nevodit starou za ruku... znamena to, ze ji jdes vymenit za auto nebo velbloudy, ne to, ze chces, aby byla v bezpeci.

Jsi-li buchta, tak sakra respektuj pravidla: zahalena, nemusis hlavu, ale ramena a nohy JO! Usetris si tim problem, a chlapovi taky! Chytre vedi, hloupe a emancipovane blbky muzou byt problem, takove tam nebrat.
    Holcici hadry jsou skoro pruhledny, takze pokud chces bit sexy, vlez na prvi market v medinne a dobre si vyber, jde to. Ale nedelej picoviny. Odhalena kuze muze byt znasilneni, a tancovacka s nozem pro staryho (ja tancoval nuz vs ukradene tenisky, a dotancoval to Lucky (jeho tenisky), kdy jej 20 poulicnich parchantu zacalo kamenovat, tak o ne prisel.... tedy CHOVEJ SE, AT TI TO VONI NEBO NEVONI! Drahy hadry: nechces!)

Kazdopadne ke storce s tazinem:

- rozhodli jsme se utracet, proc ne, veci stoji hovno, pokud je to nuz, dil auta, nadstavce na bomby s plynem... dobre, kvalitni rukodel a za hubicku. Navic podporis zemi, kde je furt jeste cool dobre
    - jeli jsme dediny - dalnice jsou super, ala germanie, ale to hezke vidis v dirach u cesty
    - rozdelujte si male vydaje, v techle zemich je snadne utracet po 0,50€, ale nakonec jeden z bandy nadava, ze platil 120€ a druhy se smeje, ze ma co jist na mesic za 30€. - tuzka, papir!
    - pozor: v techle zemich nefunguje soukromi; rozdelili jsme si marokance na: chodak, sedak, lezak... to tak jsi 40km od nejblizsi vesnice, rozdelas ohen a prijde 6 marokancu... co tam delali? Kdo vi, bud chodili, sedeli, nebo lezeli, ale najednou jsou tam
    - nerozpakuj se delit o jidlo, ale nedavej jim sve boty a nuz - a) dat nekomu dobre vybaveni je slabost, b) je to blbost, pac ceny techle veci jsou vsude stejne jen sehnatelnost ruzna, d) jidlo a dum (ne kurva tvuj dum, stan dodavka! To jako padej blbe!!!) ale pristresi, jidlo - to klidne daruj... on te zas nekdo necha najist a nezdechnout na slunku. Opatrne s vodou!!!! Voda se dava, ale pocitej, ze musis mit vzdy 2 dny pro 2, pokud jste dva! Davej radej caj. Je cistejsi a nejsou to litry!

No a tak jedem, a na pobrezi u Plaia des Nacions (Atlantik! Modre ale studene. Jezdili tam Rolling Stones, treba) najdem hospodu (samo bez chlastu):

Ten tazin byl vy-ni-ka-ji-ci. Skopove asi, papriky, rajcata, mrkev... mnjam kytky.

Nahore sedela papricka.

Upir ochutnal hryz, zrudnul a rozplakal se, chrcenim nam sdelil, ze bacha...

Otocim se od stolu, a koutkem oka vidim rychly pohyb (chytry se hybe pomalu), jak Sofie (Truce) zere celou papricku jak holka z koncentraku (hodne rozkousat, nez polknes)...

Za tak 5s byla uplne ruda (a to byla uplne bila), tekl ji z nosu sopel, z oci slzy (z usi para)...

O 7 min pozdej Truce:

“Typico, tak takovej orgasmus mam rada!”

:)

(So much to par postrehu z Maroka)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: O valce proti drogam a spol si udrzuju prehled, co jsem to poprve zkusil, ac nejsem ve fazi, kdyz bych jeste nektere chtel zkouset, bylo to dlouhych 25 let.

Legalizace ci aspon nekriminalizace je ze zkusenosti lepsi, nez kriminalizace.

Kartely nebo Afganst narko-baroni (war lords) funguji jen proto, ze to same nevlastni staty.

Proto u nas sly dopice growshopy, pac ve stejne dobe nekdo nasmlouval s Izraelci “zdravotni konopi” za 250,-/gram, kdyz tou dobou u nas i dobre huleni stalo (kdyz moc, tak 120,-).

To same mafie... mam je rad, je to uzitecna organizace “stada a vlku”, konecne proto dodnes funguje Nrangeta (ktera, dik pbchodu s lidmi a ilegalnimi cinskymi dilnami na Italske pude zpusobila cov19 v Italii, a za to dam krk)...porad funguje i starosvetska sicilska ... balkanska cesta? Je vydlazdena drogami.

Muj nejlepsi a prvni dealer heroinu prijel z valek o Jugoslavii, odsamdsat az do Prahy na Petrsak, spolu s kamosem, na necem, jako je u nas babeta (jeden z nich predtim videl umrit kus sve rodiny, a ne hezky). Kazdy z nich mel v kapse cihlu heraku, a fungovali az do 2013. Popravde, vzhledem k tomu, ze nadpolivicni mnozstvi uzivatel heroinu u nad ma nad 30 let a aspon jednu vysokou, necekal bych, ze to nebyl dobry job.

Cinani a Fentanil v USA? Nebo koka ze Sierra Madre (hor smrti).... to je katastrofa, hrozna, oskliva, bezohledna.

Nenavidim kartely, heroin/koka/huleni... to je fuk.

Tak jako zbrane nejsou pricina, ale dusledek, tak drogy nejsou zrcadlo toho, co si o nich mame myslet, ale spis toho, jak si mame vybirat pratele a nepratele.

Proto taky nepodporuju bitCoin (and ShitCoin) pac to podporuje kartely, odhadovane DOST!

Ale to neznamena, ze bych nesednul na motorku s Pekelnymi Andely, dokud, i pres vsechny vrazdy, znasilneni (Adela odpust, a moje dx- s nima jezdi), a pasovani drog, ci obchod se zbranema...

Pokud drogy a zbrane mrskaj po zadech stado, a nezajima, ze umre vysoke procento, a jedes za kazdou cenu? Chcipni, chcipni, chcipni!

Zaroven: v kazde spolecnosti existuje poptavka po zbranich, drogach, defkach... pokud ji naplnujes osobni odvahou, kozenou bundou s 1% a vetrem ve vlasech: budiz.

Lepsi je to, co se stalo u nas (a nestalo na SK)... hulis, pestujes, dealujes a jsi sobestacny? Neser.

Hulicu od 1995 ubejva (a to mame svobodu, ne ze ne), heroinisti vymiraj (a ne, ze na fet, ale na to, ze je to volne dostupne a co znam, kdo zkusil? 97% se na to vysralo).

Vidim problem v piku - low life, low style, low higene, low moral.... long lifetime span.

A v kokesi (a chemickych nahradach): rusaci, cinani, italove.... kill em spree!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A vubec: z5 k tomu okradani, pac v bojovani jsem nastesti vice mene teoretik, a rad jim zustanu.

Jak resit okradani?
    Pripadne mi to jako hrozne dulezite tema.

Situace: mam na zadech bagl se vsim. Prisel jsem do mesta, po vlastnich, nic nechci postradat, co jo, mam v kapsach, abych to vymenil za jidlo.
    Nemam palnou, nemam kamarada.

Bagl ma 55+10l, tudiz je relativne neskladny.
    Co udelam?

Rekneme, ze situace je takova, ze uz mi nevadi rozbit okno, pripadne neco ukrast.

Me napada reseni, schovat veci v cizim dome, ktery si pamatuju a nicim nevybocuje. Napada me, schovat bagl treba do podvozku nakladaku, nejhur pod auto.
    Zkousel jsem bagl zakopat, a to je netrivialni, na jednu noc je to overkill a potrebujes nastroje.
    Zkousel jsem bagl povesit mimo line of sight, treba na strom, to nefunguje na jihu, nemaj casto stromy a na palme to nefunguje (nemluve o tom, ze na ni neumim dost ucinne splhat).

Jak se tohle resi? Treba na vojenskym cviceni. Chapu, ze dneska uz jsou v armade jini lidi, ale Dezo a Fero proste muzou chtit moji lzicku. Ja jim to nezazlivam, ja zas chci jejich rozchozenejsi boty.

Jak se tohle resi treba na kasinu.

Dat si dulezite treba pri spani pod hlavu je tricky, za a) otrly zlodej te neprestane okradat ani, kdyz se vzbudis, to se mi stalo, nezvylezes ze spacaku, ma veci z horni casti baglu a zdrha... kdyz jej budes pronasledovat, prijdes k uhone a o zbytek baglu
    B) je strasne nebezpecne se o veci porvat, clovek, co krade, je ochoten o lup vetsinou bojovat (stalo se mi v Uruguay, ze se mi typ snazil strhnout fotak z ramene, jenze necekal, ze jej mam krizem, drzel dobre.. typek byl zoufaly a misto aby chytil a zdrhal, povesil se mi na fotak a tahal dal. Dav se rozestoupil (bylo to na trzisti) a nikdo nedelal nic. Parkrat jsem jej kopnul do kolen, v teniskach nic moc. Pak me za snuru fotaku strhnul na zem, a tam jsme si jeste chvili davali pestickama a loktama. Pak se vzpamatoval a utek. Dlouhych 20-30vterin. Lidi mi pak rikali, ze jsem se nemel rvat, ze moh vyndat gun a zacit strilet. To mi v te dobe vubec nedoslo. Ja se ani nechtel rvat, jen on mi to dovolil. Ale priste bych ozelel fotak, ciste pro bezpeci)...

Tzn: jak se zbavit veci, kdyz o ne nechci prijit? V hotelu je to problem. Maj trezor, ale hotelovi zlodeji je umi otevrit. Pas lepim kobercovkou na necekana mista, stejne jako prachy a nahradni kreditku. Obecne nelitam s vecma, o ktery nechci prijit.

Ale kam s tim? V dobe miru proste skrinky na nadru, trezor hotelu (ne ten ve skrini) a ozelet co neuhlidas.

Jenze v dobe zla o nic prijit nechces.
    Uvazoval jsem, ze by mohlo byt uzitecne umet otvirat kanaly, pripadne ruzne skrine (elektricke rozvodny), uvazoval jsem nad vyhozenim baglu do odpadku... ale to zavani pruserem... nekdo muze v odpadkach hledat stesti.

Uvazoval jsem, ze by mohlo byt uzitecne hodit bagl nekam na strechu, ale bude furt videt.
    Hodit batoh nekam za zahradni zed a doufat, ze nikdo neni doma, a neni tam pes...

Nevim, neco uzitecneho... byt lepsi s auto-zamky, proste bych ukrad auto, a veci mu dal do kufru, ale tak dobry nejsem, vetsinu autozamku dnes nedokazu dat v rozumnem case.

Kam schovat veci, kdyz je nutne potrebuju, ale musim byt jinde?

Nejake napady?

A to i pro dobu miru i pro dobu pruseru.
    Samo nejlip je mit kamarada ani pes neni blbej, ale to nemas dycky.

Kdyztak, pokud je to fakt dobry trik, tak klidne do posty.

Posledni storka, jeden z mala survivalu o zivot, ale v miru, trochu offtopic:

Sbalil jsem kamaradovi holku, jmenovala se Jennefer, byla z Parize a suprove zonglovala. Pac se potrebovala dostat do Krakowa a ja nemel na vlak, tak, ze jdem stopovat. Z centra Moravy jsme byli v Krakove cca za 5h, poprve jsem sedel v aute, co jelo pres 200 (a vlastne mozna naposled, zatim).
    Jeneffer se toho nebala: kde budem spat? Na nadrazi v tunelu, co vede k vlakum (jako jo, bylo tam sucho a cisto, ale uz tam nastal problem, kam s vecma, nastesti jsem mel tehda jen vojenske zebradlo a spacak, ale ona ne. Takze bagl mezi sebe a tulit se k nemu.). V 4 rano nas stejne vyrazili policajti. Nasel jsem lepsi spani, ale to je trik, o kterem nechci mluvit, pac furt funguje.
    Rano jsme se na nadr vratili a dojidali jsme jidla od slusne vypadajicich lidi v nadrazce. Pak jsme sli do centra Krakowa, ja chtel do galerii a ona sla schanet penize zonglovanim do parku.
    Pak zacalo prset.
    Mel jsem derave kanady, takze mi bylo zima a mokro. Mel jsem jinak jen mikinu s kapuci a kosili holandske armady (doporucuju, misto zipu a knofliku maj patentky, vydrzi to vsechno... moc prakticky vystrojni kus).
    No jenze ono neprestalo prset fakt dlouho. Tyden a furt chcalo.
    Byli jsme v nejake vesnicce kousek od Lublinu, krasna oblast, stredoveka namesti, jezera, luzni lesy... polaci desne valej vodku, coz me sralo, pac pak na me byli agresivni a sli po Jennefer. Odnekud jsme zdrhli, pac na te chate se schilovalo ke skupinovemu znasilneni.
    Furt jen zebradlo, ted uz s 2 flaskama vypujcene vodky.
    Furt chcalo.
    Nebylo kde prespat, takze zastavka.
    Najednou nas nekdo budi, byli jsme trochu naliti, oba jsme nastesti usnuli v hadrach, ja spal v botach, aby uschly.

Vstavejte, utikejte!!! Delej delej, vypadni!”

Myslel jsem, ze je to stara, nebo nas mistni v zastavce nechtej, ale nakonec nas donutili utect. Jenn si nestihla vzit bagl, pc uz tam bylo moc agrese, ja vzal aspon svuj spacak a zebradlo.

Vybehli jsme do deste a za nama lidi, co nas budili.

A pak se to stalo: nekde mozna nevydrzela hraz, ale spis meli v dedince potok.

Bleskova povoden. Zastavku jsme videli z domu, kam jsem vrazil durch dvere, pac jsem se fakt bal, ze dostanem vyprask a chtel jsem kdyztak kricet v dome, treba by nam nekdo pomoh.

Jenze oni nam zachranili zivot. Behem peti minut byla zastavka pod vodou. Utopili bychom se jako krysy.

Od te doby jsme meli jen mou vojenskou kosili a spacak. Nastesti po par dnech se k Jenn pridali kamosi, taky Francouzi, a dali ji veci, penize... doklady a listky na vlak mela. Casem jsme se rozesli. Nechala mi hrst zlotych a ja pak zkoncil na stopu domu s australanem, co furt rikal clicks misto kilometers, a vzal me podivat se do koncentraku, kam smeroval jako na vylet.
    Dal mi pak hromadu zlotych a dovez me az do Czesina-Tesina, i kdyz si zajel.
    Zlote jsem si nechal a ukecal pruvodciho, ze az domu muzu jet vlakem na cerno.

Kazdopadne bejt na rozvodnene Visle bez penez, bez hader, v desti, ve vlacich na cerno, s holkou, co prisla o vsechno (jakoze i o malovatka, zrcatko a vytrhavac na oboci - bez toho zadna punkacka, co spi na nadrech nemuze vydrzet). A malem se utopit, to byl fakt hustej zazitek.
    Dodneska vidim sam sebe z venku, jak sedim na chodbe baraku a vidim, jak se voda vali pres namesticko, zastavku, pres jeji veci, pres auta. Svitily tehda lampy, coz je zvlastni, ale povoden byla videt. Bylo to desive, a zvlastni.

Nekdo nam zachranil zivot, kdyz by o nas na zastavce nevedeli (a to jsme si mysleli, jak nejsme chytre nenapadni), byli bychom bradou hore.

Jinak od te doby mam rad polaky, ne mlade, ale starsi a stare. Vzdycky nam nekdo, za slusne poproseni, dal najist, dokonce nas nechavali i prespat. Na kazdem stopu me nebo nas vzali nekam na jidlo, byli hrozne hodni. A zachranili nam zivot.

Jinak Polsko je moc hezky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Nebrat nic absolutne. Ja mam doma Adelu! Pro nie gewehr fuj, pritom ma nastrileno 10x tolik co ja.

Ja ji proste nedam nic ostreho, palneho, s kusi jsem to ani nezkousel.

Vim co delam.

Moje ex, s kterou mam dceru (na zkurvenym Slovensku, pokud budou hranice zavreny 2 roky, uvidim dceru az ji bude 16; uz tyden z toho nespim, a klepu se vzteky, ze nevim, jak to resit).

Tak Hyena (ex-) veme do ruky vz.58 (nezcivilneny), nastrili neco, o cem ja si ani nenecham zdat, veme brokovnici s laboraci, ktera mi udela modrinu, pac jsem navic drevo, parkrat si vystreli. Sedne do kary a z Martina odridi na Rujanu, pak usne; sezere na svou vahu 5x porci vaji cek se slaninou a jde si zaplavat 7km do Severniho More, nebo co to tam kua je.

Lidi jsou ruzni, Adela je zenska, co se semnou po brutalnim znasilneni dokaze pomilovat, o weekendu odridi 550km, jen proto, ze chci, a dokaze vyhrat mistrovstvi evropy v nekolika konackych disciplinach.

Co jsem ja? Dokazu opravit cokoliv se svareckou, pajkou, rozbruskou, krompacem a heverem. Na koni se 2-3h v sedle udrzim, umim krast, podvadet, lhat, a to az na uroven preciznich zamku...

Jak to ma Gilhat: ten umi to a ten zas ono.

Me to jde s holkama, lidma, zviratama, kytkama a mechanikou. Hur s elektrikou a chemii.

Umim zasit i hrozne rany, srovnat zlomeniny.

Odnes jsem holku vic nez sve vahy, s akutnim sokem, 12km do spitalu.
    Sejmul jsem cloveka, ze nebude dobrej.

A pak si probodnu hlavni zilu na litku kusem klacku, pote, co 4 h sekam kminky tloutsky toho litka, fiskarskou, ktera da obe kosti na jeden uder.

Porval jsem se se svojima 64kg s fizlama v mosh-pit pred Klinikou, zapalil jsem dum molotovem, a mam to vychytany. Ukrad jsem ozralej auto, a pak rano resil, co s nim kurva budu delat, pac stoji pred barakem a ja mam kocovinu jaxsvin.

Kourim 60 denne a mam rad lidi, kytky a zvirata.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam