Jdu klimat, ale postreh: po 2-3 hrnkach makoveho caje ;tak 20makovic na cca 2litry (2-4 hrnky)… proste nastane moment slabost (aai Mena tlaku) a pak rizvlacne roztekle pavoucatko Spiderer. Ale ne uplne down & under
Ale ubalit si cigo.m je nemozne.
Ubalim za chuze, v precpanem
Mhd, v kase, jednou rukou, drugou jednou rukou. Na ketaminu bez tela, na LSD v jinych konotacich,…
Ne vsak, kdyz najede caj. Pokazde uz je zamotane, nez olyznu, prijde mikrospanek, vzdycky cigaro upustim, nebo se vzbudim trhnutim a tabak je pak vsude.
Vcera za 8h jsen zvladnul 4 ciga. Nepomaha se premahat, uvolnit se, mluvit,… ne proste velmi rychly a brutalni coma>restart. 2h na cigaro. Hromada mikrospanku, pritom normalne muzu cist, jist, varit, asi blbe, asi v nejhorsim i ridit,… proste normalka a hromady let zkusenosti. Ale mechanicky zen baleni cigarett mne proste spolehlive vypne.
Docela by se mi libilo mit na hlave nejaky merak, co vlastne se v mikrospanku zmeni, pac ten sesup do vtrrinoveho bezvedomi. Na H to nebylo tak markantni, ale opiovy caj je proste takhle, chca nechca. Vyspany, utahany, sam i ve skupine,..
Drobne detaily.
Jednou jsem si tak vsimnul, ze spici lide nikdy nekychaji (neznam vsechny lidi, ale nikdo, co znam). Tak jsme se hadali s Adelinou tetou (plicaeka Mudr), no a je to tak, dokonce je i nejak vysvetleno, proc ten reflex ve spanku zanika.
Tak ja proste umim bejt vypnutej u kazdeho baleneho ciga, uz asi 100 let zkouseno v praxi. A taky mi vypadne u horici cigaro, rado. Proto jsem mel derave matrace a periny, nekdy zupan a tak, a na opiatech jsou ciga nebezpecna jaxsvin, no.
Tak, a to byl posledni postreh u domackeho cajovani a jdu si halucinovat. Jak to clovek rok nemel, zas to dela i vizualni halucinace i zvukove. Predchvili me z parket pozoroval imaginarni pes a kdesi za zdi hraje nesrozumitelne radio, nejake lidske hlasy, coz je ovsem nesmysl, pac za zdi je ver ex