Tak jedna zkusenost s ID Truce [vm Sofie Petru]:
Musim se podelit o zkusenost, ktera se opakuje uz podruhe, takze bude asi nejaka dulezita.
Nejsem zadny bohac, proto bydlim v najmu. Sofie me prosila, abych se vymenil za nepohodlneho spolubydliciho, o kterem jsem tady uz psal, coz se nakonec stalo. Svatosvate mi slibila, ze se bude v byte o vsechno starat, platit najmy, proste, ze je pro me lepsi bydlet tam, nez si opravdu najit garsonku, jak jsem chtel ja.
Potrebovala proste nekoho, kdo spolehlive plati.
Vcera jsem se dozvedel, ze Sofie si odeme nechala zaplatit 5000 najmu s tim, ze mi je nen vecer donese, mezitim vsak zcela jasne mela v planu utratit sve penize za letenky a zaroven v pozadi, aniz by to komukoliv dalsimu z bytu rekla, se domluvila s panem domacim, ze je v byte jen do prvniho [tedy by nam zbyla si tak tyden-14dni na sehnani noveho cloveka na dalsi najem].
Tedy panenka si nejen nechala zaplatit najem odeme [penize vratila az po asi 10te vyhruzce, a pote, co jsem ji sebral pas a jeste o 4 dny pozdej nez rekla a jeste ne celou sumu]. A jeste nas podrazila s tim, ze nikomu nerekla, ze konci najem a mame shanet nekoho noveho.
Tohle uz mi udelala jednou, kdy jsme spolu bydleli asi 2 roky z5, kdy zaplatila najem na pul mesice, ze to doplati ke konci mesice a jednoho dne jsem prisel domu a jeji veci v pokoji nebyly a ona se nevratila.
Nikdy to nedoplatila a tvrdila, ze do pulky mesice mela zaplaceno, a pak uz tam prece nebydlela.
Argument je to bytelny, ale naprosta blbost, samozrejme.
Dekuji za pozornost a od tehle slecny [ne pani vlastne] si prosim berte kaukce, nez si ji vemete za spolubydlici.