• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    LYCO
    LYCO --- ---
    OLTSKUL: Turingovy stroje jsou všude. Třeba v Magic: the Gathering https://www.toothycat.net/~hologram/Turing/index.html
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    Emh.. :O

On The Turing Completeness of PowerPoint (SIGBOVIK)
    https://www.youtube.com/watch?v=uNjxe8ShM-8

2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    PJT: Správné řešení je vrhnu se do barku jako pravý hrdina.
    Najdu Zeman a Babiše a položím otázku co za to když je zachráním.
    Počkám na nabídku a nechám si na dálku převést odmněnu na konto.
    Pote se podivám na dveře proskočím s nimi a řeknu Sory jako a zabouchnu je.
    podepřu dveře a nastavím na horní okraj láhev s benzínem.
    Poté na poslední chvíli vyběhnu ven a všem oznámím že přeš veškerou snahu se mi je nepovedlo zachránit.
    Tedy budu hrdina pro jejich přiznivce.
    A pro druhou polovinu budu hridina také protože se mi to nepovedlo.
    A já si v klidu nechám postavit luxsuní vilu s bazénem a budu vzpomínat na tu chvíli při dobré láhvi.

Případě že bud víc zachránců jde modifikovat co se stane než odejdu z místnosti.
    Ale myslím že je lepší mít jistotu než jen doufat že náhodou nejsou nehořlaví.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PJT: prileju benzin a budu se divat jak hori.
    PJT
    PJT --- ---
    Tak když už řešíme ty dilemata: Když bude hořet barák ve kterým zrovna schůzuje Babiš se Zemanem a vy máte čas zachránit jen jednoho z nich, dáte si radši kávu, nebo se kouknete na film?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Už jsem chtěl vyjádřit potěšení, že se tahle diskuse nezvrhla v tradiční soutěž "kdo si dál odplivne nad humanitními obory".

Ještě že to nakonec zachránilo sirienovo nutkání k blití.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    _OZZY_: A nekonecnou tepelnou vodivost a ruka nekonecne velky tepelny odpor.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ONDRA_99: ...za predokladu, ze kure je idealni koule ve vakuu.... ^_^
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    SALVATOR: "Now kiss!"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Dokonce i fústavu mají Dylana:

MINDA83
    MINDA83 --- ---
    To mi připomnělo jeden hodně starej vtip.
    Co je na světě nejrychlejší?
    Někdo tvrdí že světlo, někdo zase že myšlenka.
    Já se takhle v noci vzbudil s průjmem a než jsem stačil něco vymyslet, nebo rozsvítit ...
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Kazdej, kdo mel nekdy poradnej prujem, vi, ze rychlost MACH5 je dosazitelna vcelku bez problemu.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AMANT: Tam je i otazka jaka frekvence toho pleskani by musela byt, aby dochazelo k ohrevu rychleji nez k chladnuti. Urcite by to chtelo overitv ruznych teplotach a vlhkostech vzduchu (a pripadne i ve vakuu).
    AMANT
    AMANT --- ---
    ROBIN_SNNS: no ja prave vychazim z vlastni zkusenosti, tak uz nic overovat nemusim. spis by me zajimalo, jak by vypadalo to kure prohraty 23k plesknutima na 205°C. retoricky, samozrejme.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    AMANT: To už je ovšem technologický postup - viz. legislativa pro tepelně opracované masné výrobky - min. 70 °C v jádře po dobu 10 minut. A protože je život experiment, ověř si svou hypotézu (pomocí vpichového teploměru).
    AMANT
    AMANT --- ---
    ASNEK: vtipny, ale kdyz peces kure v troube, ktera je nastavena na 180°C, tak v ty hmote toho kurete je u kosti teplota tak 75-80.
    MHO
    MHO --- ---
    To si říká o dopracování ve stylu https://what-if.xkcd.com/28/

Jak bude vypadat kuchyň poté co tam budu mávat rukou rychlostí skorem MACH5? Ostatně jak dopadne ta ruka. Na jak velký mastný flek se rozplácne to kuře? Atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam