• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    HOWKING: náš právník žádá změnu slovesa "nadlehčovat" za "působit hydrostatickou vztlakovou silou"
    (: Více právníků může mít více právních názorů než je počet právníků tyto názory produkující.)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    "Jakýkoli předmět v pevném skupenství, s ostatními fyzikálními vlatnostmi libovolnými (dále jen Těleso) a jakýkoli jiný předmět v kapalném skupenství, s ostatními fyzikálními vlastnostmi taktéž libovolnými (dále jen Kapalina), uzavřely spolu tuto D O H O D U:
    Nastane-li situace, že se Těleso ocitne v Kapalině tak, že Kapalina bude obklopovat Těleso a Těleso se nebude dotýkat žádných jiných předmětů (dále jen Ponoření), zavazují se obě strany takto:
    1. Po celou dobu Ponoření bude Kapalina nadlehčovat Těleso
    2. Po celou dobu Ponoření bude Těleso vytlačovat kapalinu
    3. Obě strany budou tyto činnosti provádět takovým způsobem a tak dlouho, aby se množství síly, jíž Kapalina nadlehčuje těleso, rovnalo tíze Kapaliny, již bude těleso vytlačovat.
    V případě nedodržení dohody jednou ze stran přechází na tuto stranu povinnost způsobit zánik vesmíru, a to nejpozději do dvou celých a šestnácti tisícin attosekundy."
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    _TOM
    _TOM --- ---
    PATISLAV: Mám tu historku s kolegou, u kterého taková oprsklá slečna chtěla zápočet. Kolega prošel její testy, hluboce vzdychl a povídá - "Já vám ten zápočet opravdu dát nemůžu..." A slečna na to - "Vy byste mohl, jen kdybyste chtěl".
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAERO: A tady ve 3D:

South Korean artist offers a bare-bones look at our most loved cartoon characters【Photos】 | SoraNews24 -Japan News-
    https://soranews24.com/2015/01/27/south-korean-artist-imagines-what-the-skeletons-of-famous-cartoon-characters-might-look-like%E3%80%90photos%E3%80%91/

nebo

Hyungkoo Lee creates anatomical artworks of cartoon characters
    https://www.designer-daily.com/hyungkoo-lee-creates-anatomical-artworks-of-cartoon-characters-55018
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Mohu ještě svou historku ze zkoušky? Měl jsem u pana docenta ráno písemnou zkoušku, s tím že ústní je odpoledne, ale já měl přes den brigádu, kdy jsem vozil hudební nástroje starou rozvrzanou dodávkou. Když jsem přijel v půl osmé večer, byl pan docent v kabinetu úplně sám. Vzal mě. Nezajímalo ho, co umím, vyprávěli jsme si hodinu o životě, ani se nekoukl na mou práci.

Pak tam přišla spolužačka, která to také nestihla, on vytáhl její písemku a začal hlavou tlouct do skříně, opravdu hlasitě a bolestivě a do toho říkal "jak lvové bijem o mříže".

Dal jí jedničku, ať jde domů. Mně jí po tomhle musel dát taky, ale kladl si podmínku, že ho musím odvézt domů.

Tak si tak jedeme ze Suchdola noční Prahou a on mi celou dobu zpíval písničky Jaroslava Ježka.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KAMAHL: Nevidím rozdíl mezi horním a spodním obrázkem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tady by si některý vědci měli zopakovat biologii člověka.
    RAKDVER
    RAKDVER --- ---
    HOWKING: No je to ještě trochu složitější:
    How Many Holes Does a Human Have?
    https://www.youtube.com/watch?v=egEraZP9yXQ
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Tohle je člověk :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Vlastně ústa-řiť je jedna díra, pravá nosní dírka-levá nosní dirka je druhá díra a ty díry mají průchozí dotyk.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HOWKING: Ajo. Takze tri diry.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAKROUSEK: No nosní dírkou protáhneš provázek co ti vyjde pusou. Je to složitější.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BROUKOID: Ty koncej v plicich. Jenom vyklenek.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HOWKING: Presne tak.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    MAKROUSEK: a co nosni dirky?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAKROUSEK: V podstatě je člověk jen torus. Jediné dvě díry jsou spojeny průchodně.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KAMAHL: Ackshuyally topologicky clovek ma jenom tri diry. A dve z toho musime brat, jakoby nemel bubinek.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam