• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tady by si některý vědci měli zopakovat biologii člověka.
    RAKDVER
    RAKDVER --- ---
    HOWKING: No je to ještě trochu složitější:
    How Many Holes Does a Human Have?
    https://www.youtube.com/watch?v=egEraZP9yXQ
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Tohle je člověk :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Vlastně ústa-řiť je jedna díra, pravá nosní dírka-levá nosní dirka je druhá díra a ty díry mají průchozí dotyk.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HOWKING: Ajo. Takze tri diry.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAKROUSEK: No nosní dírkou protáhneš provázek co ti vyjde pusou. Je to složitější.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BROUKOID: Ty koncej v plicich. Jenom vyklenek.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HOWKING: Presne tak.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    MAKROUSEK: a co nosni dirky?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAKROUSEK: V podstatě je člověk jen torus. Jediné dvě díry jsou spojeny průchodně.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KAMAHL: Ackshuyally topologicky clovek ma jenom tri diry. A dve z toho musime brat, jakoby nemel bubinek.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    MHO
    MHO --- ---
    VONTRIX: a tak všichni studenti dostali zdarma i cennou lekci na pomezí teorie her a vysoké školy života.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SINECURVE
    SINECURVE --- ---
    V77
    V77 --- ---
    ENDER: plzeňská práva?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to jsme měli zkoušku u kalvody z historické geologie, strašnej voser, šíleně postavenej test. nejen já, spousta dnešních geologů to nemohla udělat. byl poslední opravný termín, v půlce letních prázdnin, přišlo 15 lidí na jeden test. po testu všichni v depresi a nakonec na stránkách muni jsme to udělali všichni! :D

/nejlepší byl spolužák jarin, asi jako jedinej předmět za semestr udělal zkoušku z historické geologie, navíc to dal za 1-, stylem návratu z hospody, random to odškrtal a odešel první středem auly. další zkoušky pak nedal a vyhodili ho, ale jarinovi se povedlo odemknout "fuckin legend" achievement
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já byla takhle na zkoušce z elektrotechniky, ale nějak mi nesedly otázky a bylo mi jasný, že tohle byla zkouška od slova zkusiti a nikoli zkoušeti, ale takový už je život studenta, že.
    no a zkoušející na mě tak chvilku koukal a pak povídá "měl bych vám dát za čtyři, ale venku je hezky a já už chci jít domů, tak to vydělíme dvěma, berete?"

i vyučující jsou jen lidi! koneckonců, jak člověk stárne, občas se mu stane, že nějakého toho zkoušejícího na té či oné univerzitě má za kamaráda, a když ho pak vidí na kalbě a uvědomí si, že přesně před takovejma měl kdysi hrůzu... :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ještě jeden, ten už teda z vejšky - zkouška z kriminologie:

zkoušející: "A jak je to u nás? U nás je počet vězňů k populaci spíš nízký nebo vysoký?"
    já (nazdařbůh): "Já myslím, že u nás sedí míň lidí..."
    zkoušející (pohled, ze kterého tuším, že b) bylo správně)
    já (plynule doplním): "...než třeba v Rusku..."

výsledek - za 1 :-D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Snad pobaví, i když to není z výšky, ale jen z vyšší odborné:

Přijde za mnou ředitel a povídá: "Vy nemáte zápočet a známku z praktické přípravy!"
    Já: "A sakra... to jsem asi zrovna neměl index."
    Což jsem sám nevěděl, protože už to bylo dlouho, ale ředitel mi to věřil, protože věděl, že studuji poctivě, tak povídá: "Pan doktor zrovna učí v béčku prezenčáky, tak si tam skočte, ať vám to napíše."

Přijdu do béčka plného sedmnácti-osmnáctiletých telat:
    "Pardon že ruším, pane doktore, ale vy jste mi nenapsal známku z praktické přípravy."
    "Ježíšmarjá... a pamatuješ si, cos dostal?"
    "No... já si hlavně nepamatuju, jestli jsem u té zkoušky byl."
    (řehot ve třídě)
    "Šmarjá... a chceš dvojku?"
    "Tak se mne aspoň na něco zeptejte..."
    "Já se tě ptám, jestli chceš dvojku!"
    (třída se řeže smíchy)
    "Dneska je hezkej den, dneska by to šlo..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam