• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    FJERTIL: podle toho, jaký kámen na něm stojí. Pokud je prázdné, tak MZe, pokud jezdec, MŠMT, pokud střelec, MO.
    Ale kdybychom používali anglickou notaci, patřilo by pole se střelcem (bishop) pod MK.
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    ZCR: Zdáš se být odborníkem a tak se ptám, kam spadá pole šachovnicové?
    Zdá se být nevymezené mezi jurisdikci MZe a MŠMT.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROBIN_SNNS: Je použit pojem "tíha", který není předem vysvětlen, tedy je považován za obecné známý a nerozporovatelný.
    ZCR
    ZCR --- ---
    ROBIN_SNNS: gravitační pole spadá pod zákon o půdě, konkrétně se jedná o zemědělskou půdu pro plodiny nevyjmenované v příloze 1 - podle judikatury tam spadají např. pole gravitační, vektorová, válečná, dancing a jiná.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HOWKING: Nějak mi tam chybí klauzule o gravitačním poli.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BLACKHEAD: domnívám se, že počet právníků je omezený, zatímco množina správných právních názorů je nekonečná a existují v superpozici, která potvrdí jejich správnost v daném případu během vyřknutí rozsudku, případně dojde k jejich kolapsu
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    MEJLA77: Pocet pravniku s jedinecnymi odlisnymi pravnimi nazory je vetsi, nez pocet vsech existujicich atomu ve znamem vesmiru...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    HOWKING: náš právník žádá změnu slovesa "nadlehčovat" za "působit hydrostatickou vztlakovou silou"
    (: Více právníků může mít více právních názorů než je počet právníků tyto názory produkující.)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    "Jakýkoli předmět v pevném skupenství, s ostatními fyzikálními vlatnostmi libovolnými (dále jen Těleso) a jakýkoli jiný předmět v kapalném skupenství, s ostatními fyzikálními vlastnostmi taktéž libovolnými (dále jen Kapalina), uzavřely spolu tuto D O H O D U:
    Nastane-li situace, že se Těleso ocitne v Kapalině tak, že Kapalina bude obklopovat Těleso a Těleso se nebude dotýkat žádných jiných předmětů (dále jen Ponoření), zavazují se obě strany takto:
    1. Po celou dobu Ponoření bude Kapalina nadlehčovat Těleso
    2. Po celou dobu Ponoření bude Těleso vytlačovat kapalinu
    3. Obě strany budou tyto činnosti provádět takovým způsobem a tak dlouho, aby se množství síly, jíž Kapalina nadlehčuje těleso, rovnalo tíze Kapaliny, již bude těleso vytlačovat.
    V případě nedodržení dohody jednou ze stran přechází na tuto stranu povinnost způsobit zánik vesmíru, a to nejpozději do dvou celých a šestnácti tisícin attosekundy."
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    _TOM
    _TOM --- ---
    PATISLAV: Mám tu historku s kolegou, u kterého taková oprsklá slečna chtěla zápočet. Kolega prošel její testy, hluboce vzdychl a povídá - "Já vám ten zápočet opravdu dát nemůžu..." A slečna na to - "Vy byste mohl, jen kdybyste chtěl".
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAERO: A tady ve 3D:

South Korean artist offers a bare-bones look at our most loved cartoon characters【Photos】 | SoraNews24 -Japan News-
    https://soranews24.com/2015/01/27/south-korean-artist-imagines-what-the-skeletons-of-famous-cartoon-characters-might-look-like%E3%80%90photos%E3%80%91/

nebo

Hyungkoo Lee creates anatomical artworks of cartoon characters
    https://www.designer-daily.com/hyungkoo-lee-creates-anatomical-artworks-of-cartoon-characters-55018
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Mohu ještě svou historku ze zkoušky? Měl jsem u pana docenta ráno písemnou zkoušku, s tím že ústní je odpoledne, ale já měl přes den brigádu, kdy jsem vozil hudební nástroje starou rozvrzanou dodávkou. Když jsem přijel v půl osmé večer, byl pan docent v kabinetu úplně sám. Vzal mě. Nezajímalo ho, co umím, vyprávěli jsme si hodinu o životě, ani se nekoukl na mou práci.

Pak tam přišla spolužačka, která to také nestihla, on vytáhl její písemku a začal hlavou tlouct do skříně, opravdu hlasitě a bolestivě a do toho říkal "jak lvové bijem o mříže".

Dal jí jedničku, ať jde domů. Mně jí po tomhle musel dát taky, ale kladl si podmínku, že ho musím odvézt domů.

Tak si tak jedeme ze Suchdola noční Prahou a on mi celou dobu zpíval písničky Jaroslava Ježka.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KAMAHL: Nevidím rozdíl mezi horním a spodním obrázkem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tady by si některý vědci měli zopakovat biologii člověka.
    RAKDVER
    RAKDVER --- ---
    HOWKING: No je to ještě trochu složitější:
    How Many Holes Does a Human Have?
    https://www.youtube.com/watch?v=egEraZP9yXQ
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Tohle je člověk :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Vlastně ústa-řiť je jedna díra, pravá nosní dírka-levá nosní dirka je druhá díra a ty díry mají průchozí dotyk.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HOWKING: Ajo. Takze tri diry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam