CROSS: no to prave ze neprislo, predtim bylo taky. ale dohledam konkretni informace
nicmene to souvisi, kdyz bude usa v jizni korei, bude se proste v nk vse davat armade. takze ty dve veci nelze oddelovat...
myslis si ze kdyby mel kadafi jaderne zbrane, ze by si tam nato litalo jak nadovolenou (rezoluce nerezoluce) ? preci jenom evropa je blizko, takze by ani nepotreboval zadnou sofistikovanou raketovou technologii. ja si rikam, ze by to mozna nechali na tech rebelech a ty rebelove uz dostavali slusne na prdel... pak by kadafi tedy nepadl... v tom ta moje paralela sedi, nebo se mylim ?
vis co ja si myslim o utoku na jizni koreu ? vladni kasta nechce sedet v podzemi, maji pohodlny zivot, takze dokud nebudou mit nejake jednoznacne signaly ze je nekdo chce napadnout, tak sami nic zacinat nebudou, ale mozna podcenuju jejich fanatismus a slapnou do toho az si vyhodnoti ze jejich sance na vyhru je realna. to jeste uvidime
"USA se z Jižní Koreje nikdy nestáhnou" vsak ja nerikam ze tomu verim. myslim si totez, ale to neznamena ze by o to nk prestala nekdy uvazovat.