• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    CULI: Na kafi není nic špatného, když u toho vypiješ sklenici vody.. mně teda naštěstí nevadí ani varianta bez cukru a bez mléka... a chutě zaháním právě tou kávou nebo zeleným čajem...
    CULI
    CULI --- ---
    nějaký tip jak osidit kafe? zdrava varianta bez kofeinu je pro me melta se zajicem...
    ale kofeinova zalezitost bohuzel rozpustne s polotucnym! a kdyz uz sladke tam diachrom :)
    CULI
    CULI --- ---
    a čím zaháníš mega chutě? :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ja ti rozumim, taky to beru jako inspiraci, takze sem budu hazet dny, ktere se mi jakz takz povedly :))

takze vcera:
    7.00 jecmen, kafe s mlikem, hermankovy caj, smoothie kefir mliko banan broskev
    9.00 kilak a pul v bazenu
    11.00 cottage s tmavou houskou
    13.00 jablko
    15.00 porce testovin s tunakem a pestem a olivama, trosku parmazanu navrch
    19.00 pulka okurky na kolecka, pulka nakyho light sedlcanskyho hermelinu, knakebrot
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    IKARIE: Jasně, hlavně po pravdě :) Jen bych ráda zachovala ráz auditka, tudíž aby sem přispívali lidé, kteří drží dietu nebo jí zdravě, dietně... Nějaká snídaně od Mc Donald's, k obědu klobása z Václaváku a k večeři triple whooper, to není ideální příspěvek... to by mi akorát dělalo chutě :))
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jj hollandia, cesnek, bylinky - akorat ja teda taky testoviny spis nejim (i kdyz jsem je mela vcera i dneska po sto letech na obed - testoviny tunak pesto cesnek a trosilinku parmazanu)
    to spis uz ryzi nebo kuskus se zeleninou. vecer hodim taky jidelnicek, doufam baro, ze sem muzu hazet i jidelnicky nedokonale - jako jim zdrave, snazim se dietne, ale kazdy den lehce na necem ujedu, ted napriklad par slanych susenek jako dezert po O:)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    VERONIKA22: olivový olej dělá divy, já tam dávám kvalitní bílý jogurt s čerstvými bylinkami a kořením, někdy trochu kysané smetany
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    VERONIKA22: my tam davame pesto
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak můj dnešní oběd, nevypadá příliš vábně, ale bylo to vynikající, celý dnešní jídelníček hodím večer

Aljašská treska pečená na citronech se zeleninou - ani kapka tuku, ani zrnko soli. Ale vřele doporučuji směs koření Jamie Oliver v mlýnku - naprosto vynikající a bez soli, příchuť Smoked Chilli & Black Peppercorns. Ty kořenící směsi bez soli od Vitany, to se nedá jíst.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Dnešní oběd:
    Přírodní rýže divoká, orestované krůtí maso na olivovém oleji s žlutou paprikou a rajčaty, ochucené mořskou solí a bílým pepřem, navrch parmazán.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    PETTYCAY:
    BARA_ONLY_ONE: já jsem byla na bodystatu a vyšlo mi, že abych hubla pul 1/2 až 1 kg týdně musím mít příjem 5200 kj. Přílohy jím a nejčastěji brambory, protože jich můžu sníst nejvíc:) Třeba 400kj je 135 g brambor, ale jenom 30 g rýže.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: no je jasny, ze to jde pak rychleji :o) taky mam ted v planu vynechat, zkousky mi daly zabrat a ta vaha me brzo sezere :o)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    PETTYCAY: Já je doplňuji v sucharech a cereáliích, které si dávám k snídani. Rýže, brambory a těstoviny, to opravdu jen výjimečně, když jsem si je dávala jako přílohy, ačkoliv malé, tak jsem prostě nehubla.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jo sou tam sacharidy, ale jine, totez jak v rejzi, proto se ji k obedu, z neceho se pri diete musi sacharidy doplnovat a tyhle se uvolnuji pomalu..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    HONZIK96: Rozhodně ano :)

VERONIKA22: Teď jde o to, zda chceš hubnout.. pokud ano, tak třeba já těstoviny vůbec nejím - příliš mnoho sacharidů. Jen občas si je dopřeju, ale celozrnné.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    Včera: 1:chleba se šunkou a sýrem, zelenina
    2: jogurt
    3: 200g kuřecí na kari+ zeleninový salát
    4: kafe+ tři zázvorové sušenky
    5: Pangasius + zelenina
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    tak ja vcera.. trochu nestiham :o/
    1.celozrnej rohlik se sunkou (14hod)
    2.brambor, varene hovezi, dusena mrkev (16hod)
    3. -//- (19hod)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ROBERT_MOST: Co je špatného na tom, dát si do salátu jogurt a ne majonezu?
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    neblázněte a jezte normálně tuky...a nejezte nízkotučný věci, po tom ztloustnete ještě víc...to je hroznej mýtus, já myslel, že už to ví každej a jak tady koukám , tak ne :))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    VERONIKA22: ja davam bilej jogurt nebo si ho delam s tunakem... a jinak testoviny sou vyzivove fakt dobry
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    jestli můžu i dotaz - moc ráda jím těstovinové saláty ale zatím to vždy spojuju něčím nezdravým- co se zdravého dá dát místo majonézy? jen olej mi přijde fádní :o(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam